Vaše příběhy

Sny a realita

Brána Shambally - (komentáře)

grebena
Slovensko
11. 12. 2009 0:05

a kde přesně na Slovensku - kdyby někde poblí? Lečovských vrchů...nebo jak to je, ani bych se nedivil...:) Ale jak tu psal kolega...je to více dimenzionální prostor - myslím, ?e dřív nebo později se na to znovu příjde. Znovu proto, ?e dřív se to u? vědělo...nevím proč se to ted bere jako holý nesmysl... mo?ná ná? svět trochu víc izolovali...:) ani se tomu nedivím...
Marf
Brána Shambaly
19. 05. 2009 8:08

No jen k tomu příběhu, nevím jestli jsi u? o Shambale vědět předtím ne? se ti zdál ten sen, ale jestli ne tak je tento příběh více podivněj?í. Ví? co ta Shambala je?
Morld
:-)
30. 04. 2009 19:49

jestlize tech svetu není vicero?:)ony pruchody do jiných dimenzí opravdu existují a povetsinou jsou u ruznejch geomagnetickech trhliná a anomalijích.napr.samotnej blaník je takovou anomalijí.takze ona legenda vubec nemusí být legendou jelikoz dialace casu je ohromná.takze pro lidské vlnimani dve hodiny v tomto jiném svete ,tedy dimenzi muze v nasem predstavovat nekolik let.toto slození sveta vsak uz bylo známo vsem starovekým narodum .to jen nám neverícným hlupákum bude trvat jeste dalsích 100 let jeho oficiální znovuobevení.v uzavrených kruzí je to vsak známej fakt.
Jaguárka
divný
29. 04. 2009 12:49

podle mně je svět jedno záhadné místo za druhým. nedivila bych se kdyby Shamballa existovala. :-)