Vaše příběhy

Astrální bytosti

Viděla jsem démona - (komentáře)

Azazel
Azazel
1. 11. 2012 19:24

Pokud jde o člověka v hábitu. Zkuste tento odkaz.

http://abrasax.alloforum.com/grimoire-faust-i3920.html

Netvrdím že jste potkala zrovna tuto inteligenci. Jen mě zarazila ta podobnost.
Vasekk
Jelitko
13. 10. 2012 21:52

No a co je momentálně se synovcem? A co dcerka? A ty, jak se s tím vším teď vyrovnáváš?
Jelitko
jeste
24. 05. 2012 8:43

ten demon s tou jeptiskou se mi ted jevi tak,ze jde o demona co na nas posila jedna dotycna zenska co s takovyma vecima radi po cely jeji zivot a umi v tom chodit.Ta jeptiska je maminka manzelovyho synovce (ona je verici a chodi v obleceni podobnem jeptiskam) no a jeji syn prilis vrtal do veci co se tykaji vnoucete te jezibaby a tak to na ne seslala ona.A ten demon vi i veci co se stanou i s moji dcerou,zatim my to nevime jestli ona bude mit problem nebo nebude s tim jejim kurzem...
Jelitko
mississippi
24. 05. 2012 8:36

ano mas pravdu,taky jsem o to usilovala,kdyz uz mi nekdo posila to upozorneni,ktere se vzdy 100%splni(aspon u me) tak jsem zadala,at me to zdeli"po lopate" ze jsem natvrdla a pak jsem pozorovala zmeny.Kdyz me po prve ten NEKDO upozornil ze mi odejde tatka a pak po nem mamka tak jsem videla jen to okoli a spis jsem sla v jejich krocich,ale nevidela jsem o koho jde az pak jak se to stalo,po te zadosti o lepsi upozorneni jsem pak videla ze ten dotycny me uz ukazoval toho cloveka kdo ma odejit a posledne to byl svagr a ja jsem ho videla pred sebou,jenze me nesedelo ze je takovy "jiny" hubenejsi a pak jsem pochopila ze uz je to vlastne stralni telo a to je podstatne mladsi.
Je videt ze ten NEKDO nas vyslysi a prispusobi se nasim pozadavkum,ovsem kdyz to jde a neporusi se tim nejake jejich zakony,do kterych zase my videt nesmime....no v kazdem pripade tyhle veci pro me byli a jsou sokujici.J.
mississippi
Jelitko
23. 05. 2012 18:29

Tak jsem si to přečetl znova a nezdá se mi, že to byl démon. A nejpíš se nejadnalo ani o obyčejný sen.
Když to vezmu z pohledu rodiče, tak Tvoje dcerka má před sebou životní zkoušku. A ta zkouška, je jen její a Ty ani jako milující matka nemůžeš pomoci. A nepomohla by ani smlouva s "peklem"
To Ti vlastně řekl ten "skřet" a potvrdila to i ta jeptiška , ktří snad představovali dva protiklady našeho podvědomí.

Je zajímavé, proč když už dostanem nějaké to "varování, proč je to vždy spíš hádanka, proč to není jednoznačné. Asi si na to musíme přijít sami.
Dana P.
Jelitko
16. 05. 2012 11:04

a taky v modlitbách pros jeho anděla strážného, ať mu pomáhá. Jenomže nevíme, co je jeho karma a jak vše má dopadnout. Z toho, že přežil, by se dalo usuzovat, že zde má zůstat, možná se teď vše "někde jinde" řeší, například zda má ještě dostat šanci, nevím?
Petra Trojanová
Jelitko
15. 05. 2012 22:21

KŘÍŽ ŽIVOTNÍHO ŠTĚSTÍ, talisman, tohle mu dej. Vím, že je to mizerná útěcha. Jenže když má člověk ten správný talisman , tak mu fakt pomůže. Mrkni na talismany. Už jsem to testovala na svých kamarádech a fungovalo to. Ale nebylo to tak zásadní. Je víc druhů a musí se zvolit ten správný.
Jelitko
diky pratele
15. 05. 2012 22:08

za pomoc a povzbuzeni...
Je taky mozne,ze to vse je i okolo te havrie toho manzelovyho synovce.Porat se jeste neprobral a zacina to byt s nim vazne.Po operaci kloubu nastaly horecky a dnes je nejak otekly.Treba to dobre dopadne...
Petra Trojanová
Moje dojmy
15. 05. 2012 20:43

Taky si myslím, že to byl někdo komu věříš. Protože těžko by člověk vešel do dveří, kdyby tam stál cizí člověk. A pokud zde bylo pouze překvapení, nikoli nejistota. Ten kostel může symbolizovat relativní pocit bezpečí. Vždyť spousta lidí považuje kostel za útočiště, kde se jim nic nemůže stát. Do dějin se otáčet nebudeme. A ta jeptiška může být utěšitel. Jakoby představovala člověka, který říká, že vše bude dobré. No, pouze moje dojmy.
rheia
Houba
15. 05. 2012 16:21

Ptáš se, jak Jelítko poznala, že to nebyl "obyčejný" sen? Snadno. Sen, který nám leží v hlavě, tak jako jí ten její, nebývá obyčejný. I kdyby vznikl náhodně, tak oslovil něco v ní, v jejích myšlenkách.

