Vaše příběhy

Záhadná místa

Podivné depresivní místo - (komentáře)

Alef
pro zilog
3. 04. 2009 14:19

Máte pravdu, aktivity na Hrobce začaly asi před pěti roky. Do té doby tam byl klid. Asi jste četl teorii o tomto kopečku coby keltském pohřebi?ti, které je údajně i astronomicky orientováno. Mohu potvrdit, ?e kopeček tvoří hlína a vrstva kamení. Tato skladba se několikrát opakuje. Zhruba ve třech metrech pod povrchem bylo mo?no nalézt antracit. Co? je zvlá?tní. Co se týče depresivního místa u Sestroňovic, ani se Vám moc nedivím. Dřív to tam bylo asi hezčí. Nevím, byl jsem tam minulou sobotu poprvé. Protilehlá strana lomu od přístupové cesty se zdá jakoby uměle prokopaná a zarovnaná, třeba "koupali?tě" někomu vadilo.
zilog
4 alef
3. 04. 2009 1:16

hrobku znam, a chodim na ni casto - je to muj oblibeny portable (na dalkova radiova spojeni). tam najisto nikdy podobne pocity nepocituji ani omylem, spis naopak. jen mi trosku vadi, jak ten kopecek cim dal tim vic trpi aktivitami mistnich motokrosaru. alej rohanka opodal je pak vylozene pozitivno samo :). jinak, hrobka se rikalo hromadam kamenu, ktere horsti zemedelci vysbirali na svych polich, a snesli na hromadu, aby neprekazely pri orani. ty kopecky vypadaji podobne, tak nevim, jaky je skutecny puvod tohoto.
neo7602
Depresivni misto
31. 03. 2009 12:22

Kdo chce zazit skutecne depresivni misto, kde na vas stisnenost bude sahat ze vsech stran, kde pocit samoty, odlouceni od lidi budou vase primartni emoce, kde si budete pripadat jako ten nejpodradnejsi sluha okolnich stvoreni.... tak zajdete do Poslanecke snemovny :o)
Alef
Virtuální prohlídka místa
28. 03. 2009 16:11

Alef
pro zilog
27. 03. 2009 20:39

Mohu se zeptat, jak na Vás působí nedaleká Hrobka?
rabea
depresivni misto
27. 03. 2009 15:06

komu chce byt poradne zle,at jede do Varnsdorfu!totez jsem prozivala tam a vsichni moji znamy!koukam,asi cely tento kraj je postizen:-((