Vaše příběhy

Minulé životy

Mé minulé životy - (komentáře)

Sylvia
Klara
19. 07. 2012 22:30

Zkušenost a praxe jsou důležité, ale jak můžete praktikovat něco, čemu nerozumíte?

Tejto Tvojej vete moc nerozumiem, dobre je ine chciet pracovat niekde bez studia, takze zo mna nebude chemik, ked to nevystudujem, takze to nebudem praktikovat, ked tomu nerozumiem. My sa tu ale bavime o zvlastnych schopnostiach, ktore nepraktikujes, ale zazivas, to je rozdiel. Tie veci sa Ti stavaju, takze ver tomu, ze tie skusenosti co ma Iveta nepraktikuje (resp. co si myslim, ze Ivet mysli), ale ich zaziva.

Mne je Klarka z tohto jasne, ze sa snazis o nieco, ale neni to to prave orechove, co ten clovek ma mat. To je povedzme dar. Takze ja predpokladam, ze ked nieco mas, ten dar, tak to zazivas, takze ta otazka neni na mieste. Je rozdiel nieco chciet vediet, snazit sa o to, lebo to neni spontanne a zazivat to. Potom nastupuju na rad ti menej vynimocni, ktori to chcu a mozu to dosiahnut nejakym cvicenim, lebo to nemaju na striebornej tacke, co je smola. No a tu mam ja a myslim, ze aj Ty. Aj ked na druhej strane, uz len tym, ze sa clovek tym zaobera ma k tomu blizsie, jak niekto, co tieto "zvlastne" veci popiera. Uz to je voditko, ze sa Ti raz nieco zvlastne moze stat...
Adanom
Klaro
19. 07. 2012 20:25

clovicku jedna,tebe toho ale mrzi, ze by se to na prstech nedalo spocitat. To musi byt tezky tahnout vsude sebou tolikrat mrzeni.

Je dobre ze umis prosit,ale ver ze nekdy to vubec nepomaha.
Klára - Indigové dítě
:)
19. 07. 2012 18:54

Iveto, mrzí mne i Váš přístup. Je to můj názor a nikdo mi ho nevezme, ani Vy. Stejně, jako já Vám nevyvracím ten Váš - takže prosím, nesnažte se mi změnit názor, to dokážu sama nejlépe.

Zkušenost a praxe jsou důležité, ale jak můžete praktikovat něco, čemu nerozumíte? Toť otázka. Netvrdím, že já tomu rozumím, avšak mne mrzí, že i Vy ostatní se ve svých označeních, pojmenováních jako indigový a křišťálový ztrácíte.

A v neposlední řadě prosím, nedělejte si z komentářů pod příběhy diskuzi o něčem úplně jiném. Doufám, že víte, o čem mluvím.

S přáním hezkého dne,
Klára :)
iveta
Kláro
18. 07. 2012 22:41

Víte, mrzí mne, že lidé mluví o něčem, čemu zas až tak nerozumí.
Je ti třináct,ikdyž si prostudovala mnoho knih jak tvrdíš....přeci jen co je psáno není dáno,důležitá je zkušenost a praxe milá Kláro.
iveta
Kláro
18. 07. 2012 17:47

jak můžeš tvrdit, že tomu někdo nerozumí?
Vždyť Přemek se zatím nevyjádřil.Jen konstatoval :-)takže nevidím důvod,proč by tě to mělo mrzet.Asi sis na všechno odpověděla sama....připadá mi to tak.
Jinak jestli je někdo indigo nebo křišťálový.....je to relativně nový pojem pro osoby něčím vyjímečné.Tedy takový lidé se rodili,rodí a rodit budou v jakékoliv době.

Klára - Indigové dítě
:)
17. 07. 2012 9:25

Dobrý den Přemku,
co já s Vaším komentářem? :)
Nejdu s módou, nikdy jsem nešla. Dokonce (jako jedna z mála posledních) nemám facebook. Dětí nového Věku je málo, jsou plné míru a světla, ale přichází do světa, který pro ně připravili dospěláci a Indigo. Neumí se bránit a naší práci pouze dokončí.
Víte, mrzí mne, že lidé mluví o něčem, čemu zas až tak nerozumí. To je stejné, jako kdybych já začala mluvit o kvantové fyzice.
Mějte se krásně,
Klára :)
Přemek Slavík
Milá Klárko,
13. 07. 2012 22:51

indigové děti jsou passé, stará móda, teď frčí děti křišťálové.
Klára - Indigové dítě
:)
13. 07. 2012 21:12

"Proč lhát, když stačí mluvit pravdu, aby ti stejně nikdo neuvěřil?"