Ostatně v současnosti nejsou kostely, jeptišky, mniši a démoni zrovna běžným artiklem, aby se nám o nich zdálo jen tak. Obyčejný sen by mohl být třeba o jízdě brzy ráno do práce v narvaném autobuse:-D
rheia
Jelitko
15. 05. 2012 16:14

Toho démona bych se moc nebála. Já to cítím tak, že zlo i dobro jsou dvě strany téže mince a důležité je, pro kterou stranu, pro kterou cestu se ty sama svou vůlí rozhodneš. Když se rozhodneš pro tu dobrou, zlo už nemá nad tebou moc.

A co dělal démon v kostele, ptáš se? Totéž mě napadlo, když jsem viděla ďáblíky (tedy chrliče v podobě ďáblíků a démonů) na věži Notre Dame. Jsou úžasně působiví, pořád jsem se k nim musela vduchu vracet a tehdy mi došlo, že před zlými silami nás nechrání nějaké místo, ale naše myšlenky. V těch je naše síla a ochrana.

Sen může mít symbolický význam. Perchtino vysvětlení se mi líbí a třeba teprve později pochopíš, na jakou konkrétní (budoucí) situaci tě ten sen připravil.
Jelitko
Perchta
15. 05. 2012 16:08

asi to tak bude,taky se mi to tak jevi.Musim byt ted v ostraze a davat pozor,co kdyz je to varovani pred nejakym spatnym clovekem,ktery na povrch dela ze je dobry...ze?Nemusi to byt zrovna demon.
Perchta
*
15. 05. 2012 7:46

vzal si na sebe kutnu, jako symbol chudoby,čistoty a pokory: aby si dodal důvěryhodnost, bylo to v kostele, aby ti ukázal, že "se dostane" do jakékoli "instituce" a ta jeptiška byl někdo, kdo je mu blízký, ale nesouhlasí s jeho chováním k ostatním lidem a chtěla tě varovat.
Jelitko
Perchto
14. 05. 2012 17:22

no na jednoho malyho pana-usatyho by to padlo,ale proc by najdenou byl v kostele u krestanu a ta jeptiska....kdyz tento je muslim.To nesedi...ja myslim,ze to byl nekdo s astralu...tam se najde takovych podivinu...nevim,nejak nemuzu souhlasit se Sylvii ze to je z myslenek.Vzdyt kolikrat jsou to veci co ja vubec nevim!
Perchta
*
14. 05. 2012 8:10

Démon určitě ne. Spíš si myslím, že je to vnitřní obraz/podoba nějakého člověka, kterého znáš , a o kterém víš, že by dceři třeba mohl pomoci, ale rozhodně ne nezištně. Tvé podvědomí tě před ním varuje.
Neznáš někoho takového?
Sylvia
Jelitko
14. 05. 2012 0:28

Ja tu nehovorim o mozgu, ale o myslienkach. Astral je tvoreny myslienkami, pokial si teda myslis, ze si bola v astrale. Vsetky negativne entity, ktore su tam su vytvor ludskych myslienok, ktore sa mozu prejavovat v roznych podobach. Ty si si tu postavu mohla podvedome vytvorit myslenim a ta si potom zije svojim zivotom. Aj sny takto funguju.
iveta
jelitko
13. 05. 2012 22:45

velmi zajímavé...jen by mě zajímalo když s tebou mluvil,jestli se shodoval čas,jestli to bylo ve stejnou dobu jako měl ten tvůj synovec zástavu srdce?
Aha tady čtu, že né.
Leda ,že by si se vrátila v čase.
Stejnak mě zajímá hodina,přesný čas jeho zástavy a tvůj čas prožitku.
Jelitko
Sylvi
13. 05. 2012 21:43

ja si nemyslim,ze by to byl odraz mojich myslenek,jsou to kolikrat veci,ktere by me ani nenapadli.
A jak si mam ted vysvetlit tuhle zkutecnost s tim manzelovym synovcem....nebo ruzne rady od rodicu,reseni nasich soucastnych problemu.Tohle by me samo nenapadlo.To nemuze byt jen tak z me hlavy.Tohle nas mozek neresi.To neni vubec vec mozku,ale naseho druheho JA,ktere se styka s ostatnima v astralu a to zivyma i mrtvyma.
Jelitko
pratele
13. 05. 2012 21:38

