Vaše příběhy

Opuštění těla

Anděl smrti - (komentáře)

chicaaa
Jelitko
12. 04. 2012 1:05

Zajimave :)
mississippi
Zdeninka55
16. 01. 2012 20:53

Ty myslíš, že jsou to vše jen náhody?
Zdeninka55
pro Jelítko
14. 01. 2012 21:23

člooověče - to je zajímavý příběh!!! když si uvědomím jaké náhody člověku změní život!!!
pořád na vás myslím
Fíbí
Adanom
Jelitko
11. 01. 2012 19:53

Neveri mu podle mne prave proto ze sami nemaji zadnou subjektivni-vlastni zkusenost s necim o cem jim ten muz vypravel. Nemaji dost mozna ani zadnou jinou primou subjektivni zkusenost s takovymi jevy ktery presahuji bezne lidske hanice vedomi.

Kdyby meli by,pak by stejne jako Ty vedeli a verili by mu.

Mississipi,
Strach z neceho neznameho je prirozenou soucasti lidi.
Clovek ktery nema potuchy,nema zadnou zkusenost s tim s cim mas zkusenost napriklad Ty (nebo kdokoli)se prirozene boji a obava. Navic je mu to prirozene neprijemny.

Napriklad ,jestlize citis co citi druhy,ostatni,nebo jestlize vis na co mysli,pak je oproti Tobe druhy clovek (ktery timhle nedisponuje) v nevyhode. Je mu to neprijemny protoze si to nedokaze vysvetlit. A tak pred tim prcha ,nechce se s tim konfrontovat ani seznamovat. (mnohdy proto ze k tomu nedozral/i,ale to neznamena ze se tomu jednou neotevrou s vetsim zajmem a beze strachu)

Rikam to ze sve vlastni zkusenosti. :)

PS: napriklad samane ,ti byli take svym zpusobem obavani.



Jelitko
ano
11. 01. 2012 15:49

je to tak.Rodina ,kdyz jsem rekla,ze vim ze nekdo zemre a ze mi to rekl nekdo od nasich s druheho brehu,tak se na me divali napred s usmevem a mysleli si sve,ale jak se to uz nekolikrat splnilo a ja jsem mela pravdu,zacali se bat,s cim zase prijdu,ale uz se nesmali a ted me berou vazne.Manzel si dokonce myslel,ze to privolavam ja,ale pak jsem mu vysvetlila,ze jsem jen ten maly clovek,ktery se to dozvi.A jsem rada ze to muzu vedet a ze mam to svoleni z vyssich mist.
mississippi
máš pravdu
11. 01. 2012 15:38

Náboženství si vymysleli lidé (teda nejspíš). Ale né všichni věřící vědí v co věří. Já nevynávám žádné náboženství. Zmínil jsem se někde tady o Hernovi, ale to je o něčem jiném, než o náboženství. V podstatě je jedno kdo čemu věří, důležitější je jak se k sobě lidé chovají. Je smutné, že zkončil v léčebně a přitom stačilo tak málo. U nás v rodině také nemůžu mluvit o věcech řekněme nadpřirozených. Jedině moje manželka je ochotná si mně vyslechnout, i když tomu moc nevěří.
A možná se Ti taky už stalo, že když tví známí, nebo kamarádi zjistili, že víš,to co víš a umíš to co umíš, že se od tebe odtáhli a začali se Ti vyhýbat. Čím to je? Čeho se bojí?