Vaše příběhy

Praktická magie

Spojení sil - (komentáře)

kalidor
...
16. 06. 2013 23:22

A koho máme poprosiť o stopnutie dažďu? Lebo chápete, on ten dážď tak či onak prestane pršať. Tak, len že mi to príde troška divné. :)
Andílková
Perchto
6. 06. 2013 13:27

možná je to jen můj pocit, ale naše energie na sebe pěkně :-)) narážejí.p.s. myšleno v dobrém
Andílková
Jasně
6. 06. 2013 13:22

chápu co tím myslíš.:_)) :_)) Má odpověď byla hlavně o tom, že vše může působit. I prosba dítěte o to aby ty mraky šly pryč.
Perchta
ok
6. 06. 2013 12:50

Neberu ti tvůj názor. Ale toto "žádání" mraků, nemá s kolektivním "Spojením (duševních) sil", jak jsi nazvala svůj příspěvek pranic společného. Kolektivní manipulace s energií a jejím následným "zacílením" a "vysláním" je totiž jiný level, než prosit dešťové mraky, aby z nich nepršelo......
Andílková
Perchto
6. 06. 2013 12:29

pokud máš svojí bohyni - tak super. Já si myslím že jakákoliv motlitba,prosba i myšlenka která pomůže zemi( případně uklidní vodní živel) je super. Požádat mraky aby šly s tou vodou tam kde ji země bude potřebovat má také svůj účinek.
Perchta
Jarda
6. 06. 2013 12:01

Já taky nejsem wiccan, ale s částí jejich praxe se ztotožňuju, jen mi vadí ta jejich, na můj vkus, přílišná ceremonialita, nebo teátrálnost, či jak to nazvat..... S tím plamenem je to pro mě vážně dřina, až jsem vždycky z těch pokusů knock - out, až si říkám, jestli něco nedělám špatně.... Budu ráda, pokud mi ta cvičení někam napíšeš, klidně i na mail: k.schlikova@email.cz.Díky
Jarda
re: Perchta
6. 06. 2013 11:19

hmm tak takhle jsem to nedělal. To s tím počasím, to je něco co umím a nevím jak jsem k tomu přišel. Ale myslím, že je to celkem přirozený a ostatním by to taky mohlo fungovat. Z části to funguje na principech, který jsou popisovaný ve filmu The Secret.
To s tím plamenem jsem zkoušel, ale bez úspěchu, zkoušel jsem PSI wheel, ale taky nic extra.
Wicca jde mimo mě. Dost možná je to skvělý a účinný, nevím. Nicméně v současný době tu je takový množství směrů, že si raději volím něco, co není tolik "módní". Módní ve smyslu, že se člověk s něčím hezkým/tejmným identifikuje a pak ze sebe má nějaký dobrý pocit.
Praktikuji různá cvičení. V poslední době jsem si našel pár, ve kterých jsem našel oblibu. Jestli chceš, můžu je popsat.(ale možná ne sem, tohle téma je o něčem jiném, tak ať tu není bordel) :-) Ale s tím měněním počasí ty cvičení asi tolik nesouvisí, protože se mi to dařilo v době, kdy jsem skoro žádný nedělal. Možná to tak můžou mít víceméně všichni lidi. Nebo jsem dělal něco takovýho v minulým životě a nějak se to přeneslo do současnýho.
Perchta
jarda
6. 06. 2013 9:47

já jsem spíš myslela živly, tak jak jsou míněny ve wiccanské tradici: vzduch, oheň, země, voda. Spirit... Jestli ti jde silou vůle např. plamen na svíčce, změnit intenzitu hoření a barvu plamene atd... Mně to jde zatím jen "ohýbat", barva mi nejde, intenzita se mi povedla zatím jen jednou..... Jaká mentální cvičení jsi praktikoval? Bardon?
Jarda
re: mississippi
6. 06. 2013 0:19