Guy De Maupassant


Perchta
Klárko
13. 07. 2012 9:02

Nejsem skeptik, ale minimálně tvé inkarnaci z doby Kristovy nevěřím. Z jednoho prostého důvodu: píšeš, že jsi byla kněžkou a že ve svém ještě starším životě jsi byla součástí duše Máří Magdalény.

Ovšem je to přesně naopak,největší rozkvět Keltů byl v laténu - mladší době železné 500 př. Kr. až 100 př. Kr. Tudiž keltský život je starší než život Máří M. Kdyby jsi ty životy žila a vzpomínala na ně,tak snad víš, co bylo předtím a co potom?

Také okolo tvé panenské keltské bohyně: zřejmě jsi měla na mysli nejslavnější Brighid, ovšem do jejího chrámu, kt. střežilo 19 panen nesměl vstoupit žádný muž...., ale budiž, to by se snad ještě dalo zbaštit.

A jak Adanom uvedla, na internetě nejsi jediná, kdo tvrdí, že byl M.M.

Je praxí ověřeno, že lidé mají tendenci tvrdit, jak významnými osobnostmi byly v min.životě, avšak většina našich inkarnací je prostá.
Dana P.
:o)
9. 07. 2012 23:34

...
Adanom
Dana
9. 07. 2012 23:33

Jestli jsme v nich jen dojili tak to jeste jde,naopak byt podojeny by bylo dost hovezi :DD. Ne fakt ja uz radeji jdu..... :D
Dana P.
?
9. 07. 2012 23:32

a v Rusku rozdojili i kozla :o)
Adanom
Tak
9. 07. 2012 23:30

At to ci ono uplne nepodojite. :DD
Dobrou :-)
Dana P.
Adanom
9. 07. 2012 23:28

já myslím, že jsme dojili i v minulých životech?
Dana P.
Adanom
9. 07. 2012 23:24

učím se dojit břízu :o))
iveta
Adanom
9. 07. 2012 23:24

jojo:-)))) dojíme a dojíme :-)))
Adanom
Co to
9. 07. 2012 23:17

Tady vsichni dojite? To je velky odklon od tematu. :D
iveta
Danuš
9. 07. 2012 23:10

já ji nedojila :-)))
většinou se strom nařízne a počkáš jen až pustí mízu,přiložíš do vzniklého zářezu trychtýřek a pod něj nádobu.
Jinak není co dodat,myslím ,že mississipi to vysvětlil dostatečně :-)

co se týká té néé do polévky marijánky,tak jsem naprosto přesvědčená, že tato rostlinka je velmi velmi užitečná.Koneckonců je to přírodní produkt,žádná chemie.
Osobně ji využívám jen v kosmetice (kupuji si od firmy Botanico její výrobky,jsou velmi kvalitní a přitom levné).
Jinak vidím výsledky u nemocných lidí,hlavně co se týká roztroušené sklerozy atd.
mississippi
Dana P.
9. 07. 2012 22:47

3koda, že sem nejde dát fotka. Mám fotku, kde stojím v poli o rozloze několika hekterů :-))
Dana P.
...
9. 07. 2012 22:38

však taky čekám kdy si pro mně přijdou, mám na zahrádce pár rostlinek, dvě už jsou tak půlmetrové a ještě je nikdo neurval! neuvěřitelné :o)
mississippi
Dana P.
9. 07. 2012 22:33

Odvar z kanabis je lepší na parkinsona. Na bolest se to musí prostě ...Ale to je nezákonné!!! Teda u nás.
mississippi
Iveta
9. 07. 2012 22:30

Jen je dobré jí odebírat opatrně, a ten strom moc nepoškodit. Nejšetrnější je asi ten strom navrtat. Jen jedna díra a jeden de a pak to zatlouct třeba kolíkem z lísky, pěkně zaříznout a pokud má člověk možnost zavoskovat.

