Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Kdo to byl? - (komentáře)

Máša
Věrce
26. 07. 2011 9:40

Věrko děkuji, že jste mi napsala Váš poznatek . A kde jste ho viděla, byla jste zcela vzhůru?Nebo to mělo co dělat se spánkem??
Věra
Něčí přítomnost
22. 07. 2011 23:26

Dobrý den Mášo. Stalo se mi něco podobného už dvakrát.Vím, že je to někdo, žijící bytost. kdo o Vás hodně přemýšlí nebo Vás miluje. Takto se to pak projeví v astrálním těle. Není tu velký rozdíl od fyzického těla a proto se jeví tak reálný.
Asiel
sen
20. 06. 2011 13:43

Přikláním se k názoru, že nejspíš šlo o živý sen. Někdy se mi zdává, že se probudím a v pokoji vidím někoho chodit. Pak si ale uvědomím, že je to přece blbost a probudím se doopravdy.
Oxide
Úchyl? :D Těžko!
18. 06. 2011 14:10

Nehledě na to, jak by se tam úchyl dostal (leda někdo z tvé rodiny :D), ale to nebudem řešit.

S největší pravdepodobností to byl sen, který byl natolik reálný, že ho považuješ doposud za realitu, nejsi jediná, kdo takový sen měl a někteří jej stále mají. I mě se zdál podobný sen, kdy jsem chtěl křičet a nešlo to, pak jsem se probudil, ale ve skutečnosti jsem stále spal. Byl to natolik sliný zážite, že kdybych po tom, co jsem se probudil a šel do kuchyně, kdyby ta kuchyně nebyla úplně jiná jako je v realitě, dosud bych si myslel, že to snad i realita byla!
Máša
Děkuji
15. 06. 2011 16:02

Děkuji za názor.Já si to taky tak nějak myslím.Kdyby se se mnou chtěl kontaktovat nebo mi něco sdělit ukázal by se jistě ještě někdy.:D v pubertě to bylo.Tak to sedí:D
Maria Belaniova
Spankova paraliza
10. 06. 2011 13:43

Akurat vcera som citala totozny pribeh v jednom zahranicnom casopise. Pani sa pytala o radu odbornika lebo jej mlada dcera videla v noci postavu pri posteli a mysleli si ze u nich strasi. Odbornik povedal toto: Mam pre vas dobru spravu,ze u vas nestrasi. Verim,ze vasa dcera zazila situaciu nazyvanu paranormalnymi expertmi ties aj hypnopompicky zazitok. Toto sa stava ked si je individual isty tym ze je naplno prebudeny,ale v skutocnosti este stale na 50% spi. Pocity a vizie v tomo stave mozu byt extremne zive,realisticke a strasidelne. Niektory ludia prezivajuci tento fenomen sa dodonca rozpravaju z postavami,ktore tam v skutocnosti nie su. Tento fenomen sa vyskytuje velmi casto v puberte,ale moze sa stat aj dospelym. Casto vedomost a pochopenie tohto fenomenu ukonci neprijemne zazitky.
Tak takto to tam bolo vysvetlene
Maruskamahony
zajímavé
24. 05. 2011 14:23

kdybych něco takového viděla já,tak se strachy zblázním. nikdy jsem nic neobvyklého neviděla.ale párkrát se mi stalo že jsem se vzbudila a viděla někoho u dveří.jak na to tak koukám,po pár vteřinách mi dojde že je tam jen pověšená bunda. prostě spánek dělá hodně.já se normálně vůbec nebojím.ale když si přečtu něco takového,nepřejdu chodbu po tmě a rozhlížím se kde se nachází divná věc.opravdu stačí málo a mozek vymyslí něco co není. netvrdím že tyhle bytosti neexistují.ale rozum mi říká že to není možné.kam by se všichni schovali? já zase měla období kdy se mi zdály sny o letadlech.někde jsem byla a v tom vidím letadlo jak padá hrůzným způsobem.nikdy jsem v tom snu nebyla v letadle,jen jsem tu hrůzu viděla. je to divné.nikdy jsem neletěla,nad letadly nepřemýšlím ani jsem nic takového nečetla. asi třikrát se mi stalo že druhý den hlásili že se stalo letecké neštěstí. teď už se mi to nezdálo delší dobu. ale děsilo mě to. do letadla bych nevlezla.
Pagi
Houska
23. 05. 2011 8:14

