Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Predtucha? - (komentáře)

Láďa
???
19. 04. 2012 20:18

Před několika lety zemřel tchán. Byl to velmi veselý a vřelý člověk. Jednou jsem měla sen, že někdo zvoní, otevřela jsem a za dveřmi byl on, pozdravili jsme se a já ho pozvala na kávu, odmítl s tím, že pospíchá. Naznačila jsem zda nahoru, souhlasně přikývl,zeptala jsem se, jestli je to tam takové jak se říká, opět souhlasně přikývl, poté jsem se zeptala na syna a jestli na něj může dát pozor,ujistil mě, že na něj bude dávat pozor, že se nemusím bát a pak mi řekl,ať pozdravuji rodinu a rozloučili jsme se. Po probuzeni jsem měla velmi dobrý pocit.
mississippi
Odchod
16. 04. 2012 20:28

To co napíšu, bude znít asi dost tvrdě, ale život už je takový. Každého z nás to čeká a každý prostě musí zemřít. A to, že Ti otec chybí, je pro tátu to nejhezčí, cos mohla napsat!
Jen ho nech odejít, ať jde tam, kam teď patří a jestli je něco po smrti, tak se setkáte a nebude tam jen on, ale setkáš se i s předky.
Odchod blízké osoby poznamená každého, ale k životu to patří.
Drž se a vzpomínej jen na to hezké, co jste spolu prožili.
Jelitko
ahoj
11. 04. 2012 17:54

vidim,ze jsme na tom stejne.Muj tatinek ma 6 let vyroci 22.5. a taky zemrel na rakovinu a ke konci taky strasne trpel,takze urcite vim jak se citis a taky jako me ti pripadne ze to bylo vcera,ze?
Urcite,kdyz odesli,se jim velmi ulevilo,protoze my si nedovedeme vubec predstavit jak ty bolesti je trapili.Muj otec navic nechtel videt doktory a tak nemel zadne morfium a nic...takze ,jeste,ze ja jsem ten jeho konec nevidela,bydlim daleko ,ale jeho odchod i na tu dalku jsem taky zaregistrovala jako ty.Ja jsem se snim dost casto setkavala telepaticky,ale ted je to uz malokdy.
No jo,me jen uklidnuje,ze se jednou vsichni setkame.Takze se s tim taky netrap.Tyhle odchody nasich blizkych jsou krute,ale neda se nic delat,je to taky jeden ze zakonu prirody.Ahoj a mej se pekne.J.
ahife
Odpoveď.
11. 04. 2012 17:17

ďakujem za Vašu odpoveď.Niektoré príbehy čítam,čo kokrétne Vás zaujíma?
iveta
vzkaz pro fferyllt
11. 04. 2012 8:57

omlouvám se,vím, že tento vzkaz sem nepatří.

Zajímá mě vaše skušenost s klinické smrti.Napište ho sem,pokud vám to nevadí.
Píšu prosbu sem k nejnovějšímu příběhu,protože si nejsem jistá jestli se občas vracíte k vašim komentářům a zcela jistě čtete nové příběhy.
Děkuji