Vaše příběhy

Sny a realita

Havárie letadla - (komentáře)

Maruskamahony
tohle znám
17. 02. 2012 14:31

úplně přesně takové sny jsem měla taky.. naposled před dvěma lety. nikdy jsem neletěla-ani se o letadla nezajímala.. ale vždy jsem viděla jak letadlo padá. dokonce jednou se mi zdálo že jsem se koupala-nevím kde,ale letadlo spadlo do vody a já se vzbudila strachy.. a nebo se mi zdálo že vidím letadlo které najednou začíná padat a já se moc bojím ale nedá se nic dělat.. ve dvou případech pak následující den říkali že letadlo opravdu někde spadlo..
sunflower
re:
8. 02. 2012 6:08

Padani zubu udajne znamena stres a starosti, pocity uzkosti. Udajne proto, ze zuby potrebujeme abychom mohli jist, takze je tam souvislost se strachem o preziti. Muze se to vztahovat na jakekoliv trable - vztah, zamestnani, penize. Zrovna vcera jsem to cetla, jako vyklad jednoho z nejcastejsich snu (clanek v souvislosti se svetovou ekonomii). Ale stejny vyklad jako tam mate vy si pamatuju od detstvi. Tezko rict...
Ohledne toho ohne nevim, psala jsem, co jsem cetla a slysela nekolikrat. Existuje mnoho vykladu snu a urcite to ma hodne spolecneho s nasimi problemy, kdy se nam zda to, co je pro nas hrozive. V tom s vami souhlasim.
Ja osobne mam sny casto a velice zive, nekdy i hodne vesele a nekdy skutecne neuveritelne zamotane a malokdy mi to potom dokaze nekdo vylozit.
the cell
Sunflower
8. 02. 2012 1:17

To je dobré... akorát kdyby sen o ohni značil cestu k uzdravení, no nevím, to bych musela být nemocná celé dětství a já jsem byla naopak nezvykle zdravé dítě. Mimo jiného si pamatuju, co možná tyto sny nastartovalo - jednou jsem si jako dítě opékala jablko skrz otevřená dvířka kotle, přišel na mne otec a vynadal mi, že si nemám zahrávat s ohněm a že jsem mohla podpálit barák... Takže mimo nemoc či obtíž to bude mít dozajista význam úplně jiný... Ještě mne napadlo, že takový sen, kdy vidímě něco hrozivého, bojíme se, ale ostatní si toho nejsou vědomi a nevidí to, by mohlo značit, že máme nějaký problém, stres, bolest (oheň, nehoda), kterou ostatní nevidí (neumíme ji dát najevo, otevřít se), aby se nám to ostatní pomohli řešit, nebo nám to blízcí nevěří.
Od jistého věku se mi podobný sen nezdál už nikdy.
Mně se zase od dospělého věku a nástupu do zaměstnání zdává, že mi padají zuby. Nebolí to, prostě si je najednou začnu z dásně vytahovat jeden po druhém. Podle snáře to má značit blízkou smrt někoho blízkého, ale to už by mi muselo vymřít půl rodiny...
sunflower
re:
6. 02. 2012 6:42

Mela jsem jedno obdobi, kdy se mi zdavalo to same - pad letadla. Nekdy se prelomilo pri dopadu, nekdy jsem ho videla jen padat, jednou jsem dokonce vesla dovnitr a videla mrtve lidi - docela hruza. Delala jsem si podobne obavy. V te dobe jsem byla chronicky unavena a nevyspana - strasne moc prace, honicka, uzaverky atd... Snazila jsem se zjistit pricinu snu a velice uznavana vykladacka snu mi vysvetlila, ze tento sen se zda lidem, kteri jsou pod velkym stresem a nebo unaveni. Kdyz jsem dokoncila projekt a dala jsem se do poradku, sny skoncily. Neskoncilo to hned po vysvetleni snu, trvalo to chvili.
Nekdo tady psal o snech o ohni. To je udajne velice pozitivni sen - v dobe, kdy prodelavate nejakou nemoc nebo infekci a zda se vam tento sen, tak to pry znamena, ze se telo zacalo branit a ze jste na ceste k uzdraveni.
A jeste jeden sen se mi opakuje - prazdna penezenka, chybi ridicak, zdravotni karta, kreditni karty, penize - proste vse vybrano. Pokazde jsem potom byla opatrna a kontrolovala kabelku, ale opet mi sen byl vysvetlen jinak - penize znamenaji starosti a ja se jich chci podvedome zbavit.
noli
,
5. 02. 2012 22:11

a hlavně se neděs,neboj či nestrachuj!!!
noli
??
5. 02. 2012 22:09

letadlo,duchovní vzestup,zřejmě na Tebe čeká nějaká zkouška,či událost,na kterou Tě tento sen upozorňuje aby jsi byla připravena.
the cell
Pád letadla
5. 02. 2012 15:55

Mně se čas od času taky zdají sny, ve kterých se opakuje určitý motiv. Třeba jako dítěti se mi opakovaně zdálo o ohni. Prostě někde hořelo, nečekaně jsem spatřila požár, byla jsem vyděšená, ale s ostatními lidmi to nehnulo. Přitom okolnosti, místo, čas a lidé byly vždy jiné. Myslím, že mi tak podvědomí dávalo najevo, že se zbytečně bojím a nafukuji nějakou záležitost, co je úplně normální. Když mi to došlo, takový sen se mi už nezdál... S tím letadlem by to mohlo být podobné, zkuste si vzpomenout, jaká je Vaše úloha, kde a kdy se to odehrává, co tomu předchází, jsou-li v okolí další lidé a jak reagují. Mohlo by to pak být o tom, že se bojíte nějaké nečekané katastrofy nebo nehody, která by mohla potkat Vás nebo Vaše blízké a nedá se jí zabránit - nemusí jít o nehodu v pravém slova smyslu, ale třeba o hádku, ztrátu peněz nebo vyhazov z práce. Skutečný věštecký sen by se sice možná opakoval také, ale nemusel by a byl by stereotypní v místě a čase, a byla byste spíš "uvnitř i venku", než nezúčastněným divákem. Mně se párkrát taky stalo, že jsem měla takový sen, ale v těch skutečně prorockých to spíš bylo tak, že ke mně někdo přišel a řekl mi, co se stane, než že bych to viděla.
Engai
Re:
4. 02. 2012 23:21

Me se taky casto zdava o havarii letadel,mnohokrat jsem v tom letadle ja osobne...Myslim,ze cim vic se tim zaobirate a cim vic na to myslite,tim vic se vam o tom bude zdat..Ne kazdy sen o havarii letadla znamena,ze se vam to prihodi,nekdy muze takovyhle sen zobrazovat nejaky podvedomy strach ci trapeni ve vsednim zivote.