Vaše příběhy

Osudové náhody

Den na houby - (komentáře)

Ephah
:D
21. 04. 2013 22:58

Uplne mam z tvyho pribehu husinu:DD
Jelitko
SouCzech
19. 04. 2013 16:56

s toho si nic nedelej,techto DNU v tvem zivote jeste bude!....proste to musis vydrzet,zivot neni zadna legrace,my ostatni jsme o kousek dal :o) tak ti to muzem jen potvrdit.
Nekdy se to na cloveka sesype a ten to proste neunese,doufam,ze ti tento den byl jen zkouskou pro takove podobne,co jeste ti v zivote potkaji.Preji ti,aby te to priste moc nevyvratilo.To chce klid.A nezapomen,nekdy neco spatnyho cloveku prinese neco dobreho,co vis...treba priste,kdyz ti ujede vlak,se setkas se svym osudem...a pak budes dekovat tomu,ze ti ten vlak ujel :o) Ahoj,mej se pekne!
LubinkaG.
Pre Premka
19. 04. 2013 11:46

:-) to bolo vyborne, mozes sa aj zivit psychoporadenstvom v subehu s vykladom znameni! :-)
Garfield
Přemku,
19. 04. 2013 10:45

ty jsi číslo! :-) Nasmála jsem se....
Přemek.Slavík
Ani nevíte,
18. 04. 2013 21:09

jaké se na vás usmálo štěstí, neboť váš příběh, toť hluboké mystické poselství, které potkává pouze ty nejvyvolenější a ještě pouze jednou za sto let. Hned první údaj, čas 4:40, je klíčem, protože čtvrté písmeno v abecedě je D a mělo vám být hned jasné, že dvě čtyřky, tzn. D D, znamenají Den D !!! Tedy významný den.
Modřina má modrou barvu a modrá, jak známo, je vysoce spirituální barva, takže úspěch.
Pětka v oněm 50 minutách odkazuje na pět ran Páně, to je mystika jako hrom !
Ztracená jízdenka symbolizuje brzké nalezení duchovní cesty a přejeté malé zvíře na závěr znamená ochranu, protože váš anděl strážný nechal to malé zvíře přejet místo vás, v čemž tkví vítězný úspěch toho dne.

Jste prostě šťastlivec, jakého aby jeden pohledal, a jako poděkování vyšším mocnostem byste měl vykonat pouť na Velehrad.
Perchta
:D
18. 04. 2013 18:34

Nechci byt protovna, ale tohle mi prijde jak uryvek z nejakeho denicku uknouraneho pubertaka. Budto jsi nejak psychicky vykolejeny, ze te to tak rozhodilo anebo jsi jeste mlady na to, aby sis vsimnul, ze zivot je o tom, ze se denne resi takoveto, s prominutim, kokot*ny. Hlavu vzhuru! :D
Houba
...
17. 04. 2013 21:08

Ahoj. Třeba mě by nic z toho ani v nejmenším nenaštvalo. Nevidím na tom nic zvláštního. Stávají se mnohem horší věci - smrt blízkých lidí (navíc často zaviněná například nezodpovědností toho přeživšího), úrazy s doživotními následky (ztráta končetiny, ochrnutí, znetvoření, oslepnutí apod.), těžko snesitelné rány na duši, ztráta majetku, nedostatek jídla, tepla... Stává se to každý den, v každém okamžiku se něco strašného někomu děje. Tys jenom kdesi chvíli čekal a to je vše. O tom prstu snad ani nemá cenu mluvit proboha. Navíc bys měl být vděčný, že tě někdo odveze. Příště buď rád, že máš čas sám pro sebe.
Jsem naprosto přesvědčený o tom, že z pohledu někoho jiného by to byl naprosto úžasný den. Nepíšu to proto, abych si rýpnul. Jenom si myslím, že by ses měl snažit vidět na všem spíše to pozitivní, protože až tě potká skutečná katastrofa, tak s tímhle přístupem to možná ani nepřežiješ.