Vaše příběhy

Vnímavá zvířata

Duch zemřelého - (komentáře)

asssy
rada
17. 01. 2013 20:42

neviem ci si veriaca alebo nie,, ale mozem ti doporucit dany barak vysvatit od knaza,, zazila som nieco podobne, aj s podobnym pocitom ze v miestnosti niekto je (dokonca som aj videla "nieco" nevysvetlitelne) po vysveteni baraku zostal chvalabohu klud,zvuky a mraz pochrbte tiez zmizol,,,
mississippi
Andre
17. 01. 2013 15:30

Je spousta jinejch "potvor" kromě duchů, na co mohou zvířeta reagovat.
Tak mně teď napadlo, že vlastně můžou taky čučet na duchy svích předků. Když připustíme existenci ducha člověka, tak proč né kočky.
Andre
....
17. 01. 2013 11:34

Kočky a psy mají citlivější vnímání, proto se zaujmou věcmi, kterých si ani nevšimneme. Máme dvě kočky, které každou chvíli na něco "čumí". V bytě, který obýváme nyní nikdo neumřel. Kdybychom si mysleli, že ty kočky pokaždé vidí ducha, musel by být v tom bytě dříve přinejmenším hřbitov. Když jsem byl malý, bydleli jsme v bytě po zemřelé, v dospělosti jsem obýval byt po dvou zemřelých. Žádné projevy posmrtného života (možná bohudík) jsem nezažil.
mississippi
Dana
16. 01. 2013 17:47

Kočkám nerozumím. Covají se naprosto nevyspitatelně. Teda aspoň pro mně. Psa sice nemám, ale většinou se s nima domluvím. :-))
Dana P.
a já dám na kočky
15. 01. 2013 18:31

protože ty zlé duchy vyhánějí víte?
Jelitko
joo
15. 01. 2013 16:54

pravda,ja taky dam na psa,ten toho vidi a citi vic nez my to je jasny,obzvlast kdyz je starsi a rozumnejsi.
mississippi
pes
14. 01. 2013 20:53

Né nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka. Nemůžu Ti moc poradit, jen podle toho chování psa, se nemusíš bát. Kdyby Ti něco hrozilo, ten pes se od Tebe nehne a postaví se přesně mezi Tebe a to něco.
Kdo ví, proč to dělaj. Třeba to jsou dávní ochránci, rytíři možná ??
Jelitko
Nada
13. 01. 2013 20:23

to je mozne,ze tam ten pan jeste je,jestli zemrel nedavno.To me v nasem dome zemreli oba rodice a ja je tam taky porat slysim,rikam si,co se bude dit,az se tam odstehujem,zatim tam jezdime jen o prazdninach.Ted tam bydli studentky a taky maji roznute svicky v kazde mistnosti a kdyz jsem se jich ptala proc to maji,pry se tam boji a ze suterenu jsou slyset nejake zvuky a to ty studentky vubec nevi ze tam moje rodice zemreli.
kika
.
13. 01. 2013 11:32

Možná by stálo za to, aby jste si s přítelem sedli (třeba i svíčku zapálili) a v tichosti pána požádali, ať už na bytě nelpí, ať v klidu a míru odejde....
kachulka
zvířátka
13. 01. 2013 1:43

zdravím, mám doma taky pejska a ze začátku mě tímto svým zde popisovaným chováním častokrát děsil, ale po delší době jsem si na to zvykla a zjistila, že častokrát jen slyší někoho na chodbě domu, nebo sousedy. Mají mnohem citlivější sluch než my a slyší i to co my neslyšíme :-) pravda, občas kouká doopravdy jako kdyby si něco přímo před sebou zaujatě od shora dolů prohlížel, ale ve většině případů to jsou opravdu jen další hluční lidští obyvatelé domu :-)a pokud by to byl duch, tak si myslím, že se není čeho obávat, pokud pejsek reaguje klidným prohlížením :-)