Jednou jsem kácel břízu. Velkou a vzrostlou měla asi 120 obvod a když padla, teklo z ní až mi bylo málem dobreku. ALe co naplat začínala padat na barák. Teď na jejím pařezu alespoň tančí víly.
Dana P.
mississippi 16:08
9. 07. 2012 22:30

já mám tušení, že odvar z marijánky (né té do polévky) by také mohl pomoct :o)
Dana P.
ivet
9. 07. 2012 22:26

no tak to mně řekni jak tu šťávu z té břízy vydojíš? :))
iveta
missi
9. 07. 2012 22:13

březovou šťávu jsem též ochutnala a mohu konstatovat, že je opravdu výborná pro naše tělo a když ji dochutíš pravou mátou...není o čem diskutovat :-)
iveta
..
9. 07. 2012 22:03

hm no co to toto....jak se mi ten text roztáhl?
iveta
jelitko
9. 07. 2012 22:00

bylinky na menstruační bolesti.....meduňka,mateřídouška,chmel,yzop,šalvěj,majoránka,hluchavka,měsíček,kontryhel,řebříček.
S těchto všech vyjmenovaných bylinek lze dělat čaje a pít je několik dní před očekávanou menstruací.Nesmí se to ovšem moc přehánět neboť čeho je moc tak to většinou dokáže i škodit,takže nepředávkovat se bylinkami.
mississippi
Jelitko
9. 07. 2012 16:08

Ahojky. Je to trochu mimo téma, ale když ses zmínila o té bříze, tak mi to nedalo.
Zrovna nedávno jsem se o břízu zajímal, teda konkrétně o březovou šťávu, coby alternativní zdroj tekutin v přírodě a protože už vím, že né vše se dá pít, tak jsem hledal, jakou děsivou smrt mi to může přivodit a světe div se ono je to léčivé:-)) a sladkééé. Ale so se týče žeenských problémů, tak jsou šikovnější kytičky.
Tady je jeden odkaz na stránky.

http://www.zdravi4u.cz/view.php?cisloclanku=2005122901

Pomáhá taky odvar z majoránky (té do bramboračky) :-)) To mám i odzkoušeno. Jasně, že né na sobě.
Adanom
Zajimavost
9. 07. 2012 12:12

http://marieblankytna.blog.cz/0802/indigove-deti-ukazuji-svou-tvar

Výtažek:

"Proto chci nyní pozvat k rozhovoru mé přátele, "indigáčka", 13letou Lucii z Vyškova, a jejího "bodyquarda" anděla Andrease. Lucka, i když věkově na to nevypadá, plní ve spolupráci s vyššími inteligencemi a bytostmi Univerza a Zdroje, úkoly, nad kterými se klasickému smrtelníkovi tají dech.

Určitě čtenáře bude zajímat informace, že v jedné ze 163 dosavadních pozemských inkarnací byla její duše součástí fyzické podstaty Marie Magdaleny, Ježíšovy
manželky a ...... "

Adanom
Jelitko
9. 07. 2012 8:59

Rozumim tomu dobre ze ta myslenka ( neboli odpoved) ze je tu clovek jenom jednou Ti prisla do mysli sama, dosadila s e tam sama?
Jestli ano, pak se nezlob Ty na me ale to neni zadny dukaz ( nazvala jsi to dukazy)
Jaky jiny zazitek nebo primo prozitek mas s timhle poznanim ze zijes v dualite ( v teto dimenzi ) jen jednou a to prave tento zivot. ? Porad Jsi jeste o svem Nejakem takovem zazitku, prozitku nic nerekla ( o tom samozrejme neprenosnem) ,jen o tom ze tahle vec Ti sama prisla do mysli ( jak jsem pochopila)
Teda jeste takhle Jelitko, ja sama dostavam spontanne odpovedi na mnoho otazek ktere si kladu ohledne zivota takze z tohodle pohledu si umim predstavit o cem mluvis, jenze to nenazyvam prozitkem jako takovym a ani dukazem. :)
Jelitko
...
9. 07. 2012 8:28

