Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Stvořitelova dobrota - (komentáře)

Peter
Sen a ostrov
6. 04. 2012 21:09

Dobrý den, koupě ostrova bylo oznámeno opravdu na apríla, potvrzující informace například zde:

http://www.emimino.cz/diskuse/kdo-se-nachytal-na-aprila-105296/

Pan Zbyněk opravdu super se svým příspěvkem. Že mu jeho sen něco řekl znamená, že je opravdu vnímavý k těmto věcem a dovede je analyzovat. Taky předtucha budoucího je zajímavá...
Jelitko
pane Zbynek
5. 04. 2012 18:58

musite o tom premyslet i pred spanim a pak si vsimejte vysledku...asi vam to jde,ze?Takze jeste ze nejsem sama...
Jelitko
no
5. 04. 2012 18:55

a jak pisete o tom ostrove....ja jsem zazila podobnou vec,tenkrat,jak spadlo to letadlo do atlantiku,videla jsem ty mrtve na dne oceanu jak sedeli privazani k sedadlum a ono to tak bylo,videla jsem i to,ze je najdou az za dva roky.
Byla se mnou u toho moje babicka a taky jsem mluvila s jednim chlapcem co zahynul v tom letadle,ale bylo to telepaticky,neumela jsem jeho jazyk.Mel kolem 10-ti let.Taky to pro me byl zajimavy zazitek a s napetim jsem cekala jak to dopadne.Vse ,o cem ja intenzivne premyslim,se mi za par dni objevi i s resenim pri telepatii z druheho brehu.
Tohle muze zazit i kazdy z vas,ale nutnost je tomu verit a hlavne tak vnitrne ne mozkove(jak bych to rekla spravne,to vite...moje cestina...)
Zbyněk P.
Pro Danu P.
5. 04. 2012 18:53

Tož to koukám a nestačím se divit..........
Přiznám otevřeně, že k tomu nemám co říci. Neznám vysvětlení a spojitost mezi mým snem, tou aprílovou informací z TV a úmrtím, o které jsem psal. A přitom to vše v tom snu (?), zprávě (?) zcela odpovídalo provedení pohřbu. Koukám, že jsem ještě menším, než-li jakým jsem byl. Huráááá! Zase mám co dělat!!! Přeji hezký den. Zbyněk P.
Jelitko
Zdravim vsechny
5. 04. 2012 18:49

no vite ono je to tak,kdyz jsem si zacala okolo sebe uvedomovat "toho co mi pomaha" tak jsem ho pozadala,abych vse videla "po lopate" protoze nekdy to tak jasne nebylo a predstavte si,ze to opravdu fungovalo a byla jsem vykulena,kdyz jsem videla doslova pred sebou toho meho svagra co zemrel v prosinci.Ono to ma sve vyhody a taky ne,no ja to ale chci vedet dopredu,protoze jsem ten typ,ktery to lip snese,nez najednou sok.Jsem tomu co mi pomaha moc vdecna.
Nekdy ale je to i nebezpecne,kdyz jde o vrazdu a ja treba s pomoci vidim kdo to byl,nikdy bych neverila ze tohle je mozne,me jednou rekla ta zavrazdena kdo ji to udelal,jenze dokazujte to soudu.....na to se nebere zretel.Obzvlast v CR.Ale nakonec ten hlavni soud je jinde,ze?A ten je nejdulezitejsi.
Dana P.
Pane Zbyňku
5. 04. 2012 18:32

vám se tom zdálo? To o koupi řeckého ostrova Coruptos bylo s vážnou tváří předloženo jako jedna ze zpráv dne před pár dny - 1. dubna...no, já na to úspěšně nalítla, probrala jsem se, až se mne syn zeptal, jestli to náhodou není "apríl"... tož asi tak :o)))
Zbyněk P.
Pro Jelítko
5. 04. 2012 18:26

