Vaše příběhy

Opuštění těla

Zvláštní řeč - (komentáře)

iveta
fferyllt
11. 04. 2012 8:47

Napište váš zážitek s klinické smrti,velmi mě to zajímá jak to probíhalo.
Děkuji
Perchta
peklo
1. 04. 2012 11:26

osobně by mi přišlo fér, kdyby skutečně nějaké bylo.
Obávám se, že ale jediné skutečné peklo existuje jen na Zemi a proto se sem znova a znova musíme rodit, abychom se konečně probudili.
fferyllt
souhlasím
29. 03. 2012 21:55

vaše intuice a názory se shodují a jsou správné, ale musím dodat že peklo existuje, nevím kde je příčina,že si lidé myslí že to tak není .., spravedlnosti jen tak neujdeme.., .. vážně je to zvláštní, narodila jsem se 21.12, prožila jsem klinickou smrt v 11 letech a proto věřím na anděly a osud..., miluji život jaký je a jsem vděčná za každý krásný den..
Jelitko
ahoj
13. 03. 2012 15:32

kdyz uz mluvite o smrti,me zemrel svagr(manzeluv bratr)a zanechal po sobe sest deti a s toho tri male,v nasich ocich je to nespravedlive,ale nas Stvoritel se taky diva jak bude na to reagovat okoli,to znamena rodina(ktera je tu pocetna),muzu rict,ze zatim je nejak podporuje jen muj manzel a ostatni se jen divaji...
ja si taky myslim,ze smrt neni takova pohroma jak si lide predstavuji,ale je to jen prejiti do jine etapy a boli to jen do te doby az se na ten druhy breh prejde,tedy az zemre nase hmotne telo.Tedy neni se ceho bat.
Sylvia
Perchta
13. 03. 2012 10:45

Mas velku pravdu. Je to o druhych. Pamatam si dva pripady zo svojho okolia, kde boli blizko smrti a prve co ich napadlo bolo, co by tu robili bez neho jeho deti.

Bola to moja kolegyna, ktorej objavili rakovinu a ona sa psychicky zhrutila ciastocne aj kvoli tym medikamentom a skoro spachala sebevrazdu, potom prave bola na tom zle hlavne kvoli tomu, ze co by tu bez nej robili deti.

No a druhy pripad bola moja mama, presne tuto vetu som od nej pocula, ked jej raz prislo zle, takze je to presne tak. Nebat sa smrti je pekne, pokial sa nebojis, co je potom, ale dost ludi sa boji toho, co tu po sebe necha a nedokonci...Nebat sa len o seba je vlastne hrozne jednoduche :-).
iveta
člověk
13. 03. 2012 9:22

který se neustále bojí,vytváří kolem sebe negativní energii,které se pak horko těžko zbavuje.Je taky dost pravděpodobné,že s toho pak vznikají různé nemoci.
iveta
strach
13. 03. 2012 9:09

je normální,s tím naprosto souhlasím,jenom je potřeba ho trochu usměrňovat.Je rozdíl mezi strachem opodstatněným a strachem ze všeho.
Perchta
Smrt
13. 03. 2012 8:35

zvláštní, jak lidi fascinuje. Někdo řekl, že smrt není dobrodružstvím pro toho, kdo jí stojí tváří v tvář. Asi na tom něco bude.

Filozofie a víra jsou jedna věc a druhá je věc je praktická stránka věci. Když vám před očima odchází máma od třech dětí, tak jí nezajímá, že smrt je krásná a že se nemá bát. Protože smrt není jen o strachu O SEBE , ale i o druhé. Umírající se bojí o své blízké o jejich bytí. Myslím, že velmi záleží na životní etapě, kdy člověk odchází, proto nelze říct, že strach není na místě.
Strach je normální.
iveta
jelitko
12. 03. 2012 21:52

my víme o čem je řeč.Ahoj
iveta
pane Zbyňku
12. 03. 2012 21:51

jinak s Vámi naprosto souhlasím.Zřejmě víte o čem mluvíte.

iveta
pane Zbyňku
12. 03. 2012 21:44

psala jsem ,že se smrti nebojím,uvědomila jsem si to právě před několika lety.Mám pocit,že vím jak bude smrt vypadat,proto nemám strach.

Jelitko
pane Zbynku
12. 03. 2012 20:42

nic ve zlym,ale Iveta pise na konci pribehu prave ze prestala mit starch ze smrti,po tomto zazitku.

Ja ji to verim,toto se stava,Iveta nema duvod proc by si vymyslela.Jak jsem uz rikala,ono se tezko veri,kdyz to clovek sam nezazije a i ja jsem zazila toho dost,co me pekne vylekalo a tak ji to urcite verim.
Honza784512
bubaku
12. 03. 2012 15:28

ja nevim, proc bychom nemeli Ivete verit, on si clovek potrebuje neco prozit sam a pak vi cemu ma verit, a cemu ne, ja uz slysel vic podobnych pribehu jako pise Iveta, ja osobne jsem nic takoveho neprozil :/ nejzajimavejsi zazitek u mne byl, ze jsem se bez duvodne rozbrecel pei meditaci, konkretne u meditace srdecni cakry, ale to je celkem normalni :D
bubaku
Zbyněk P.
12. 03. 2012 12:53

Souhlasím s Vámi,jen paní nebo slečně Ivetě se nesměj věřit ty smyšlenosti,docela si protiřečí občas. :-)
Zbyněk P.
Pro Ivetu
12. 03. 2012 10:01

Kolegyňko, v závěru Vašeho krásného snového příběhu uvádíte, že máte strach ze smrti i z čehokoliv. Mohu-li Vám něco doporučit, tak bych řekl, že báti se smrti je zcela zbytečné a nedobré. Jedině NEBÁTI SE smrti jest žádoucí a uvolňující. Vždyť když chodíme každý večer spát, a usneme, tak se dostáváme do stavu určitého druhu smrti. A nikdo se toho nebojí - ba naopak. Mnozí se na spánek velice těší. Smrt není zlá. Je krásná!! To pouze my lidé jsme od malička deformováni církevními vyplodky a nepravdami o smrti (rovněž i jinými skupinami), že je smrt škaredá, bolestivá, a že nás čeká peklo! Toto vše jest nesmysl a záměrné směřování nás do náruče strachua do jha církve! Jak říkám, smrt je krásná, a peklo neexistuje. Přeji krásný den. Zbyněk P.
Jelitko
ahoj Ivko
11. 03. 2012 18:39

no to musi byt nezapomenutelny,ze? A co si o tom ty sama myslis?Podle tech zazitku,to znamena,ze kdyz se tam clovek dostane na veky,tak se jim zije urcite lip nez nam.My spis zijem ve strachu co nas ceka a mame nejistou bohoucnost,strachy o zdravi svoje a svych blizkych,ale tohle je uplne neco jinyho,ze?Aspon,ze do toho takhle vidis,urcite ti to povzbudi.