lide se presvedci jen svyma zazitkama a dukazama,ktere zazil sam a nemuze nikdy nikoho druhyho o svych zazitcich presvedcit.Toto jsou tedy veci na ktere mam dukazy jen ja sama pro sebe a nelze je prenest nekomu jinemu do mysleni.
Tedy ja to proste vidim takhle a nejak to druhym vysvetlit neumim.Me dochazi samo do meho mysleni ruzne reseni a celkem to vychazi.
Tak se na me nezlobte jestli to vyzni nejak ve spatnem smyslu.
Reknu vam jeden priklad.Mam dceru(17) a ta ma kazdy mesic straslive bolesti pri menzes,nepusobi na ni zadne leky a ty ktere polkne hned vyzvraci,Dost trpi.Byla jsem s ni u nekolika lekaru a vzdy zbytecne,ted ji nasadili nejake hormonalni leky a jeste se ji to zhorsilo ze ma ty bolesti nekolik dni.Moc se mi nechtelo ji to vubec doporucit,protoze z vlastnich zkusenosti vim co tyhle leky dokazi telu udelat.Dnes ,nez jsem vstala se mi do mysleni dosadilo(telepaticky) ze ona ma pit vyluh z brizy(strom) a ja vubec bylinkam nerozumim(az na ty zakladni) ,tohle mi nekdo poslal a ted koukam ve Wikipedii ze je to fakt,ze by ji to mohlo pomoct,nez brat voltaren v injekcich a ted dokonce hormonalni leky.Na jeji vek je to drasticke.
Tim vam chci rict,ze proste dam na to,co me samo dojde do mozku nezavisle na mem mysleni,jestli mi rozumite,prosim berte v uvahu moji spatnou cestinu za ta leta v IL.Diky.
Adanom
Jelitko
8. 07. 2012 21:44

Jo jasne Jelitko je to proste Tvuj nazor. Je to neco cemu proste veris, chapu to dobre? Nevysvetluje to ale jak jsi na to prisla?


Tvrdit ale nekomu ze Ti ma verit Tvuj nazor neboli hypotezu je opravdu ulet (jak pises ze Ti to ujelo) ;)
Sylvia
---
8. 07. 2012 20:24

Ja teda neviem, ci tu moze ist o nazor, tu ide predsa o tu skutocnost a kazdy by mal povedat, preco si to mysli. To predsa neni to iste, jak ked niekto tvrdi, ze zelena je pekna a niekto nie. Nemoze byt nazor na urcite veci, ale len preco by to tak malo byt alebo nemalo. Ked niekto povie A mal by povedat aj B. Preco si to mysli...
Klára - Indigové dítě
:)
8. 07. 2012 20:04

Jelitko v pořádku, já Vám Váš názor neberu, stejně, jako si nenechám vzít ten svůj. Nemám s Vaším názorem problém a jsem ráda, když respektujete ten můj. :)
Klára
Jelitko
ahoj
8. 07. 2012 16:06

hned jak prejdeme na jiny svet mame tu nasi nedokonalost pryc,protoze ta se vaze k nasemu hmotnemu telu.Nase vedomosti pak jsou zalozene na jine bazi k hmote ktera je dokonala a tu ziskame hned po odchodu naseho tela.
Je mi jasne,ze dost lidi nesouhlasi s tim co rikam,ze tu jsme jen jednou,nechci nikoho presvedcovat,to ze jsem Klare napsala "ver mi" me jen tak ujelo.Proste patrim mezi ty,co veri ze jsme tu jednou a jdeme pak dal.Ve vesmiru jsou velke moznosti,takze myslet ze patrime jen sem je takove jednoduche.A jestli se mylim...to koneckoncu pozna kazdy sam.Ja sama jsem o tom presvedcena ze se sem uz nikdy nevratime.
Adanom
Jelitko
8. 07. 2012 10:59

"Klarko,nepochybuji o tom,ze jsi neco zazila,ale spis vidis do zivota nekoho,ale ty jsi to nemohla byt,ver mi."

Jelitko mohla by jsi me vysvetlit jak jsi na tohle prisla? Dokonce pises ze Ti ma nekdo verit. Mozna ze jsi to Ty kdo se myli, napadlo Te to nekdy? :)

rozinka
rozinka pro jelitko
7. 07. 2012 22:46

Vubec s Vami nesouhlasim v tom, že jsme tu jen jednou a pak tak nedokonalí jak právě jsme z


Vůbec s Vámi nesouhlasím v tom, že tak nedokonalí jak právě jsme zůstaneme na věčnosti.I já jsem si podle vyprávění mé matky jako hodně malé dítě 3-5 let, vzpomněla na svůj minulý život a musela to být silná vzpomínka, protože jsem se jí celý týden nechtěla vzdát. Bohužel se mne na nic neptala, nic o této možnosti nevěděla, snažila se mi to vymluvit.





