Vaše příběhy

Osudové náhody

Prokletí - (komentáře)

Metrickzcz
Štěstí/neštěstí
24. 10. 2015 15:42

...No s tím obviňováním tebe i když jsi nic neudělal dobře znám ... jednou kamarád rozbil slkleněné dveře a svedl to na mě já jsem pak měl velké problémy z toho...no a to s tím padáním dolu a nahoru je prostě život/osud ...
fialka
to dobře znám
10. 12. 2012 20:19

Je mi to povědomé, jako přes kopírák... Příčinou neustále se opakujících period katastrof je též moje matka. Bohužel lidi se silnou energií a negativními emocemi tohle dokážou. Tím spíš když jsou to naši rodiče, my k nim máme vztah a povinnost, jsme otevření a zranitelní. Ta moje se pořád jen lituje a svaluje vinu za všechno na ostatní. Že jsme se s bratrem narodili je naše vina, zkazili jsme jí život, nemohla dostudovat a pod.
Ničí mi život opakovaně. Ještě jsem nepřišla na to jak to úplně odbourat, ale protože už vím, že to dělá ona, našla jsem způsob jak to prozatím alespoň mírnit. Kdyžtak mi napiš na sebe mejl a můžeme to probrat.
fialka
to dobře znám
10. 12. 2012 20:19

Je mi to povědomé, jako přes kopírák... Příčinou neustále se opakujících period katastrof je též moje matka. Bohužel lidi se silnou energií a negativními emocemi tohle dokážou. Tím spíš když jsou to naši rodiče, my k nim máme vztah a povinnost, jsme otevření a zranitelní. Ta moje se pořád jen lituje a svaluje vinu za všechno na ostatní. Že jsme se s bratrem narodili je naše vina, zkazili jsme jí život, nemohla dostudovat a pod.
Ničí mi život opakovaně. Ještě jsem nepřišla na to jak to úplně odbourat, ale protože už vím, že to dělá ona, našla jsem způsob jak to prozatím alespoň mírnit. Kdyžtak mi napiš na sebe mejl a můžeme to probrat.
Anna Kargerová
kletba
12. 09. 2012 15:49

Nejsem odborník v oboru, ale spíš bych si vsadila na nějakou novější kletbu, třebas vúdú. S údivem jsem se dozvěděla, že je to kletba rozšířená. Dokonce i moje kolegyně v práci ji s "úspěchem" použila proti bývalému manželovi a snad i proti mně jako nepohodlnému svědkovi svých nepravostí. Rodinná prokletí mi připadají příliš vzdálená, ale mohu se mýlit. Stoprocentně pomáhá modlitba o imunitu proti kouzlům a kletbám.
Jarda
re: Snake
12. 09. 2012 10:29

Tohle by Ti mohlo pomoct http://www.youtube.com/watch?v=2DyDNgl8IIE ;-)
Lea
Prokletí - kletba
10. 09. 2012 3:26

Co je to vlastně PROKLETÍ (KLETBA) ?
Jsou to slova, která v sobě mají zakódovanou negativní energii, slova, která někdo vyřkl ve chvíli, kdy prožíval silné emoce, jako je zlost, nenávist, pocit ublížení. Prokletí má v sobě schované přání toho, kdo ta slova pronesl. Říká se tomu prokletí od pradávna, ale je to vlastně jen vroucně vyslané přání, i když negativní - s cílem uškodit. Funguje to, není to žádná pověra. Síla myšlenky.....tak a jsme u psychologie. Magie a všechny čárymáry mají hodně s psychologií společného, někdo by řekl, že jedno jsou.. Jde jen o sílu toho, kdo vysílá a kdo přijímá. Možná SNAKE od malička slyšel, že je dítě smůly, že je k ničemu. To je ale jen manipulace s lidským sebevědomím. Kdyby mu přítelkyně neřekla, že vidí babičku, která jí prozradila, že jde o prokletí, ani by ho to nenapadlo. Takže jen přilila olej do ohně. Mimochodem, SNAKE píše, že prababička matku nesnášela. Nesnášela teda svojí vnučku, je to tak ? Docela by mě zajímal důvod. Pokud by to bylo opravdové prokletí (nemyslím si, že tady je), pak by původ mohl být ne u matky, ale právě u prababičky, která cosi odstartovala...

