Vaše příběhy

Astrální bytosti

Andělská zkušenost - (komentáře)

vanasi
andele
30. 12. 2014 11:50

nadhera
Madlenkanovakova
Knihy
17. 05. 2012 11:30

Ahoj, na toto téma jsem teď přečetla 2 nádherné knížky. Jsou od Lorny Byrne. První se jmenuje Andělé v mých vlasech a druhá Schody do nebe. A přesně jak se tady píše,popisuje autorka anděly. Jako krásné, zářivé bytosti, ze kterých jde světlo a láska.Tyto knížky můžu jen doporučit.
Jelitko
Perchto
14. 05. 2012 17:34

vis,ono je prave vse takove pro nas nevysvetlitelne,ja sama neznam okolo toho vse a teprve poznavam.Ja nevim co na to rika majitelka pribehu,ale ja jsem andela zacala pocitovat okolo sebe teprve nedavno a dlouho jsem nevidela kam HO zaradit.Myslela jsem si ze mi porat radi rodice,nebo deda,ale pak mi nesedel jeho hlas i pak konecne jak jsem ho videla,pochopila jsem vse.Myslim,ze rodice me na nej "navedli" nebo jak to nazvat cesky(omlouvam se za spatnou cestinu).
A jak se ptas jestli jsou to andele v pravem smyslu(Bible),ja myslim,ze urcite,a je dobre,kdyz aspon nekdo z nas je dokaze citit.Nas Stvoritel je nam dal na nasi pomoc a delaji prostrednika mezi clovekem a Stvoritelem.Je asi nejaka obava o to,aby jeho dilo(clovek) nekdo neznicil.Jak uz tu bylo psano a promysleno,ON asi nebude ta jedina sila a bude mit protivniky stejne sile.
Jeste podotknu,ze jsem nic takovyho nikdy nevidela v normalnim zivote jen v klidu,kdyz se to prijima telepaticky ve spanku.Je to podobne hypnotickemu spanku,jinak to clovek videt nemuze.
Perchta
blbý dotaz :D
14. 05. 2012 8:22

myslíte si, že tyto bytosti, které označujeme jako "andělé" jsou fakt andělé v pravém / biblickém slova smyslu? Jakože poslové boží? A proč teda dělají jeho práci za něj (chrání, operují, varují), když On je prý Vševědoucí Všudybyl a určitě to všechno stíhá sám.... Vždyť v Bibli je přímo napsáno, že Bůh ani nechce, aby andělé vyjevovali svá jména, aby se lidi nemodlili k nim, natož, aby je dovolil poznat blíž...
Nemohou být tyto bytosti konající dobro prostě někdo jiný?
Jelitko
Boxerko
13. 05. 2012 21:25

me by jeste zajimalo,kdyby ti tvoje neter mohla rict neco bliz jak ti andele vypadali?Ja jsem mela jednou moznost videt jednoho kdyz mi odesla pritelkyne a ja jsem se s ni loucila(pri spani-astralne) a reknu ti,jak jsem se pak probudila,tak jsem koukala chvili neskutecne pred sebe(jak mimo),co jsem to vlastne mela za cest videt...do ted na to nemuzu zapomenout.Pak samo do me mysli doslo,ze to neni ani zena ani muz.Ale byl to neskutecne pekny clovek s delsima vlasama(asi na ramena) a blond barvy a vyzaroval prijemne svetlo.
Tak se ji zeptej,me by zajimalo,jak to videla ona.
Boxerka
Máte pravdu
13. 05. 2012 16:12

byli prý nad zemí, snad jich bylo 7. Já je také nemám schopnost vidět, jen pro zajímavost, událo se to ve stejné nemocnici, na stejném oddělení, kde se povedlo i mě "vyskočit" zřejmě mimo tělo, jak jsem to už tady popsala.Jinak doporučuji rozhlédnout se po internetu na téma Etikoterapie, nebo Duchovní příčiny nemocí, je na to i dost literatury. Spoustu věcí to vysvětluje.
Jelitko
zajimave
13. 05. 2012 14:21

a je taky mozne,ze ti andele nemuseli zase byt 2metrovy,oni se i dokazi pozvednout.Ale verim tomu,i tohle se deje.Ma to proste nekdo stesti ze to muze videt...
Ja si jen rikam,proc nam nepomuzou,abychom tolik netrpeli?Treba jak odesel pred 4 mesicama me svagr,tak ten trpel nez zemrel,ze bych si prala mit tu silu a pomoct mu,no hruza.Uz mu ani leky nezabirali,jak ho rakovina zdolala...kdyz mame odejit,tak jo,ja to beru je to osud,ale proc trpime,ze?Mame to snad za neco?Ma to byt zkusenost?
Dana P.
takže to vypadá,
11. 05. 2012 21:18

že neteř je v blízkém kontaktu s anděli a zjevují se jí.
Boxerko ono je to jedno kdy se člověk narodil, je to pořád stejné a dospělí vždy reagují : "no to víte, děti, ty si toho navymýšlejí...". Prostě málokdy uvěří
Boxerka
ano , měla
11. 05. 2012 19:57

popsala jsem ho v příběhu Setkání s podivnými bytostmi.Přijde mi, že se jí ukazují v krizových situacích.Vždy, když se jí hroutí psychika.Od ní vím, že od mala "něco, nebo někoho " vídala. Ale to víte , je narozená ke konci 50 let, to se to ještě "nenosilo".
Dana P.
a ještě budu zvědavá -
10. 05. 2012 22:34

-měla už podobný zážitek? Přijde mi to úžasné, věřím, že si nevymýšlí, takže buďto už něco zažila (a možná zapomněla, pokud to bylo v dětství) anebo je možné, že zažívat bude?
Boxerka
Pro Dana P.
10. 05. 2012 22:20

Je to dospělá žena , v nejlepších letech :D
Dana P.
Boxerko
10. 05. 2012 16:07

pokud jsem takový zážitek měla, tak mi ho asi vymazali...kolik let je neteři ? (ptám se jen ze zvědavosti, nemá to nic znamenat)