Klára - Indigové dítě
:)
7. 07. 2012 19:24

Děkuji za Váš názor. Cením si, že se mnou jednáte otevřeně. Avšak můj názor mi (zatím) nikdo nevyvrátí. Děkuji, budu se snažit využít jich správnou Cestou. :)
S přáním pěkného večera,
Klára :)
Jelitko
ahoj
7. 07. 2012 14:04

muj nazor je,ze muzeme videt do zivota ruznych lidi v minulosti i v pritomnosti,ale byt na tomto svete nekolikrat si myslim,ze je nesmysl.Tady jsme jen jednou.Je to jen jedna zastavka ktera je dost kratka v porovnani s vecnosti,ktera nas teprve ceka.
Klarko,nepochybuji o tom,ze jsi neco zazila,ale spis vidis do zivota nekoho,ale ty jsi to nemohla byt,ver mi.A nejake dary od Stvoritele mit urcite muzes,to ti nikdo nevyvrati...
bubaku
ahojky Kláro
7. 07. 2012 10:27

díky za email,napíši večer :-) Jarka
Klára - Indigové dítě
Jarka
7. 07. 2012 9:26

Dobrý den/Ahoj.
Nebudu Vás k ničemu přesvědčovat, názor si udělejte sama. :)
Já oboum životům pevně věřím. Zeptejte se na co chcete, slibuji, že Vám odpovím upřímně a srdcem. Můžete zde v komentářích, nebo na můj email:
klara.koznarova@email.cz

S přáním pěkného dne,
Klára
bubaku
Ahoj Kláro
7. 07. 2012 8:48

při čtení Tvého příspěvku jsem měla takové zvláštní pocity,hlavně u prvního života který popisuješ - v době Keltů - že je to pravda,u druhého jsem ten pocit neměla. nevím jak Ti to napsat,ale když tu někdo napíše pravdu,tak mám takové zvláštní brnění,které mě napovídá,že toto je pravda.Také bych se chtěla dozvědět něco ze svého minulého života,ale nevím jak na to,myslíš,že bys mě mohla nějak poradit? Jarka
Klára - Indigové dítě
:)
7. 07. 2012 7:50

Zaprvé: Děkuji za přečtení. :)
Co se týče doplňujících otázek - tyto vzpomínky se mi v hlavě promítají i při těch nejobyčejnějších činnostech, jako je jízda v autobuse, nebo vaření doma v kuchyni. Jaké činnosti máš na mysli? Tyto minulé životy jsou staré stovky let, takže opravdu nevím.. Ne, ne, rozhodně ne. Nejsou to mé představy. O teorii Ježíše a Máří, jako jeho manželky jsem se dozvěděla až potom. Fantazie, nebo představa? Myslím, že ne. Rozhodně bych sem nepsala něco, o čem bych nebyla hluboce přesvědčená.:) Doufám, že to jsou dostatečné odpovědi na lupovi otázky.
Ano, tvrdím, ale tuto knihu jsem nikdy nečetla. Vím, že se to tam nepíše, podle mne kvůli církvi, protože církev si vybírala, z jakých evangelií Bibli složí. Asi se jim příčilo ukazovat na to, že Ježíš byl "obyčejný" člověk, který měl manželku a děti. Dceru a syna.
Děkuji, Dano P. Doufám, že se skeptikové ani nenamáhají napsat komentář. :D
Děkuji za Vaše názory a přečtení.
Klára
lup
Klárka
7. 07. 2012 5:58

Otázky na upresnenie: ako, kedy, kde sa ti obnovujú tieto spomienky? Objavujú sa v noci vo forme snov? Objavujú sa pri zaspávaní? Objavujú sa v priebehu dňa počas bežnej činnosti? Nie sú to náhodou len Tvoje predstavy pod vplyvom leteratúry, filmu,...? Nie je to len fantázia, predstava?

Fakt je, že u detí aj dospievajúcich (hlavne dievčat) sa prejavujú určité schopnosti, ktoré sa po čase strácajú.
S pozdravom LuP
Sylvia
Klarka
7. 07. 2012 1:13

Takze tvrdis, ze JK bol zenaty? Tak ako sa to pise v Da Vinciho kode? Pretoze v Novom Zakone to nikde neni a ani v Starom.
Dana P.
Milá Kláro
7. 07. 2012 0:53

Kristovo učení o lásce a porozumění dál určitě posílej, to je správné.
Skeptiky určitě očekávej, dovíš se věci :o)