musim vam neco zajimaveho zdelit.Jak jsem dole psala ze mel synovec meho manzela tezkou havarii vcera rano,tak on prozil klinickou smrt a do ted se neprobral,ale zije a jeho stav je ted stabilizovan a lekari mu ted delaji operazi kloubu stehenniho,protoze ma k vuli tomu velke bolesti.Ale to chci rict,..ja jsem ho dnes k ranu videla-astralne a rikal mi,ze ja jsem byla kdysi jeho pritelkyne.Nikomu doma radeji tuhle vec jsem nerekla,je to neskutecne.Aji bych se stydela to vubec rict,protoze tenhle hoch by mohl byt muj syn..a jak bych vypadala!Je tohle vubec mozne??A zrovna ja....jsem vzdycky byla proti reinkarnaci,takze ted mam s toho v hlave pekny zmatek.Jsem zvedava,kdyz se probere(on je lekama uspany k vuli bolestem) jestli si neco bude pamatovat,protoze to je vec co se mu stala.V dokladech je psano,zastava srdce na par minut.
Sylvia
Jelitko
13. 05. 2012 14:37

Ja si osobne myslim, ze je to vytvor Tvojej myslienky, pokial je to astral, tak je tvoreny myslienkami a hlavne Tvojimi. Vidis tam podla mna odraz Tvojich myslienok, takze bud je to z nejakej obavy a tym, ze to suvisi s tym kurzom, tak mozno na to myslis, jak to dopadne alebo to tak chces, ze by si mozno bola ochotna dat cokolvek. Ale suhlasim, ze to mohol byt aj zivy sen a nerozoznas to od skutocnosti. Neni to ale podla mna tak, ze by sa Ti tam zjavil jak pokusenie, je to cisto Tvoje podvedomie, ktore pracuje a tym, ze je to podvedomie, tak si to neuvedomujes. Ono vlastne aj sny su odrazy podvedomia, ktore sa ukazuju v roznych symboloch.
Jelitko
Bass
13. 05. 2012 14:04

ja si nejsem jista ze by to mel byt sen,je precejenom mezi snem a telepatickym prenosem rozdil.A to v tom ze aspon nejaka souvislost s nasim skutecnym zitim je.A ja jsem v tom pochopila,ze je to zkouska,jak rika i Iveta.Kdyz se clovek dostane do problemu,tak NEKDO by aji prijal pomoc od kohokoliv a na tohle tito demoni cihaji.
Znam jednoho cloveka,ktery veril v Boha,chodil se modlit do kostela a najednou smula za smulou,dokonce mu zemrel i maly syn a tento clovek se rozcilil a prestal verit,ted i sem tam si vypije pivo(coz pred tim ani tuk)a slysela jsem ze chodi i do....no a ma ted po smule,je v pohode,ALE,kdo vime,co nastane az prekroci na duhy breh,kdyz ho demon zdolal a odvratil od prave cesty...
Bass
Vysvětlení
13. 05. 2012 13:17

Klidně ti to vysvětlim hned;) Byl to obyčejný sen, nemusíte hned za vším hledat něco nadpřirozeného a připadat si tak zajímavě;)
To je určitě větší šance, že to byl démon než že to byl obyčejný sen že?;)
iveta
Danuš
13. 05. 2012 10:37

když už si vzpoměla tu živnou půdu....tak naopak,právě že ji tam mají,když dělají kněží takové zvěrstva!
Jinak jelítko,myslím že to zkoušejí i na těch dobrých lidech.Zřejmě jim jde o to aby tě nějakým způsobem zvyklali a dostali na svoji stranu.
Dana P.
Jelitko
12. 05. 2012 15:07

netuším, co/kdo to byl...a co kdyby ses na to zeptala svého ochránce, jestli ti to může vyjevit?
Na tu tvoji otázku, zda se démoni mohou zdržovat i v kostele odpovídám, že si myslím, že ano. Kostely staví lidé, světí je zas lidé (navíc o kněžích vyplouvají na povrch nepěkné věci, takže žádní svatí muži)...ale nečekám, že se tam budou příliš zdržovat, přece jen nemají tam dost "živné půdy"
Jelitko
no..
12. 05. 2012 13:30

nekdy je to tezce oddelitelne od snu,ale vetsinou tohle byva pred probuzenim k ranu.A nejak to zustava dele v pameti,sny vetsinou rychle se zapominaji a jsou nesmyslne.
A ja si myslim,ze okolo nas to v posledni dobe je nejake divne.Dnes k ranu mel synovec od manzela tezkou havarii a ja jsem ho videla mimo telo.Jeste se neprobral.No nevim,asi ten demon potrebuje nekoho od nas dostat.
Houba
hm...
12. 05. 2012 12:58

A jak vlastně poznáš, že to nebyl obyčejný sen? Nechcu tvůj zážitek nějak shazovat. Jenom mě to zajímá.