Vaše příběhy

Sny a realita

Ovládání snu - (komentáře)

chajne
hej
27. 11. 2010 11:23

hej přesně tohle se mi zdálo taky!!!!
Elena
Ano
10. 11. 2010 18:08

Ano, je to LD. Znám ten pocit, ten pocit kontroly nad vlastním snem. "Nevyhledávané" lucidní snění se může spouštět právě takto.
Hrozba, že vás někdo zabije/zabije někoho, koho milujete nebo nějaké katastrofy, které s vámi skutečně zatočí (ve špatném slova smyslu). Ten strach je tak silný, že si to vyloženě nepřejete a tím přijdete na to, že si konec snu můžete upravit tak, aby to skončilo vlastně "happy endem".
Engai
Lucidni sen
20. 09. 2010 21:19

To,co se ti stalo se nazyva Lucidni sen,miva jej spousta lidi,ja je sem tam mivam taky,v podstate to spociva v tom,ze si ve snu uvedomis sam(sama)sebe,uvedomis si,ze snis a v tom pripade muzes sen ovladat,presne jak si popsala ty,chtela si se objevit na louce,tak si se na te louce objevila.Tyhle sny muzeme ovladat jen na urcitou dobu,nez se mozek unavi,a potom bud spadneme zpet do normalniho snu,nebo se probudime.Je to prirozene a opravdu to miva vetsina lidi.O lucidnim sneni je toho hodne popsaneho na www.carovani.cz zajed si do kolonky SNY,tam bys to mela najit pod lucidnimi sny.