Vaše příběhy

Sny a realita

Přišel si pro mne - (komentáře)

Jana Štorková
Děkuji
12. 01. 2011 15:17

Pane Zbyňku P.,mockrát děkuji za Vaše trefné a konkrétní vysvětlení.Moc si ho vážím a opravdu sedí na mou dosavadní situaci.S otcem jsem se nemohla stýkat a tak mi to možná po smrti chce vynahradit tzv.ochranou a matka se bohužel nechová příkladně.Takže s Vámi naprosto souhlasím a ještě jednou děkuji.Jana
Zbyněk P
Pro paní Štorkovou
12. 01. 2011 11:08

Vážená paní Štorková, podle mého selského uvažování se nejedná o žádné lucidní snění, aj. nesmysly. Pouze se jedná o Vaše vnitřní rozpoložení a Vaši reakci. Než-li se začnu rozepisovat k tomu snu, tak Vám mohu klidně sdělit, že to byl velmi pěkný sen, ukazující i Vaši velmi dobrou osobní ochranu ze strany rodičů. Rovněž si myslím, že je to sen o Vašem přelomovém kroku Vás samotné.
A nyní trochu té snové analýzy:
Opice = lidé, stádo, které nepřemýšlí a jednají pouze na základě něčeho naučeného a zdivočile.
Smrtelná nemoc = snaha Vás dostat do takového stavu, aby jste se také stala součástí toho davu, tedy, aby jste uvažovala stejně jako to stádo, tedy sobecky, lakotně a slepě.
Omdlévání = Vaše pozvolné přejímání a přijímání stylu života, který je Vám cizí, a který zastupují právě ty opice.
Otec + prarodiče = Váš anděl strážný (či Váš osobní bůh), který Vám umožnil "odpoutat se" od stávajícího těla (tedy koncentrace Vás samotné), aby jste nabrala sílu a energii na další odpor nežádoucího stylu života.
Vaše dítě, které neopustíte = může to býti opravdu Vaše dítě, ale může to býti také i Vámi vytvořená určitá představa, vize, myšlenka, kterou jste si před krátkou dobou vytvořila a vybudovala, a která je Vám velmi cenná a drahá (proto ten obraz dítěte).
Dle tohoto snu by se tedy dalo říci, že Vás chování lidí ve Vašem blízkém okolí (ale i obecně) úplně sere, a máte snahu býti zcela jiná. Opravdu, krásný sen. Tímto snem se dá vysvětlit několik poloh. První: že se to týká určité, tedy nějaké konkrétní situace. Druhá: že se to týká obecné polohy. Tady záleží jen na Vás, k čemu se přikloníte. Přeji hezký den. Zbyněk P.
Jarda
re: Frito14
11. 01. 2011 21:35

nemyslím si že by to bylo lucidní snění, protože autorka neuvedla, že si byla vědoma toho, že spí během toho snění.
Kontakt je možný.
Jana Štorková
LD
11. 01. 2011 20:14

A co prosim te znamena lucidni sneni?A myslis, ze by mi chtel otec neco tim rict?
Frito14
LD
11. 01. 2011 16:39

Nejspíš se ti podařilo lucidní snění.Nebo se tě taksnažilněkdo kontaktovat.