Vaše příběhy

Setkání s UFO

Sen nebo Realita? - (komentáře)

Kybernaut
Nemajú dôvod sa nás báť.
18. 12. 2013 17:42

Pagi, kvôli bezpečnostným opatreniam Vám odporúčam veriť radšej tomu, že tí sivý krpatý unášacký mimozemšťania s veľkými tekvicovitými hlavami a veľkými očami, sa len falošnou hrou hrajú na akože dobrých, že v skutočnosti patria medzi tých najhorších, najfalošnejších a najnegatívnejších v celom vesmíre. A dajte si ruku na srdce, že iba preto si také neobjektívne dezinformácie nahovárate, aby ste sa ich nebál, že by bolo podľa Vás asi lepšie to, keby sa radšej oni báli Vás, čo sa mi zdá dosť smiešne. Správne Engai, súhlasím s Vami, tie od nás oveľa vyspelejšie interdimenzionálne nepozemské entity sa nás určite neboja. Kto z nás by sa bál napríklad bežných mravcov alebo laboratórnych potkanov ?
Belle
postavička
4. 01. 2012 17:45

Zdravím všechny.
Nemehla jsem jinak než odpovědět, protože i já zažila setkání s UFO. Taky jsem se probudila a viděla ,,HO,, byl jen jeden. Bylo to zvláští, jen jsem koukala z dětského pokoje a on tam stál v obýváku a hrál si s hifi-věží.Tenkrát u mě spala kamarádka Míša. Hnedka nato jsem usla... po několika letech (cca bylo nám 11 let) u mě spala kamarádka a říkám ji ,,Míšo,musím Ti říct, co se mi stalo,, Ona na to : ,,Já Tobě taky,, A řekly jsme si na chlup stejnou historku - seděl i popis mimozemšťana (cca 2 metry šedá postava se třemi nebo čtyřmi dlouhými prsty)... to bylo děsné zjištění (bály jsme se jak nikdy). Zajímavé je i to, že jsme si obě dvě vzpomněly a zároveň... Jak se nám to mohlo stát či zdát zároveň??? Od té doby věřím na mimozemský život a různé teorie. A další podivné věci - jako je konec světa 2012, si myslím, že souvisí s UFO a jak už tady někdo zmiňoval, že nás na Zemi ,,vysadili,, aby nás zkoumali, tak teď ti ,,vyvolení,, zůstanou na Zemi nebo půjdou dál, kdoví... ale určitě vše se sebou souvisí...
NarutoKUN
moje doměnka
16. 09. 2011 9:48

jako určitě nejsme sami. To je jasné protože proč by před námi tajila vláda spíše ta Americká, a taky si myslím že my určitě nejsme s opic ale že nás sem někdo přivedl na tu Zem aby zjistil kde můžeme žít ale když si to tak vemte tak kdybychom měli byt vyvinuti z Opic tak tu žadný opice nejsou takže určitě nás zkoumají to je můj názor taky si vemte co když jsme z Marsu :D přece jen tak nevzniknou na Marsu pyramidy a hlava člověka
kenobi
re
11. 08. 2011 0:45

Věřím ti. Něco podobného se stalo i mě. Neviděl jsem sice bytosti, ale jejich loď.
Pagi
Engai
28. 03. 2011 14:48

jakobych zase četl knihu od Erich von Dänikena. Ano i já věřím, že tu byl kdysi Pán "Z NEBES" který zde hodně naučil...
Engai
odpoved
27. 03. 2011 3:42

Verim,ze zivot ve vesmiru existuje,ale mozna se jen proliname s jinymi dimenzemi,ke kterym nemame bohuzel pristup,jelikoz nejsme tak inteligentne vyspeli.Pokud 'Ti druzi' maji pristup k nam,tudiz oni jsou ti kteri jsou na uplne jine inteligentni urovni nez my lide,tudiz si nemyslim,ze by se nas bali;)Myslim si ze jako lidska rasa jsme pouze mimina,strasne inteligentne nevyspeli ve srovnani s vesmirem,i kdyz verim tomu,ze nas nejaka inteligentni rasa v minulosti navstivila a tudiz tim muzeme vysvetlit nejen obrovsky krok v lidske evoluci a chybejicim DNA clankum(223 genu ktere nam nepatri)ale jelikoz se timhle hodne zabyvam,take vysvetleni pyramid v Gize,Pyramid v Peru,Nazca,Maya a jejich kalendar(ktery je mimojine 10titisickrat presnejsi nez dnas dnesni kalendar,)astronomicke a matematicke znalosti nejen lidi v egypte a cine a jizni americe..a stejneho ucitele, ktereho uznavali jako sveho Boha a Toho jez prisel 'Z NEBES' a ktery je znazornovan vsude az neuveritelne podobne.Je az sokujici,ze lide tohle porad nechteji videt i kdyz maji az do oci bijici evidenci vsude kolem sebe!
Pagi
odpoved
21. 03. 2011 11:35

Jasný

díky za odpověď, ale kdyby to byla nějaké varování, tak předčím... zatím nic nesleduji. Pořád nic nevyhledávám pouze čtu. Ale byl to opravdu živý sen, realita ? Vše bylo jinak, takže se přiklaním ke snu a moje podvědomí si udělalo asi své.
Hledám jen inteligentní odpověď. je možná fakt, že se mi teď začalo dařit ve fotbale, ale spíš jsem se jen rozkopal a je to OK.
jsem z toho zmaten, budu se těšit na další setkání, už budu připraven a zkusím se zeptat, pokuď si to nějak uvědomím. Třeba mi dají odpověď podvědomě.
Jelitko
ahoj
18. 03. 2011 21:41

to znamena,ze jsi je videl telepaticky ve spani?To se pak pohybuji mezi nama a my je nevidime.Vse je mozne,to ze nejsme sami v celem vesmiru se vi uz davno.Je to od tebe dobry,ze jsi je videl.Ale proc prisli za tebou?Co ti chteji,ze?Co kdyz jeste prijdou.Ja si taky myslim,ze maji jinou hmotu,ktera jen tak pro nase oko neni videt.Nemusi byt jako my.Zajimavy....co kdyz to bylo nejake varovani...