Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Ejfi - (komentáře)

Kybernaut
Čudne znejúce meno.
14. 01. 2016 21:00

Pozrel som na internete zoznamy Afrických mien ale žiadne, ani len podobné Africké meno "Ejfi" alebo "AF" som nenašiel. A vyzeral ten Ejfi aspoň tak Africky, že to bol napríklad aspoň černoch?
Anki
Axy
23. 08. 2012 16:30

Děkuji za odpověď a také se budu těšit na další příběhy ;)
iveta
Axy
23. 08. 2012 15:42

budu se těšit na další příběhy.
Dana P.
Axy
23. 08. 2012 15:19

prosím, určitě sem vlož další příběhy, moc mne to zajímá, dík
Axy
To Dana P. a Anki
23. 08. 2012 13:55

Dobrý den, veškeré moje příběhy jsou pravdivé. Jsou sepsány tak, jak jsem je já sama prožívala či jak je prožívalo mé blízké okolí. O "problematiku věcí" mezi "nebem a zemí" se zajímám mnoho let, už to bude skoro 30 let, protože od malička jsem zažívala spoustu situací, na které mi nikdo z dospělých nedokázal dát odpověď. A ty situace zažívám do dnešních dnů. Dalo by se někdy říci, že jsou u nás doma dokonce na denním pořádku. A tak s nimi žiji. Moje neteř je na "tyto věci" také velice citlivá a zcela k nim otevřená. Se svojí maminkou či s nikým jiným z rodiny se o tom nebaví, o tomto komunikujeme prvotně pouze spolu. Sama se na mě v tomto obrací. Až teprve, když to řekne mně, tak je ochotna to sdělit i mamince či tatínkovi. Plno dalších zážitků mám sepsaných a jsou na ně i svědci. Co se týká Natálky z MŠ, ta zanedlouho půjde již do druhé třídy, v kontaktu s ní již nejsem. To, co sama spontánně vyprávěla Natálka, to pro někoho neuvěřitelné, prostě tak se vše událo. I ona sama před její maminkou mi vyprávěla. Víte, ono je to pro někoho těžké těmto věcem uvěřit, natož věřit, ale jak říkám, vše se událo tak, jak ve svých příbězích popisuji. Sama tu mám u sebe v PC sepsáno spoustu dalších příběhů, tak jak mi je život přináší a já s nimi prostě žiji. Včetně "strašení" u nás doma. Možná sem ještě nějaké příběhy vložím. Nechci nikoho o ničem přesvědčovat, prostě píši, jak se události odvíjely a odvíjí.
Dana P.
Axy
22. 08. 2012 13:38

jak zmiňuje Anki, taky jsem znovu přečetla znovu příběhy Vzpomínka dítěte. Máš s Natálkou nadále kontakt?
Anki
Pro Axy
22. 08. 2012 11:24

Dobrý den, máte opravdu zajímavé příběhy, zvláště mě běhal mráz u série příběhu Vzpomínka dítěte. Ale když sem četla další Váš příběh Pomocnice, který jste publikovala nedávno, po delší době, tak sem si právě vzpomněla na ten první. A říkala jsem si, proč se nepokusíte nějak podložit své příběhy. Například nahrát na diktafon/mobil tu malou holčičku, co byla Vaší paní učitelkou. Byl by to určitě zajímavý důkaz, i pro ni, až vyroste a podívala by se. Jinač musím bohužel říct, že sem začala o Vašich příbězích trochu pochybovat. Přece ve světě moderní techniky se dá sehnat nějaký způsob, jak mít důkazy a podpořit tak Vaše vyprávění, pokud to tedy není smyšlený příběh.
Já v nadpřirozeno opravdu věřím a přála bych si, aby to bylo možné (to už sem určitě někde psala). Ale právě mi přijde zvláštní, že se toto děje jedné osobě - Vám a že to víte a nesnažíte se ty důkazy zajistit.
Přeji hezký den.
iveta
Axy
22. 08. 2012 9:00

Věřím tvoji neteři,vše co řekla.
Jinak je dobře ,že se našel někdo jako ty a jsi schopná neteři naslouchat.
Bylo by dobré o tom mluvit častěji a vždy říct.....veřím ti.
Neteř musí získat pocit ,že se našel někdo(Ty) kdo jí věří.
Možná se od ní dozvíš mnohem víc než od "moudrých" lidí.
Budu se těšit na další její zážitky.