Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Přijde? - (komentáře)

noli
přijde?
6. 08. 2011 17:14

ahoj,nemáš zrovna moc hezké období,ale nech duši maminky odejít v pokoji a míru.Já vím,snadno se tato slova napíší,těžké je se s nimi smířit.Sedni si,zapal si svíčku,zklidni svou mysl....poté se s maminkou rozluč,poděkuj jí za vše .....a kdo ví,jednou možná sama ucítíš její ochranu.....přeji Ti hodně sil.a ještě více hodných lidiček ve Tvém okolí ....noli
Jelitko
ano
12. 07. 2011 13:35

pravda pravdouci,souhlasim s Annou Kargerovou,taky to tak pocituju s rodici.Nikdo jiny ti nepomuze ,kdyz tomu budes verit,tak do toho vniknes sama.
Anna Kargerová
Na médiu nezáleží
12. 07. 2011 9:47

Maminka k Vám přijde ve snu,až Vás bude chtít upozornit na něco důležitého. Na kontakt s ní nepotřebujete žádné médium. Můj otec mne třikrát přišel upozornit na něco důležitého nebo vlastně spíš zachránit. Naposled po hrubém pochybení lékařů v Thomayerově nemocnici, po kterém jsem mohla zemřít.
Sama se přesvědčíte, že se naši zemřelí o nás zajímají a pokud mohou, pomáhají.
Ivča1
Není nic
12. 07. 2011 8:54

Tak jsem zkusila paní Duškovou a mohu jen konstatovat,že jsem zklamaná a myslím,ýže po smrti již není nic.To co mi paní Jája napsala,byly jen nesmysly,které by moje máma nikdy neřekla.Nedokázala mě přesvědčit vůbec ničím,čekala jsem aspoň něco co by mi řeklo - ANO,je to vzkaz od ní.Byly to jen obecné věci,které jsem schopná napsat taky.I přesto všem moc děkuji.
Dolfi
Od Dolfiho
3. 07. 2011 23:00

Ahoj-zkus se napojit-vnitřním hlasem s Tvými rodiči,oslov je.Já osobně u hrobu nebo kdekoliv jinde, kde si vzpomenu, na hřbitově nejčastěji.Nepůjde to hned, vytrvej.
Dolkar
17. 06. 2011 16:37

Mediim osobne neverim. Pokud by vas nekdo opravdu chtel kontaktovat (a mohl, z duvodu ktere jsem uvedl), tak by to jiz udelal. Podobna media si bud vymysli (neverila by jste, jak nekteri dokazou s lidmi manipulovat) nebo jsou napojene na ruzne pochybne zdroje. V tom pripade udaje mohou byti pravdive, ale verte, ze komunikuji s jinymi entitami, nez s vasi maminkou.
Budte silna a myslete pozitivne, Dolkar.
Tom
Jája
15. 06. 2011 17:38

Kontakt na Jáju Duškovou naleznete vlevo dole v sekci Poradna - Jarmila Dušková. Ozvěte se jí, uvidíte. Mně pomohla.
Máša
VYzkoušet
15. 06. 2011 16:08

DObrý den, zkuste se spojit s Pani Jájou DUškovou.Má i tady na těchto stránkách jak komunikovala se zesnulou ANičkou a ještě s nějakým chlapečkem. Formou automatického písma.Pracuje i s kyvadlem atp. Mrknětě najdete ji i na Facebooku.Já jí věřím.
Jelitko
ahoj
15. 06. 2011 15:39

me odesli rodice oba rok po sobe. Tatinek 5 let a maminka 4 roky.Byl to pro me strasny sok a tak se dokazu vzit do tve situace.Je to tezke obdobi,co prozivas.Me se ozval tatinek asi mesic a pul po jeho odchodu a to tim,ze me ukazal co jsem prave delala kdyz okolo me prosel.Dost me to sokovalo.kdyz jsem to videla.Pak se me ozval,aby me oznamil,ze mamka brzy odejde taky a ukazal me jak stala nad svym telem.V te dobe jak me tohle tatka zdeloval jsem s toho mela strach a tak ma Dolkar pravdu,ze mozna maminka te nechce vydesit,ja jsem mela fakt s toho s pocatku strach.Ted ne,uz jsem si na to zvykla a jsem rada,kdyz se mi ozvou,protoze musim taky respektovat,ze maji dalsi poslani v jejich zivote a nemuzou se starat porat jen o me.Setkani s rodici se me deje jen telepaticky a to pred probuzenim okolo 4-te hodiny rani.
Dolkar
15. 06. 2011 14:10

Je mi te lito. Ztratit rodice je urcite tezka rana.
Je mozne, ze te maminka nechce takto kontaktovat, protoze se boji, aby ses nevydesila. Taktez to muze byt lepsi pro tvuj dusevni vyvoj...
Muzes zkusit ji sama kontaktovat. Tim rozhodne nemam na mysli nejake vyvolavaci ritualy ci co. Proste na ni mysli a v duchu na ni volej, ze s ni chces mluvit.
Maria Belaniova
Demon? Neboj ;o)
15. 06. 2011 12:29


Prehanat to s tymi demonmi zase netreba,a ties ani ju strasit. Zosnuli sa chodia niekedy lucit,nemusime ich ani vidiet,mozeme napriklad citit ich vonu,oblubeny parfem,tabak,oblubeny kvet...alebo nam moze nieco v dome spadnut alebo rozbit sa...je vela sposobov ako nas kontaktuju,niekedy aj v podobe vtacika na okne...nie vzdy vsak pridu lebo je im dobre tam kde su a su tam stastni a mozno aj zaneprazdneni ;o) Nevidim dovod preco by za tebou mal hned pribehnut nejaky demon ;o) Vela stastia v cakani a dufam ze ta maminka coskoro pride pozriet
KAREL-KRATOS
nebezpečí
14. 06. 2011 17:39

jen si dávej pozor pokud by se ti přímo zjevila tvoje zemřelá maminka (nebo kdokoliv jíný zemřelý z tvé rodiny nebo přátel),tak to není přímo ten dotičný ale démon!!!
vusha
.........
14. 06. 2011 16:50

Ahoj,nemyslím si,že nevidíš a neslyšíš -osobní zkušenost tak blízké osoby nemám,ale mé mamince,když zemřeli před lety rodiče,zdálo se jí o jejím otci až po několika letech-krásný sen (ubezpečil ji,že je v pořádku a má ji rád),ale o její mamce (mé babičce) se jí doposud nezdálo -a je to už 10 let.
Myslím,že čas je v těchto případech opravdu relativní...