Vaše příběhy

Vnímavá zvířata

Můj pejsek - (komentáře)

adija
hmm
2. 12. 2013 23:57

zvířata maj stejnou duši jako lidé, tedy i stejné ochránce, jejich smrt je stejná jako u lidí a stejně dlouho zůstávají po smrti u nás, tedy 4 dny
Jelitko
AndreXY
19. 11. 2013 14:47

jo je to tak,kdyz clovek zije dlouha leta se zviraty,tak pak jak to zviratko odejde,tak jsou ty stejne priznaky jako kdyz odejde clovek.Jejich druhe telo je nejakou dobu okolo a pak jde dal,a my se s nima sejdeme jakmile se tam dostanem.Otazka je,kdo jim rekne kam maji jit?My treba mame sveho ochrance,ale co ty zvirata,ze?Oni maji taky,nebo je odvadi nekdo z nasi rodiny co uz je tam.
AndreXY
....
18. 11. 2013 16:16

Vždy, když někomu zemře nějaké zvíře, je to velice smutné. Kdo nezažil, nepochopí. Nám před rokem zemřela kočka, kterou jsme měli 14 let, zřejmě stářím. Zemřela doma, v pokoji na gauči v matčině pokoji, kde ráda polehávala. Asi týden nežrala, byli jsme s ní u veterináře, ten nic nejzistil. Když jsme se vrátili od veterináře, tak jsme ji položili na gauč, na její oblíbené místo. Ráno ještě žila, trochu pomňoukávala, pak se začala klepat a byl konec. Krátce po její smrti mi matka říkala, že v noci slýchává její kroky po pokoji, dokonce prý i cítila tlak na peřině, jako by si k ní kočka chtěla lehnout, tak se probudila a nikde nic. Po nějaké době tyto vjemy přestaly. Jestli je to jen reakce mozku nebo se zvířata s námi chodí rozloučit to se zřejmě nikdo není schopen s určitostí potvrdit. Teď máme dvě nové kočky, ale ta zemřelá s námi zůstává pořád, i když jen ve vzpomínkách.
Jelitko
ahoj
17. 11. 2013 21:49

jasne,tvuj pejsek se s tebou rozloucil,to je jasne,ja jsem taky zazila neco podobnyho s moji vlcici,kdyz mi odesla pred asi trema rokama,a aji s kockou,tu jsem taky nejakou dobu citila okolo sebe.Verim,ze na nas tito milacci cekaji na druhym brehu.Protoze maji taky dusi.Ted me jeste ceka bolavy odchod s mamcinym ratlikem,mam ji sest let a mamka ji mela taky sest let,uz spatne chodi,no to zase bude....ja jsem hrozna mekota,neumim se s tim normalne vyrovnat a breecim jak blba.