No to co jsem popisoval bylo lokální. Ale zaznamenal jsem větší úspěchy s globálními změnami, který pokryjí ČR. Na to je, ale potřeba mít rezervu alespoň dva a půl dne. Jednou se to povedlo i z jednoho dne na druhý, ale to bylo maximum.
Tady ve forum magie je téma měnění počasí, je úplně zaprášený vzadu. :-D A v jednom příspěvku jsem tam ohlásil, že se pokusím zařídit sníh na svatýho Martina. Pracoval jsem na tom průběžně celý měsíc a nakonec se to povedlo na den přesně. Ráno skoro celá ČR zasněžená. Sice bych čekal, že to napadne během dne, ale dení dobu jsem už nijak nespecifikoval. Dají se k tomu dohledat asi i nějaký správy, kdyby si to někdo chtěl ověřit. Jinak je to hodně stará diskuze, takže tam jsou příspěvky malého kluka. Dnes bych tam asi napsal něco trochu jiného :-D

Nicméně už nemám chuť počasí měnit. Dřív jsem to dělal jen tak, abych si něco dokázal. Když v mysli vytvořím myšlenku: "chci měnit počasí" tak v reakci na to myšlenku se vytvoří myšlenko-emoce nechuti to dělat. Přirovnal bych to jako kdybych seděl na křesle, chtěl se zvednout, ale nějaká neurčitá síla mě přiměřenou silou zase zatlačila zpět. :-D
Jarda
re: Perchta
5. 06. 2013 23:55

Teď si nejsem jistý jak to s těmi živly myslíš. Budu předpokládat, že v souvislosti s počasím. Zkoušel jsem sníh, déšť, vítr i slunečno. V tomhle případě to nijak zvlášť nerozlišuji. Teoreticky by to mohlo fungovat i s vulkanickou a tektonickou aktivitou.
mississippi
:-)
5. 06. 2013 22:41

No vida. Jardovi to fungovalo.

A bylo to lokální, nebo se jednalo o větší území..
Já zkoušel něco podobného. A byl jsem překvapený, že to fungovalo. Ale jen na poměrně malém území.
Jiří Quido
:)
5. 06. 2013 17:34

tak je to s titulky SK, ale je to podobná řeč :)
Jiří Quido
:(
5. 06. 2013 17:33

zajímavé video o projektu HAARP i s CZ titulky :
http://www.youtube.com/watch?v=2xgPr7wPp1o
Perchta
Jarda
5. 06. 2013 15:41

zkoušel jsi i jiné živly?
Perchta
andílková
5. 06. 2013 15:38

1)".......nevím nakolik jsem jiná, ale nevidím důvod abych kohokoliv "cpala" k nějaké jiné vyšší mocnosti než kterou má on rád a s kterou je spojen...."

Dopověď jsem ti psala dřív, než jsi vyslovila otázku:
".......Pokud tedy po lidech chceš, aby spojili své síly musí vědět KOHO prosit, protože pokud bude každý směřovat energii jiným směrem, kýženého výsledku prostě nelze dosáhnout......"
Pokud víš, co je to ergrogor a na jakých zákonech "pracuje", musí ti to být víc než jasné.....

2)"....Proč bych měla přinést obět nevím, ale pokud to tak někdo má - je to jeho vůle "

opět jsem ti to vysvětlila dříve, než jsi se zaptala, protože , jsem si téměř jistá, že ty o Starých Bozích nemáš povědomí.....
"....... ani kuře zadarmo nehrabe, musíte mu/jí něco za to dát (oběť)....."

3)".....nevím nakolik jsem jiná....."
nejsi absolutně vůbec jiná, i když po tom vnitřně toužíš, jsi prostě "mainstream".

4)"......nevidím důvod abych kohokoliv "cpala" k nějaké jiné vyšší mocnosti než kterou má on rád a s kterou je spojen...."
Svoji větu:".....pokud můžu poradit.....", taktéž nepovažuji za "cpaní" komukoliv cokoliv.....:D.
Jiří Quido
:(
5. 06. 2013 15:00

