Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Záhadné napadení - (komentáře)

Mikix42578
Engai
27. 11. 2012 17:56

Nemyslím. Jak jsem již reagoval na přízpěvky níže--kromě pana Andreho samozřejmě--nejsem typ člověka, který věří všemu. Uznávám, že se mohlo přihodit ledasco a i váš názor může být jednou z pravd.
Mikix42578
Andre
27. 11. 2012 17:54

Omlouvám se Vám pane Andre, že jsem Vám tykal. Vy mě ale tykat můžete, pokud chcete--dovoluji Vám to a nebazíruji na tom, stejně tak, jako někdo třeba na svých titulech--ani já je sem ku příkladu nepíšu.
Tak že, pane Andre, já s Vámi souhlasím v podstatě ve všem. Souhlasím proto, protože přesvědčovat Vás o něčem nemám za potřebí a ani nechci. Vy jste reagoval i na další můj přízpěvek a myslím, že docela neadekvátně a nelogicky a to mě utvrzuje v přesvědčení, že prostě nejste nakloněn diskuzi, ale máte na věc svůj názor a nehodláte diskutovat. Proto je to zbytečné--alespoň z mého pohledu.
S čím ale nemůžu souhlasit-ať se Vám to líbí nebo ne--tak to je s Vašimi body.
1. nic nechci čtenářům vsugerovat!!! Je to přízpěvek, který jsem napsal a nech´=t si o tom každý učiní závěr jaký uzná za vhodný.
2. Nechci Vás taky urážet, ale mě se jako poitomost jeví Vaše reakce
3. Pokud mě není nic do Vašich komentářů, tak proč je Vám do těch mých?? Vy jste napsal, že je tohle veřejný server a že nikomu komentáře a názory nehodnotíte, tak proč to děláte.


Tímto končím tuhle úsměvnou a nikam nevedoucí debatu o kravinách a nehodlám se k tomu už vyjadřovat.
Engai
ps:dodatek
26. 11. 2012 23:04

..to si vazne myslite ze zlodeji okradaji jen zle lidi a vrahove zabiji jen ty spatne?Jak vas to napadlo?Vetsinou je to naopak,bohuzel....
Engai
MIKIX42578
26. 11. 2012 23:03

Nemuzete hazet vsechny nasilniky, zlodeje a vrahy do jednoho pytle.Bud je to zlodej,ktery vas omraci,ubije, zabije a pak okrade,nebo jen okrade.Nebo je to nasilnik ci nejak psychycky naruseny clovek kteremu udela dobre jen nekoho zranit,ublizit ci zabit,nepotrebuje osobu okrast.Nasilnikovy,vrahovy ci zlodeji je uplne sumafuk jestli jste hodny clovek nebo ne.
Andre
pro Mikix42578
25. 11. 2012 8:48

1) Nevím jakým právem mi tykáte..
2) Přečtěte si pozorně můj příspěvek od začátku.
3) Ke konci ve svém příspěvku píšete, že další průběh neznáte a přitom čtenářům chcete vsugerovat, že ho praštil nějaký duch nebo nějaký jiný výmysl či nesmysl.
4) Nechtěl jsem někoho urážet, ale vám to napíši. Mě se jako pitomost jeví celý váš příběh.
5) Do mých komentářů vám nice není.Já také považuji řadu příběhů a komentářů zde otištěných za pitomosti, ale respektuji, narozdíl od vás, že tyto stránky jsou veřejné a nikomu jeho komentáře a názory nehodnotím.
the cell
Já bych
23. 11. 2012 19:05

v tom také neviděla nic esoterického. A pachatele toho činu nelze posuzovat podle měřítek normálního člověka. Pachatel tam mohl vlézt, stál ve stínu, čekal, až Franta vypadne, ale Franta ho málem spatřil nebo opravdu spatřil, dostal jednu zezadu a pachatel ho na zemi ještě kopl a to ho rozhodilo a místo kradení radši utekl, dveře nemusely být dovřené a pod oknem vrátnice se proplížil, zvlášť když byla tma a koukal na televizi. A že si Franta nepamatuje, kdo a proč ho praštil, je zcela normální, podle popisu utrpěl evidentní otřes mozku a ten je provázen ztrátou paměti (nebo spíš poruchou zapamatování) na okolnosti před úrazem i po. Všichni známe vyprávění lidí po autonehodách, že prostě jeli po dálnici a pak tma a probudili se až v sanitce.
Mikix42578
Andre
23. 11. 2012 16:18

Přečti si pozorně znovu celý příběh (a ne jen tento), protože tvoje reakce jsou trošku mimo. Když by to byl člověk, kterej by chtěl tohle "maskovat" tak věř že je na tolik inteligentní, že by to udělal jinak. Beru v ůvahu vše co je psáno níže, ale tohle je blbost.
Andre
Nechci v žádném případě
23. 11. 2012 5:32

tvrdit, že je to stejný případ. Ale vzpomněl jsem si na podobný případ, kdy dotyčný chtěl "zamaskovat" úraz který se mu stal také právě při "melouchu" také v dílně. Tak si vymyslel přepadení. Po uplynutí dlouhé doby se pak alespoň blízkým přátelům přiznal. Možná, že se časem také dozvíte jinou verzi příběhu.
Mikix42578
Jelitko
21. 11. 2012 16:04