Zdravím Vás milá a vzdálená kolegyňko. Musím pouze konstatovat, že buďte ráda za to, čím jste obdařená, tedy čím disponujete. Ne všichni mají takovou možnost, aby mu to "NĚKDO" přímo řekl a ukázal. Bohužel, nedisponuji takovými možnostmi. Na rozdíl od Vás, musím vše "poctivě" vyanalyzovat ze symbolických snů. Jako před páru dny, kdy se mi zdálo, že naše (tedy česká) vláda chce koupit menší ostrov u Řecka (jeho název jsem již zapomněl), ale že si musí zajistit námořní flotilu plavidel. Když jsem se probral, tak jsem si říkal, jaký že to jsem "hňup", když se mi pletou různé věci dohromady ve snu. Nicméně, po určité malé analýze a po konkrétní informaci o úmrtí jisté osoby, jsem s hrůzou zjistil, že mi ten sen říkal, že někdo v mé blízkosti zemře a bude tedy pohřeb formou spálením.
Jak sama milá kolegyňko vidíte, není to vždy jednoduché zjistit co se bude dít v našem blízkém okolí. Proto ještě jednou říkám, buďte ráda za formu předkládaných informací , kterou máte k dispozici a važte si ji. Musím ještě upozornit na to, že Vám vůbec nezávidím přímočarost při předávání informací o budoucích činech a konech. Pouze upozorňuji na to, jakou výhodu máte oproti druhým. Přeji hezký den do vzdálené země slunce. Zbyněk P.
Dana P.
Jelitko
5. 04. 2012 13:18

já myslím, že s námi je pořád náš anděl strážný, bytost, která možná přijímá a předává i vzkazy a přání našich blízkých, kteří už jsou tam "na druhém břehu" ?
Jelitko
ahoj
5. 04. 2012 13:12

ano mas pravdu Perchto,zpocatku to semnou dost zamavalo a byla jsem s toho vyjukana.Proto jsem vlastne hledala lidi,kteri neco podobnyho zazili a moc se mi ulevilo ze jsem je nasla a neni jich malo.Jak jsem rikala v pribehu,je zajimave,ze pocituju okolo sebe nekoho,kdo neni z mojich pribuznych z druheho brehu a pomaha mi.Myslim,ze se o to zaslouzili oni,ale sami mi asi porat na blizku byt nemuzou.Je to takova nahrada za ne.Kdyz se toto nekomu stane,tak se 100% zmeni,coz me se teda stalo.Byvala jsem jina....coz nemyslim,ze jsem cvok...
Perchta
*
5. 04. 2012 12:36

Ten tvůj dar je pořádný nářez, myslím, že musí být těžký si na to zvyknout, ovšem já věřím v to, co ti sdělil tvůj tatínek: že "tam" se zase všichni se svými drahými setkáme, takže jde vlastně "jenom" o loučení na dobu určitou....I tak myslím, že to nemůže být jednoduchý mít takovéto info dopředu....
iveta
jelitko
5. 04. 2012 7:54

netrap se tím, že si s toho snu někdy nic nepamatuješ...
Ta rozprava s toho snu ti zůstane zakodovaná v podvědomí a projevuje se v tvých myšlenkách.
Proto když máš otázky typu "co je po životě" tak tvoje podvědomí (tedy ty tvoje myšlenky)ti na tu otázku odpoví.Proto věř své intuici a myšlenkám....tak jak si ty otázky zodpovíš ty sama tak to je ta správná odpověď,kterou chceš vědět.
Věřím, že život nekončí "je to takový několikrát opakující se koloběh"který se v určitou správnou dobu zastaví a pak jsme věční.Zůstaneme tam kde je opravdu nepopsatelně dobře.Věřím na setkání s milovanými lidmi,kteří už mezi námi nejsou,proto ať to zní jakkoli morbidně se na toto v podstatě těším ale je ještě opravdu dost času,miluji život takový jaký je,jsem šťastná. Jenom je zde na zemi něco,co my všichni musíme dokončit a dokud to nebude dokončeno,nemužeme býti věční.

Včera jsem měla vizi...viděla jsem dítě, byl to kluk,obouvala jsem mu botičky.
Po pár hodinách volala moje dcera,že přijedou a že mi musí něco ukázat,když přijela tak mi oznámila, že čeká kluka,přinesla mi fotku s ultrazvuku...je na ní chlapeček:))
Moje přání bylo vyslyšeno! :)) Děkuji