Osobně se přikláním k názoru, že počasí je ovlivňováno člověkem záměrně, jak se tu již psalo a to za pomoci na dálku působících silných elektromagnetických vln ( viz. HAARP ) Třeba v osmdesátých letech byly použity elektromagnetické zbraně, které dokázaly nějakým "vlněním" zlikvidovat tanky, které se doslova "vypařily". Dnes je technologie na takové úrovni, že není problém uměle vyvolat jakékoli počasí, zemětřesení atd. K tomuto názoru se přiklání čím dál tím více odborníků i laiků. Jeden z článků na toto téma je i zde : http://www.chelemendik.sk/Pravda_o_manipulacii_s_pocasim_938978211.html
Andílková
Ke komu posílat motlitby.
5. 06. 2013 9:30

nevím nakolik jsem jiná, ale nevidím důvod abych kohokoliv "cpala" k nějaké jiné vyšší mocnosti než kterou má on rád a s kterou je spojen. Já posílám prosby přímo k tomu vrchnímu :-)):_)) Samozřejmě , že požádám, řeknu prosbu (nebo si jí myslím) a poděkuji. Proč bych měla přinést obět nevím, ale pokud to tak někdo má - je to jeho vůle
Sylvia
No
5. 06. 2013 0:56

ja tomu rozumiem a aj suhlasim, ale andilkova skor vidi stredoveke obrazy, kde sa amor lasky zacal takto zobrazovat, nez nejaku realitu, to si ona vymyslela. Nevidim dovod, aby entita pouzivala tieto nastroje, to, co Tvoj mozog moze vidiet, ale nevidi, lebo mas pred sebou realitu, s ktorou sa musi popasovat v prvom rade je ale vec ina, ale nevidis to hlavne preto, ze by Ti to mohlo ubrat dost energie a mozno clovek neni ani pripraveny aby niece vedel/videl, coje za hranicami moznosti. Az budes pripravena.....preto ale podla mna si ludia vymyslaju tieto bytosti, lebo vo svojom jednoduchom vnimani by chceli a myslia si, ze takto vyzeraju a potom to sem pisu, pretoze vedia, ze to kazdy pozna, ale tak to neni.

Jak som Ti pisala, ze sa mi snivaju emocie, alebo myslienky, tak myslienka ma projekciu, ale aj samotny ten objekt, ta myslienka ma podobu, neni to jednoduche vysvetli, to su prave tie veci, na ktore niesme pripraveni a nedokazeme opisat. Prave, ze ten amor je to, comu si to chces prisposobit, keby skutocne nieco videla, nedokaze to moc ani opisat, alebo len priblizne.Vacsinou su to ale bizarne veci, mozu mat aj nam blizku podobu, ale nie stredovekeho prvoplanoveho obrazu.

Moja teoria je, ze keby sme s nasim fyzickym telom mali uplne vsetky schopnosti aktivovane, tak ich nedokazeme efektivne vyuzivat a plytvali by sme na ne energiu a nevenovali by sme sa realnemu zivotu tu a teraz, ktorym musis prejst, ci chces ci nechces. A mozno by sme sa nedozivali 80 rokov ale 40. Ze je to tak zariadene vyssou mocou, prirodou, energiou je to jedno a my vidime len utrzky, teda ti vnimavejsi, ale ja Ti hovorim, ze Andilkova je dobra do zeny a zivot, podla mna.
iveta
Sylvi
5. 06. 2013 0:05

omlouvám se ale ještě bych reagovala na ten komentář co jsi psala Andílkové.
Jedno je pro mě jisté...nevidíme pouze to co náš mozek nezná.
Je to jedna velká iluze,ze které se nedokážeme vymanit a vidět to co je skutečné.
Jarda
re: Perchta
4. 06. 2013 23:27

No spíš na způsob meditace. Lehl jsem si uvolnil jsem se. Pokusil jsem se sladit si v sobě nějak energii. No nevím jak blízký to je tvojí představě bytosti. Ale pojal jsem to jako vědomí schopné myšlení a rozhodování. Představa Země byla taková neurčitá žádná konkrétní podoba. Něco jako "Země, která určuje počasí"
Jednou se mi třeba stalo, že jsem chtěl nějaký počasí a v mysli se mi objevila hodina ve kterou bude počasí dostupný, že dřív to nepůjde. :-) A opravdu se pak udělalo kolem naší chaty hezky :-)
Perchta
Jarda
4. 06. 2013 22:06

článek jsem našla, koukla jsem jaké to vyvolalo emoce :D..... Každopádně můžu se zeptat jakým způsobem jsi se zemí/ Zemí komunikoval? Kyvadlo? Meditace? Vnímal jsi jí jako bytost nebo jak jsi si jí imaginoval? Díky.
Jarda
re: Perchta
4. 06. 2013 21:36