jak bylo zmíněno "lákadlo na turisty" ANO. Hrad Houska byl postaven za záhadných situací, zatím to nkdo nevyřešil. Ale podle historie kousek od hradu je postavená malá Luňákova kaplička, kde údajně byla studna. Podle pověsti tam byl spuštěn člověk "zloděj a vrah" aby řekl co tam viděl, když ho vytáhli byl skoro strachy mrtví :) Proto ta Kaple. Ale jinak tam nic není. Byl jsem tam a paráda výlet :)
prokopios
Houska
22. 05. 2011 20:08

U Housky bych viděl jako její největší záhadu vlastně důvod proč byla postavena. Jinak v ní mnoho let pracoval Sváťa Karásek, ppísničkář a evangelický farář jako kastelán a prý tam nic nadpřirozeného nezažil
Houba
Houska
22. 05. 2011 15:34

Hrad Houska je podle mě jedna velká fikce. Byl jsem tam a nic zvláštního jsem tam já ani nikdo jiný necítil a zvířata taky nijak nereagovala. Myslím, že je to spíš lákadlo na turisty. A že se tam občas někdo "zhroutí"? Podle mě je to autosugescí - zhroutí se jen ti, kteří tam jedou s tím, že je to tajemné místo a možná se jim tam něco divného přihodí - tzn. předem to očekávají. Zkrátka pochybuju, že tvůj zážitek má něco společného s přízrakem z Housky :-)
Pokud to nebyl jenom sen, tak myslím, že on se ti vůbec nemusel chtít ukázat. Žes ho zahlédla víceméně náhodou díky tvému momentálnímu stavu mysli. Zkrátka považoval bych to buďto za sen, nebo za náhodné setkání a nějakou větší váhu bych tomu nepřikládal.
Máša
Díky
22. 05. 2011 10:25

AHoj, díky za komentář.Máš pravdu.Nevím jak to skončilo, ráno jsem se probudila, ale byla jsem si jistá, že to nebyl sen. Ale jak píšeš , mozkovna asi zabrala v polospánku. Ale bylo to tak reálné, nic jiného jsem od te doby neviděla.hýbat jsem se mohla, přitahovala jsem k sobě strachy peřinu akorát mi nešlo křičet, asi taky strachy.. Příjemné to zrovna nebylo.ASi kdyby se mnou procházel životem , tak by se mi asi neukázal pouze jednou a ještě tak , že si pak nic nepamatuju.s odstupem let, to beru tak, že to byl asi nepříjemný sen.ale prej jsou černí a bílý,tak jsem myslela,jestli s těma chlapcema nemá taky někdo nějakou zkušenost :D Asi to bylo vykonstruované.Hledala jsem na netu podle popisu tuto postavu a našla jsem akorát , že hrad Houska stojí na "bráně do pekla" a tu hlídá taková osoba. ALe nevím , co by teda dělal u mě.
Houba
...
21. 05. 2011 23:05

Ahoj. Víš co mi připadá zvláštní?? Že si pamatuješ, žes chtěla křičet a pak už nic - tzn. nevíš jak to skončilo. Byla jsi asi v polospánku a pak jsi zase usnula, ne? V takovém stavu určitě mozek pracuje jinak, takže je možné, že to byl výmysl tvého mozku, nebo jsi viděla něco co reálně existuje ale při normálním stavu vědomí bys to neviděla. To, žes nemohla křičet mi připadá podobné jako u jiných příběhů, kde někdo něco vidí, ale většinou se vůbec nemůže hýbat a nazývá to pak spánkovou paralýzou.
No já se v tom moc nevyznám, ale každopádně věřím, že se Ti to stalo. A že to byl úchyl mi připadá jako nejméně pravděpodobná varianta :-D