Vaše příběhy

Zvláštní schopnosti

Veci, ktore sa mi stavaju po cely zivot - (komentáře)

Kasiopea
:)
5. 05. 2020 1:07

Také se mi stávají podobné věci. Například chodila jsem na jógu pro ženy, součástí bylo i povídání o sobě na každé hodině. Co je nového atd.. Když jsme se scházely na začátku jedna z žen prošla kolem a já si pomyslela, ta vypadá těhotná. A ona nám opravdu na další hodině řekla, že čeká mimčo, ale nechtěla to hned říkat. Asi měsíc nebo dva na to jsem se na ní zas koukla a pomyslela si, nezdá se mi těhotná a ona opravdu přiznala, že o mimčo přišla. Na nic jsem se neptala řekla to sama. Nebo např. při porodu syna, jsem ležela na porodním sále a přímo naproti mě hodiny. Už jsem tam nějakou dobu byla a povzdechla si, jak dlouho to ještě bude trvat a najednou jsem věděla, že čeká do 5 a opravdu, narodil se přesně v 5. Čím víc na sobě pracuju, tím častěji se mi to stává, prostě kouknu v vím jak to je. Podle mě je to obrovská vnímavost, která přesahuje rozum. Beru jí jako tajnou zbraň, kterou mohu použít k obraně pokud to bude potřeba.
mia500
a znova
11. 11. 2012 0:40

mala som pocit ze uz je to lepsie. ale naposledy sa stalo pred par mesiacmi. som mala taky zivy sen. niekto mi v nom povedal ze rodica mojej susedy kratko po sebe zomru. neziju u nas nemala som o nich ziadne informacie..potom som bola navstivit susedu velmi plakala jej otec bol na tom dost zle a zanedlho zomrel. cast sna sa splnila. no je toto normalne:(uz mam zo seba niekedy strach..
mississippi
mia500
19. 01. 2012 23:28

Doklar má pravdu.A Dana P. taky. Je těžké, jak poznat co je jen logický úsudek a co je opravdu předtucha. Stává se Ti někdy, že víš, že něco přijde, ale nevíš co?
Já někdy taky vím, co se stane. Nebo to jen tuším. Spousta toho vyšlo. Je ale dobré, že to co vidím já, je jen jedna z možností. Je to jako když vidím co se stane, když udělám to co bych udělal normálně. Ale není to jako v NEXTU, že bych si mohl zkoušet to či ono. Je to jen jednou.
Zkus to pozorvat, vlastně zkus pozorovat sebe a reakce okolí. Když to budeš trénovat, bude to sílit a uvidíš dál. Když to necháš být, tak to pozvolna odezní. Ale může se vracet.
Můžeš být z toho vystrašená, ale nejsi sama. Buď v poho.
Dolkar
26. 12. 2011 0:05

Ono je obtizne poznat, kdy jde skutecne o jasnozrivost a kdy o normalni psychologicky jev, kdy kdyz neco v duchu predpovime a vyplni se to, zapamatujeme si to spise nez kdyz se predpoved nevyplni.
Leodhen
S
15. 12. 2011 10:51

U mě je to stejný delší dobu nic a pak to přijde.
Dana P.
mia500
15. 12. 2011 9:45

máš jasnovidné schopnosti!