Diskusní fórum

- Víra -

DUCHOVNÍ STAV ZEMĚ – k 8.
!!! Nacházíme se jen několik stupínků nad celosvětovou společenskou krizí . Jen o stupeň níže se začnou projevovat silné klimatické projevy v podobě nejrozličnějších přírodních katastrof. Jediné, co drží lidstvo nad zlomovým bodem zániku … je ochota určitého počtu lidí v pomáhání bližním. — Ztratí-li tuto schopnost více jak polovina dnešních lidí na Zemi, pak stane se existenční stav Země z hlediska Zákonů Stvoření neudržitelným ! Během uplynulého měsíce Země duchovně klesla na samou hranici možné existence. Vlákno, držící Zemi na místě, kde smí se ještě odvíjet stávající každodenní život lidí, je napjaté k prasknutí. Současný duchovní stav na Zemi je možné přirovnat ke stavu, jenž panoval právě ve 30 letech minulého století. Lidstvo tak balancuje na ostří svého největšího rozhodnutí. Zvítězí to lepší anebo se nechá člověk rozdmýchat k nenávisti tříd, kultur a ras tak, jak to vše stejně předcházelo hrůznému období druhé světové války? Avšak, narozdíl od třicátých a čtyřicátých let minulého století, nynější stav nemusí propuknout zcela viditelně v lidské společnosti, aby současně přitom vyvolal zničující dění v přírodních jevech. Klimatické zvláštnosti varují stále silněji lidstvo před velikým úderem, jenž nutně přijde, pokud se lidé nezmění k lepšímu. Proč se lidé nechtějí změnit, proč nechtějí probudit v sobě své lepší vlastnosti? Všechno v přírodě i ve vesmíru volá k lidstvu a naléhá na jeho duchovní probuzení a proměnu. Copak neslyší člověk volání slunce, vody, větru, hvězd? Země se chystá k veliké proměně. Člověk se nyní buď změní také, a nebo bude ze Země setřesen, odvanut, smeten. Vlákno dobrovolné pomoci bližním, které drží lidstvo ještě ve stavu každodenních jistot, na jaké jsme zvyklí, již nevydrží další návaly nenávisti a zloby. Probuďte se proto, učiňte vše pro mír a duchovní vzestup! www.ao-institut.cz (www.zdruzenie-ludskost.sk)

Vydáno:   17. 09. 2006 [20:07]

Přečetlo:  1330 čtenářů
Autor (vložil): m.s.



mefi
Mefi
11. 11. 2006 [20:27]

Já jsem naopak velký optimista a s tím útěkem z potápějící se lodi to nebude snad tak hrozné. Faktem je to, že planetu jsme, jako lidé, pořádně zaneřádili a zničili. Je to živý organismus a určitě se bude bránit a jak jinak než nějakou pohromou, kdy odlehčí zátěž. Lidi vždy stmelí velké neštěstí nebo katastrofa a taky si to asi zasloužíme. V ten moment bude úplně jedno, jaký máme majetek, dům, konto v bance nebo atraktivní blondýnu nebo nabouchaného svalnatce. V ten moment, kdy půjde lidstvu o přežití, pochopí snad úplně všichni podstatu života a bytí. Rok 2012 je téměř ve všech proroctvích velmi důležitým datem, ale nemyslím si, že bude konec světa. Děti, které se rodí od roku 2000 by měli svým chápáním a viděním světa zabránit úplné katastrofě, alespoň prozatím.
Tilion
Rychle pryč
6. 11. 2006 [17:38]

Já se svým pesimistickým pohledem na svět si myslím, že lidé se už nepoučí. Přibývá ateistů - tím myslím lidi, kteří nevěří ve vůbec nic. Nechci se nikomu plést do náboženství, to v žádném případě, ale mnoho těchto lidí si myslí, že v tomto životě si mohou dělat, co chtějí, protože potom už nic nebude. proto jejich jediný cíl je jejich vlastní úspěch. A bude jich přibývat. Takže rychle! Musíme dosáhnout osvícení ještě před koncem světa! Utečme z této potápějící se lodi!