Ale zpátky, i když většina zde věří na věci mezi nebem, zajímá se o magii nebo celkově o esoteriku, vždycky je fajn zůstat nohama na zemi. Prokletí a strašidla nejsou na každém rohu. Vyskytují se v našich životech opravdu jen velice výjimečně. Možná pro ty co v tomhle prostředí žijí a pracují s ním, tak častěji, ale jinak nás to míjí. Opravdu bych se připojila k názoru Alefa a pracovala na jiném způsobu myšlení, v nejhorším případě i Daiterra, který píše o přivtělených entitách, za které si ale můžeme také sami. Je to o víře v sebe samé, někdy za pomoci "berliček", ale vždycky stojí za to začít znova a vždycky to jde.... :o)
daiterr
Snake
9. 09. 2012 12:43

tvou situaci bych přirovnal k jízdě autem ve vyjetých kolejích ve sněhu. Tak zhruba funguje "naše práce s energií tady na Zemi" - tedy život.

Pokud mnoho let budeš mít pocit, že jsi takový, či makový, pak za tu dobu jsi naladěný na určitou frekvenci, která přitahuje různé entity a ty se přiživují tím, co vyzařuješ. Není to nic špatného. Je to zkrátka symbióza.

Vtip je v tom, že tyto entity se ti chtějí nějak odměnit za tuto "stravu" a protože neznají pojem "dobra", či "zla", tak zkrátka udělají to, co si myslí, že je nejlepší - umožní ti další prožitek "negace" v domnění, že ti to vlastně pomůže, že to potřebuješ k životu, protože jinak bys přece sám sebe netýral nějakými nepříjemnostmi, ne?

Takže co udělají entity? Dopřejou ti to, co si myslí, že ke svému "štěstí" potřebuješ - zkrátka pomáhají ti do dalších problémů a myslí si, že tebe to těší, protože přece do okolí pak vysíláš tolik "potravy" pro ně samotné..

Tyto entity nejsou zlé. Prostě jedou svou lajnu a když jim je to umožněno, tak berou různé typy vyzařované energie, jako potravu. V jaké hladině energie se nacházíme, takové entity přitahujeme a ty se nám pak odměńují.

Někdy stačí v dětství, aby člověk sám sebe začal považovat za zbytečného a pak už jede v takové lajně postupně další a další léta, nabaluje pak na sebe více a více takto vázaných okolností a přitahuje pak entity poplatné této lajně a ty mu pak pomáhají.

Jak z toho ven? V podstatě stačí, když se budeš snažit z těch hlubokých kolejí tím "autem" vyjet. Nic více. Ovšem znáš to jistě sám - vyjeté koleje ve sněhu auto strhávají často zpět a chvíli to potrvá, než najedeš "novou kolej"..

Ty entity, když zjistí, že měníš uvažování a vysíláš do okolí už jiné frekvence, které už ony nemůžou vstřebávat, tak se budou samozřejmě snažit tě vrátit zpět na původní lajnu, než pochopí, že s tebou už není žádné pořízení a pak teprve půjdou jinam.

Ony nezanevřou. nemají v povaze vědomě škodit. Prostě časem usoudí, že ty už jim tu potravu nedáš a nechají toho.

Takže zásada číslo jedna - změnit uvažování o sobě a okolí a to od základu. Naučit se milovat sebe především. Tam to začíná. A postupovat tak dále v tomto duchu.

Zásada druhá - měj na paměti, že jakmile jednou začneš, situace se přechodně i na půl roku může zhoršit až tak, že to bude řádně o nervy. Tady si pamatuj, že je třeba vytrvat. teprve poté se to zlomí a začne pročišťovat.

Zásada třetí - pracuj s představivostí a nauč se "správně si přát". Pokud to dokážeš, vše se ti postupně začne plnit. Ale hlavně - je nejvyšší čas z těch kolejí už vyjet a najet novou cestu.

Zásada čtvrtá - uvědomit si, že bohužel vždy musíme problém hledat ve svém podvědomí spíš, než ve svém okolí. Po tomto uvědomění také mít na paměti, že náš život je výuka. Pokud si toto uvědomíš, pak se výuka časem změní a můžeš se "učit zase jinou látku".