Nepopírám, že i tahle verze je správná. Směřuji to k tomu, co jsem napsal níže viz. Sylvia.
Mikix42578
Sylvia
21. 11. 2012 16:02

Máš pravdu, ale on měl při sobě mobil i určitou částku peněz. Taky v dílně byly věci, který se daly zpeněžit--ruční vrtačky atd. Neztratilo se nic. Dveře vrzaly a ón nikoho neslyšel--prostě je mě to jen divný.
Já ale podotýkám, že (obrazně řečeno) nevěřím nikomu a ničemu a rozhodně ne na duchy, jiný dimenze a podobný věci. U tohle jsem nebyl, tudíž jsem to sem jen napsal, spíš pro zajímavost. Nemůžu to tedy dostatečně analyzovat.
Jelitko
Mikix
20. 11. 2012 14:32

ja myslim,ze ranu ze zadu dostal od toho co ho nema rad a ze predu na neco narazil,protoze ta rana ze zadu byla dost silna(otres mozku),mohl taky narazit na ty dvere co otevrel.Jedinec by nedal dve rany zaroven.A ber to jak rikam,duvod byla zavist ze si tam neco delal a taky osobni nenavist,ani o tom ten Frantik nemusel videt,nekdo to v sobe umi tajit.
Sylvia
Mikix
19. 11. 2012 19:53

Je to zahada skor pre policiu, myslene tym, ze nie ezotericka. Co Ti teda na tom nesedi, ze to nebol clovek? Ludia predsa x-krat jednaju alogicky, hlavne nejaky agresori, ktorym staci, ked niekomu daju "za vyucenou" a pritom to moze byt nahodna osoba. Alebo Ti pride logicka sikana alebo zmlatenie bezdomovca len tak zo srandy? Neviem, co myslis, ja niesom ziadny skeptik, ale aj sudnost je sucast ezoteriky a nie z obycajneho napadnutia robit paranormalnu zahadu. Pokial by clovek nemal pricinu niekoho napadnut, tak astralna entita uz vobec nie. Pokial veris na jemnohmotne svety, tak si o tych bytostiach nieco precitaj. Kazda negativna entita ked uz je vytvorom Tvojich negativnych emocii a moze Ta vysavat ale psychicky maximalne, pokial pripustime, ze existuju a nie Ti urobit hrcu na hlave. Mozno nemal nic zaujimave pri sebe, ale hovorim, moznosti je plno, omyl, pomsta, psychicka porucha....A co mas na mysli tym argumentom, ze dostal dvakrat a nie raz, akoze duch by Ti este pridal, zatial co clovek si povie, ze jedna rana do hlavy staci?:-)
Mikix42578
asi máte pravdu
19. 11. 2012 19:41

Já jsem tento příběh umístil do nevysvětlitelných jevů především proto, protože i když to na první podled vypadá, že šlo opravdu o klasický útok člověka a nikoliv "ducha", tak se nikdy nenašla příčina proč??? Když už by někdo někoho omráčil, tak proč ho neprohledal a něco mu nevzal--mobil, hodinky, peníze?? Měl na to přeci klid a pohodu a mohl si vzít cokoliv. Proč taky dostal dvě rány, když stačila jen jedna a kdo mu dal tu první zezadu, respektive tu ránu, které byla podle lékařů ta, co způsobila otřes mozku a následné bezvědomí. Franta se přece celou dobu koukal do dílny, pak se otočil a dostal ránu zezadu. Kdo a jak se dostal tak rychle za něj??
Tohle mě na tom nesedí.
Jelitko
....
19. 11. 2012 19:38

ja v tom vidim jen zavist a nenavist,nic jineho spatne lidi nenapada...
Dana P.
Záhadné to je,
19. 11. 2012 15:27

protože to nebylo vysvětlené. Také za tím vidím člověka, možná tam chtěl i někdo krást, bál se, že ho František pozná, tak ho praštil, ale potom strachy utekl? Že ho neviděl vrátný, tomu se není co divit, když se věnoval víc televizi než ostraze a navíc byla už tma.
Carollyn
No nevím...
19. 11. 2012 13:35

Nechci zpochybňovat zážitek Vašeho známého, ale nevidím v tom žádné tajemno. Prostě si někdo počkal schovaný někde za ponkem a pak ho praštil. Důvod mít ani nemusel,třeba se jenom domníval, že mu nějak ukřivdil, třeba se déle vybavoval s jeho ženou... Prostě vyřizování účtů.
Sylvia
:-)
19. 11. 2012 10:02

No v kazdom pripade tam niekto stal a dostal sa tam kludne nepozorovane, ked on pracoval a nevsimol si toho a nic zahadneho na tom, ze Ta niekto ovali palicou nieje, aj ked stratil vedomie. Snad nechces naznacit, ze ho takto zdemoloval duch :-))).