Vaše příběhy

Vyvolávání duchů

Jak vyvolávat duchy? - (komentáře)

XT007
Rozhodně nevyvolávat
8. 07. 2013 13:26

Ahoj myslim si ze by rise zivych a rise mrtvych mela zustat oddelena. Nemel by sis zahravat s "ohnem" jak se rika...tot muj nazor...
Asiel:-)
Ať žijí duchové...
3. 07. 2013 20:27

Pojez nějakou luštěninu a duchové se dostaví...

Nejsem žádný expert, ale myslím, že ke komunikaci s jemnohmotným světem je nutno přistupovat s pokorou a nevyvolávat jen tak pro zábavu nebo ukojení zvědavosti. Pokud by ti někdo z druhého břehu chtěl něco sdělit, tak by se ti nejspíš sám ohlásil - ve snu, nebo různými projevy jako klepáním atd. Teprve pak bych přistoupila ke komunikaci.

Přemek.Slavík
Duchové
2. 07. 2013 22:40

Rád vám poradím. Předně, duchové se vyvolávají nejlépe na křižovatce dvou cest, protože tam se kříží siderické síly. Čtvrtku a sklenici nechte doma a vezměte si především černou kápi a kotlík. Při vyvolávání duchů hrají důležitou roli světelná znamení. Když na křižovatce spatříte červené světýlko, musíte počkat, ale jakmile zasvitne světýlko zelené, znamená to, že konstelace planet je příhodná a můžete začít. V geometrickém středu křižovatky v kotlíku zapalte vonnou směs a oděn v kápi proneste žádost o zjevení ducha. Pozor! Astrální svět je nevypočitatelný a může se vám stát, že v průběhu vyvolávání uslyšíte kolem sebe divné zvuky (troubení, křik, apod.), ale tomu nevěnujte pozornost, protože to se vás budou záhrobní síly pouze pokoušet vyrušit ze soustředění. Neotáčejte se, nevšímejte si toho, jinak bude evokace zmařena. Přeji Vám mnoho úspěchů a určitě na tuto stránku podejte zprávu o svém spiritistickém experimentu.
Jarda
re:
2. 07. 2013 11:21

Pokud nevíš co děláš, pak to nedělej. Práce s entitami je v magii nejvíce riziková oblast.
V lepší případě se ti to nepovede. V horším případě si vytvoříš spojení, kterýho se jen tak nezbavíš a noční můry můžou být jenom začátkem. Jestli toužíš po zábavě a senzaci, najdi si raději něco jiného.
Garfield
Ahoj Austro,
2. 07. 2013 10:22

myslím, že k vyvolávání duchů musí mít člověk závažný důvod, neměl by to dělat jen ze zvědavosti či touhy po adrenalinu. To nejsou ty správné a dostatečné důvody. Stejně, jako se nemá rušit klid mrtvých na hřbitově, tak se ani duše nemají zbytečně volat. Něco jiného je, pokud si tě sama duše -většinou příbuzného, najde, protože má potřebu ti něco sdělit.
Zbyněk P.
Pro Austro-a
2. 07. 2013 10:00

Milý kolego, tak vidíte !!! Aniž by jste to tušil, či chtěl, tak jste již začal s tím vyvoláváním duchů a to tím, že jste sem vložil svůj vstup a napsal svůj požadavek. Rovněž jste musel, pro vlastní evokaci, splnit určité a konkrétní požadavky a podmínky k tomu, aby se evokace začala zdárně aktivovat. Těmi podmínkami jsou : např. zajistil jste si svůj ochranný kruh (doma ve svém pokoji), zajistil jste si spojení s konkrétními elementy, jako jsou Salamandři (oheň) a Sylfové (vzduch), zajistil jste určité soustředění a koncentrování, atd………..
A nyní bude jen záležet na tom, který z chtivých „duchů“, tedy který z účastníků, Vám kladně odpoví. Jak prosté, že ?! Přeji hezký den. Zbyněk P.
Bigbiz
Austro
2. 07. 2013 0:22

Vyvolávat duchy nedoporučuji. S největší pravděpodobností se ti povede vyvolat jen nějakého démona, co se za ducha bude akorát vydávat.