Věřím, že se ti podaří postupně tu lajnu změnit. Hlavně upřímně odpouštěj všem, i těm entitám. Nikdo není v jádru špatný. Je prostě jen výuka. Jakou látku se tady potřebujeme naučit, taková je nám pomocí pomůcek servírována.
Sylvia
:-)
8. 09. 2012 22:41

Suhlasim s Houbou. Podla mna prekliatie neexistuje, ale mozu mat slova moc na psychiku cloveka, ktory je nachylny na tieto povery. Je aj dolezite,kde ma clovek nastaveny prah negativneho vnimanie - smoly a s kym sa porovnava. Niekedy sa nedari a ked sa nedari jedna vec, tak to ide ruka v ruke s druhou. Clovek je negativne naladeny a potom si za polovicu mozno aj viac veci moze sam. Lenze ked sa nedari, tak si to neuvedomuje a mysli si, ze za to mozu okolnosti alebo niekto iny. Ze Vam niekto nepraje a je to vlastna matka, tak to sice neni prijemne, ale clovek svoje neuspechy nesmie zvalovat na druhych. Inak sa mu darit nebude. Navyse si myslim, ze ked ma clovek veci vydrete, su potom hodnotnejsie, a jak hovori houba, ked sa vezie, tak potom o to horsie dopadaju na neho tie neuspechy. Aj ked verim, ze existuju nejake paranormalne aktivity, tak zrovna prekliatie je len hra s psychikou.
Adanom
Naprosto
8. 09. 2012 22:26

Souhlasom s Alef a s Houba.

Houba
utrpení
8. 09. 2012 20:12

Souhlasím s Alefem a chtěl bych něco málo dodat. Nikdo Vás určitě neproklel. Kdyby to bylo tak snadné, tak jsme prokletí už dávno všichni. Teda v určitém smyslu jste se vlastně proklel sám, tím že jste uvěřil tomu, že máte pořád jenom smůlu a jste prokletý.
Myslím, že se z toho můžete dostat sám změnou svých myšlenkových návyků.
Je možné, že s odstupem času budete za všechno to utrpení vděčný. Lidé kterým se podařilo najít radost a klid a štěstí, které nezávisí na vnějších okolnostech obvykle hodně trpěli. Říká se dokonce, že utrpení je pro většinu lidí nejsnadnější cesta k osvícení.
Člověk, kterému vše v životě vycházelo podle jeho představ může být hodně závislý na okolním světě (a tudíž křehký).
Vnější svět není to, co Vám ubližuje. Ubližují Vám vaše vlastní emocionální a myšlenkové reakce na vnější svět. A s těma se dá pracovat :-)
Zkuste se o to začít zajímat a třeba najdete víc než jste zatím ztratil.
iveta
jelitko
8. 09. 2012 19:58

ale ono to někdy nejde,nemáš třeba možnost si o tom s matkou promluvit,jak jsem vyčetla,tak to asi v rodině nebude jednoduché(soud s matkou a sestrou)....jinak s tebou naprosto souhlasím.
Jde o to odpustit jak matce tak sám sobě.
Prostě si jednoduše říct s pokorou a upřímně ....odpouštím a věřit tomu a jednou provždy to vše špatné vnitřně uzavřít.
Říct si ...to vše už je zam mnou....teď už bude jenom dobře a hlavně věřit si.
Pokud to vše bude snake v sobě neustále živit,tak se nic zásadního nezmění.
A tím se dá krásně navázat na komentář od Alef.
Přeji hodně štěstí a síly :-)
Jelitko
ahoj
8. 09. 2012 17:25

ja myslim,ze bys mel napred predevsim jinym probrat s matkou to prokleti a vyrovnat to napred s ni.Pak teprve postupovat dale.
Alef
snake
8. 09. 2012 13:32

Jak píšete, byly ve vašem životě i šťastné chvíle. Vzpomeňte si na pocity, které jste při nich prožíval a pokuste se prožívat je znovu, ve svých představách. V době kdy šlo vše hladce jste se vezl na vlně úspěchu a měl jste skvělý pocit. Vyvolávejte v sobě tento pocit tak často, jak jen to půjde. Na své blízké vzpomínejte s láskou a v představách s nimi nebojujte. Jsou to jen stíny, které na vás nemají vliv. Vliv na váš stav má vaše podvědomí. Se změnou podvědomého smýšlení vše překonáte. Pokud budete mít zájem, napište mi na mail: alef.i@seznam.cz Mohu vás nasměrovat konkrétněji.