Když jsem dřív zkoušel měnit počasí zkoušel jsem se domluvit přímo se zemí a fungovalo to dobře. :-) Někdo moje přání vyšlo, někdy jsem se jen dozvěděl v kolik hodin nebo který den bude jaký počasí. Někdy jsem to mohl usmlouvat jenom na určitý časový usek a potom už bylo třeba aby to nebylo po mém. :-D

Zde ve foru "magie" je ještě téma z dob, kdy jsem takovýhle vylomeniny dělal.
iveta
mrkněte na tohle
4. 06. 2013 17:02

http://procproto.cz/zahady/podivne-ukazy/natocili-reporteri-cnn-cinnost-haarp/
iveta
jinak
4. 06. 2013 16:12

to byla recese samozřejmě...aby to někdo nebral jinak :-))
iveta
Jelítko
4. 06. 2013 16:04

jenže já jsem se rozhodla že už nechci aby mi tady neustále chcala na hlavu a proto jsem se rozhodla že to dnes zařídím....dnes je poslední den dešťů děcka,užijte si to! :-))
Jelitko
....
4. 06. 2013 15:59

ja se pridam k Dane a necham to na tom ,kdo to vse ridi,on vi nejlip co s nama zamysli a kam necha naprset :o)
iveta
třeba v tom
4. 06. 2013 15:58

mán zrovna prsty HAARP :-)
Sylvia
Ivet
4. 06. 2013 15:51

Hah, da, jasne, ale trochu inak, oni to rozhanaju hlavne Rusi mechanicky. Vsetko ide, mozno aj tieto dazde su umelo vytvorene, aby sme mrzli, topili a jedlo bolo drahsie, to je dost mozne.
iveta
stačí se
4. 06. 2013 15:31

pozeptat v Číně a tam by ti to rádi vysvětlili :-))
Tam přeci rozhánějí mraky...
iveta
Sylvi
4. 06. 2013 15:21

ale ono se dá pořučit větru a dešti.
Sylvia
:-)))
4. 06. 2013 12:37

Ked niekomu beha v obyvacke amor s lukom a sipom, tak sa nedivim, ze si mysli, ze moze "porucit" vetru a dazdu. Ja sa musim smiat.
Perchta
pokud můžu poradit,
4. 06. 2013 11:04

doporučuji Bohyni Nerthus ze starogermánského panteonu, je to Bohyně Země, ale staří pohané neoddělovali tak striktně vodu a zemi jako my, zvl. v bažinatých oblastech. Je jí zasvěcena sobota (toto není dogma, lze si vybrat i jiný den), barva hnědá, oběť: silné černé pivo a zelenina. Symbol runa Pertho. AŤ se dílo daří :D!!!!!
Perchta
ty můj anděli :D,
4. 06. 2013 10:59

nevím jestli schválně nebo omylem jsi zapomněla na fakt, že každá prosba je v podstatě modlitba a ta má být vždy konkrétně určena nějaké entitě. Pokud tedy po lidech chceš, aby spojili své síly musí vědět KOHO prosit, protože pokud bude každý směřovat energii jiným směrem, kýženého výsledku prostě nelze dosáhnout...... Ideálně je super stanovit i konkrétní hodinu, či den, většinou je nejlépe volit den zasvěcený oné entitě, kterou voláme. A domluvit si přesnou formulaci voláví. Nezapomeňte Boha/ Bohyni pozdravit (oslovit jménem) a po pronesení žádosti PODĚKOVAT!!!! A vzhledem k tomu, že ani kuře zadarmo nehrabe, musíte mu/jí něco za to dát (oběť).
Andílková
Danuš :-)
4. 06. 2013 8:51

jasně, že to řídí někdo jiný ale máme vždy možnost volby buď přijmout nebo to změnit - cokoliv :-))
Dana P.
hm
4. 06. 2013 0:34

já bych do toho snad radši nešahala...tohle řídí někdo jiný :o)
Garfield
Andílková
3. 06. 2013 22:47

Já už to udělal odpoledne.:-)
iveta
Andílková
3. 06. 2013 19:44

já se přidávám teď