Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Noční hra na flétnu - (komentáře)

Oxide
Panelák
18. 06. 2011 13:52

Podobné věci ještě v paneláku uslyšíš :) Ale téměř vždy to má logické vysvětlení.
Dave
Rušení nočního klidu
14. 06. 2011 12:30

Z naším bytem sousedí byt, který obývá jeden dement, cca 40-ti letý. Nechápu, proč ho jeho matka nechává samotného v bytě, ale to je již jejich problém. Pro tohoto dementa není problém v neděli ve 4 hodiny ráno zapnout rádio s dechovkou, kterou doprovází vlastními kvílivými zvuky. Jde tu také o strašení, ale pouze v jeho hlavě.
Engai
odpoved
27. 03. 2011 3:48

A proc by to nemohl byt nekdo v panelaku kdo cvici na fletnu?Jeden muj vzdaleny znamy cvici v noci na klavir a kdyz se do toho dat,tak treba hraje celou noc.Jednou jsem bydlela s jednou pani co taky hravala na klavir hlavne v noci;)
A pokud bydlite v panelaku(v kterem jsem take kdysi bydlela)tak vim,ze v noci jde slyset opravdu uplne vsechno,i vrznuti dveri u sousedu,tim padem hrani na fletnu nemluve;)
Zbyněk P
Pro Lianne
21. 03. 2011 21:33

Ač nerad, musím se též přiklonit k větru. Vězme, že vítr je obrovský šibal, a velice rád vytváří spojenectví s ostatními živly. Velice rád se svobodně prochází po všemožných prostorách a zvídavě navštíví kdejakou skulinku. Klidně protancuje celou noc, den a zase celou noc, aniž by se cítil býti unaven. Uvedu jeden můj příběh - poznání právě o něm z dnešní doby. U nás v BD (bytový dům) vyměňovali řemeslníci dřevěná okna za plastová, měnili stupačky, včetně WC-mísy. A od té doby, když jdu na WC, či se okolo WC pohybuji, tak slyším také divokou hru větru na flétnu. Zjišťoval jsem kde, co, jak....snažil jsem se ještě více přitlačit plastová okna k rámu - nepomáhalo to. Když jsem okno otevřel, ustalo to. Když jsem nechal zvednutý kryt od WC, tak zněla hudba. Když jsem kryt WC zavřel, ustalo to. Jak sama vidíte, když se větru zabrání v rozletu, tak smutně umlká. A závěr? Zedníci když vyměňovali okno na WC, tak jej ze spodu ne-dobře zazdili a někde tam ponechali nějakou tu "mikroškvíru(-y)", kterými se vítr s elegancí jeho vlastní protancovává z podokna rovnou do WC mísy, přičemž svou radost ze života, a z volnosti pohybu, projevuje právě onou divokou hrou na flétnu. Kdybych byl závistivým, tak bych mu hnedle záviděl jeho volnost v pohybu. Přeji hezký den. Zbyněk P.
prokopios
Vitr
21. 03. 2011 19:06

Já bych se nebál označit za původce práě vítr. Je třeba uvažovat, že v paneláku se vítr projevuje jinak, než jako klasická meluzína v domě s komínem. Stačí nějaká malá dírka, trhlinka ve zdi-a máme primitivní flétnu pro vítr. Samozřejmě musí vát určitou rychlostí (čím větší vítr, tím vyšší "tón") a hlavně určitým směrem.