Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Zesnulá babička - (komentáře)

Jáňa
Být...
22. 04. 2011 8:23

Být tebou nevyvolávala bych ji, když chodila sama bylo všechno v pořádku, měla k tomu třeba duvod..ae kdyby jsi ji vyvolal musela by přijít nuceně..a to by needělalo dobrotu..a navíc.. s ní by jsi mohl " vytáhnout" ještě někoho..Radši bych to nechala tak jk to je =)
Gretchen
Nech ji!
17. 03. 2011 21:14

Radím: nech ji být, nevyvolávej ji. Tedy doufám, že jsi to už neudělal. Jestli už za tebou nechodí, tak už asi nemá důvod, a když ho bude mít, tak se zase objeví, ale volat ji jenom proto, že jsi zvědavý, by nebylo dobré, tomu věř. Přej jí věčný klid a nech ji být, pokud sama nepřijde.
Engai
starena
8. 02. 2011 13:49

Me to jen pripomelo myho bratra,ten kdyz byl malej,taky mel asi 5 let,vidaval asi rok,kazdou noc pod stolem skrcenou starenu v habitu.nic nedelala,jen tam tak byla skrcena celou noc a divala se na bratra.pamatuju se ze se ji taky strasne bal.
Dolkar
6. 02. 2011 12:54

S vyvolavanim je to tak, velmi casto se stava, ze vyvolate uplne nekoho jineho, nez koho chcete.
Jelitko
ano
4. 02. 2011 17:48

ja taky myslim,ze pan Zbynek ma pravdu,taky bych toho stryce prehlizela,je to urcite varovani.
A z mojich zkusenosti staci si sednout a v mysli rict BABI!! a pak jako ji rikat co myslis a ona to uslysi.Ja v duchu reknu MAMKO!! a ucitim zamrazeni v tele jak na me reagovala,je to tak,oni jsou hned na prijmu,maji vyjimecne schopnosti tomu ver!Mamka citi i kdyz se z necim trapim tak pak v pelepatickem spanku me da na to radu.Takze ahoj.
Zbyněk P
Pro endys007
4. 02. 2011 12:42

Kolego endys007, nemějte žádné obavy a věřte si! Vůbec s ní nemusíte mluvit nahlas. Bohatě bude stačit (a bude to míti možná i lepší dopad), když své myšlenky a věty, určené pro ni, budete formulovat v mysli a směřovat je k ní. Je ale potřeba, aby Vaše věty či myšlenky byly vyjadřovány klidnou, jistou, jasnou a pevnou myslí. Nesmí býti ničím a nikým rozptylovány - tím také narážím na ten fakt, že i Vy při této akci-aktu nesmíte býti nikým a ničím rozptylován.
Buďte si jist tím, že ta babička Vám v žádném případě nechtěla nijak ublížit, a že Vás velice dobře uslyší kdekolivě.
Jóóó, abych nezapomněl, ještě jedna věc, kterou je dlužno Vám sdělit. V žádném případě se svého strýčka na nic neptejte. Mám na mysli oblast výskytu a projevování se té babičky. Je zde velká pravděpodobnost toho, že by jste si mohl ublížil. Ne fyzicky, ale přímou, či následnou reakcí od strýčka. Já osobně bych to nechal již tak, a nepitval bych to. Přeji hezký den. Zbyněk P.
endys007
odpoved -> prokopios
4. 02. 2011 11:57

Ano , po precteni toho incidentu , asi nemam zajem vyvolavat . Ale mam stale takovy pocit , ze babicka by me nijak netrapila. Pokud by me poznala ..
endys007
odpoved -> Zbynek P
4. 02. 2011 11:55

Vazeny Zbynku ,
Myslite ze me onen nehmotna stranka bytosti uslysi , i kdyz neprojevim vdek v byte kde babicka zesnula ? Jinak Vam dekuju , urcite sem si z vaseho komentare dost vzal . I Vam pekny den
prokopios
Pro endys007
3. 02. 2011 22:15

Já se Vás nijak nechtěl dotknout, ale ono to "vyvolávání" obvykle začíná jako zajímavá zábava atd. a končívá to v lepších případech třeba takto:
http://www.esoterikweb.cz/pribehy-nahled.php?id=3115
Je to na Vás :). Jinak souhlasím se Zbyňkem P prakticky ve všem
Zbyněk P
Pro endys007
3. 02. 2011 20:09

Krásné situace, krásné zážitky! Berme to tak, že každé dítě z důvodu toho, že je ještě velice malé, tak vše vidí zvětšené a má snahu se brzy zaleknouti něčeho. Nicméně, vážený kolego, z toho, co uvádíte, nemějte vůbec žádný strach! Jediné, co bych doporučoval je to,že až budete v pohodě odpoledne či k věčeru doma, a budete o ní přemýšlet, tak ji vřele oslovte, vřele ji za vše poděkujte (za její opatrování Vás, za to že se Vám vůbec ukázala a držela nad Vámi ochrannou ruku). Umíte-li nějakou modlitbu (jakoukoliv, i krátkou), tak se za ni pomodlete, ještě jednou ji za všechno poděkujte. To poděkování aby bylo z Vašeho srdce, ne aby to bylo hrr, hrr, hrr. Jsem pevně přesvědčen o tom, že pak bude klid, ale hlavně, že VY sám najdete klid a mír v sobě samém. Nepátrejte po tom, proč Vy, a ne jiní! Berte to třeba tak, že třeba neměla své děti, a že Vás si oblíbila. A jak na Vás vlastně přišla? Jednoduše: její duch (energie) je v tom domě, v každé místnosti, co ona pobývala. Ale jak říkám, nedělejte si z toho těžkou hlavu a neznervozňujte se tím. To by byla chyba. Vaše maminka má pravdu, když říkala, že strýc tam nemá být, resp. že ho tam babička nechce. Promiňte mi tu opovážlivost, ale asi na tom Vašem strýčku jest něco špatného, co ta babička viděla, a nechtěla, aby Vám tím ublížil. Přeji hezký den. Zbyněk P.
endys007
odpoved -> prokopios
3. 02. 2011 19:26

Dobry den ,
Diky za vas nazor , urcite pro tohle jsem to sem napsal . :) A uvidime , asi bych si ale nemel zahravat.
prokopios
nevyvolávat!
3. 02. 2011 19:09

Dobrý den,
osobně bych Vám doporučoval se nepokoušet o žádné vyvolávání či podobné věci. Některé komnaty by měly asi zůstat zavřené...
endys007
spatne opraveny pribeh
3. 02. 2011 18:45

ke konci tam ma byt :
A proc se zjevovala jen me a ne aji brachovy... ? ...ne nekomu jinemu. to nedava smysl :)