Vaše příběhy

Symboly a znamení

Upozornění - (komentáře)

martuimek876
Otázka
12. 12. 2015 16:52

Jak si k tomu přišla?
Jelitko
missi
15. 11. 2014 13:19

:o))) tos me teda rozesmal....
Ja ji to ale reknu...ona jedina me vzdycky veri a tak bude i rada,kdyz ji prijdu naproti.Obzvlast kdyz neco se ma stat.
Oni maji mit aji pred prazdninama nejakou besidku,tak si rikam,jestli to nebude v ten den.
Pak jsem videla ten podchod co vede do dvora kousek od te jejich praxe a ma taky vychod do toho dvora,takze ja asi mam jit se podivat ze zadu a musim asi projit tim podchodem.
Ja to okoli tam znam,chodila jsem tam do zakladky,ale v te jejich praxi jsem nikdy nebyla.
Copak se asi tam odehra nevim,akorat je jisty ze holky moje nepiji v zadnem pripade alcohol,mam obavy,aby ji nekdo neco nenalil,kdyz se tam jedna o pojityho chlapce...budu ji varovat.
missi
Jelitko
15. 11. 2014 12:16

Koukam ze vsichni i kdyz nepiseme uplne totez..myslime totez..
Jen jak budes chodit pro dcerku..nejak to zaonac aby ji to nebylo blby..preci jen je to velka holka a aby pro ni chodila mamka..moc pochopeni necekej..posuzuji to podle toho co mam doma.. treba to je u vas jine a Tvoje dcerka bude mit radost ze ji doprovazis..vzdycky se muzes vymluvit ze potrebujes poradit s vyberem vune na zachod..nebo ze chces jit do cukrarny.. ;-)
Adanom
Ahoj Jitule
15. 11. 2014 11:16

Sama uz vis dobre preci ze svych zkusenosti ze do mnohych situaci nelze zasahnout ani je obejit, protoze jsou nevyhnutelny ( protoze uz jsou takzvane " na ceste" )
Naopak ale jsou situace kterym predejit jde podle mne ale zalezi na mnoha okolnostech a taky na tom kdyz vime ( prima informace ) o co konkretne ma jit.
Ja jsem z Tveho pribehu pochopila ze Ty vnimas vnitrne sice ze je to upozorneni ale nevis ( alespon to v Tvem psani neni zretelny ze by jsi vedela ) primou informaci o co by primo melo jit. V takovym pripade je mnohem tezsi s tim neco delat. Ale nekdy ani tak nemuzeme i kdyz vime. ( tam jsou ty ruzny okolnosti ve hre )
Divam se na to podobne jako Garf.

Jinak Jitko lidska mysl ma i silu vnimatelne uporozneni v cloveku jeste umocnovat, nebo jinymi slovy prilevat jakoby " olej do ohne " pritahovat situace.
Je to osemetna vec s tou nasi mysli. Je schopna nas presvedcit o cemkoli, stejne tak jak jsi v sobe ted presvedcena ze se urcite neco prihodi, protoze to tak vnimas, jenze prave ze i ta stejna mysl ma schopnost NEKTERE jakoby " budouci " situace odvratit.

Tak drzim pesti i na nahou a preju vse dobre. :)
Jelitko
ahoj
15. 11. 2014 10:43

taky si myslim,ze vastne uz do toho zasahuju....vzdyt jsem se rozhodla ze budu pro ni chodit az k te jeji praxe....to je vlastne uz zasah,nez kdybych o tom nevedela.
No budu proto delat maximum z me strany.Ja vam to pak sem napisu jak to dopadlo.Tohle bude v dobe vanoc,takze to je za par....
missi
Jelitko
15. 11. 2014 9:27

Uz to ze to upozorneni dostanes do toho zasahujes...
A jestli to jde zmenit ? To je dost slozite..Neco jde zmenit..neco urcite jde udelat..ale jen Ty muzes prijit na to co..Nerad ted pisu ze jsou situace ..budouci..do kterych my zasahnout nemuzeme a muzem se treba pretrhnout, ale dopadnou tak jak jsme je videli..Mozna ze ja tenkrat nezkusil vsechno..mozna jsem nevycerpal vsechny moznozti..mozna ze to jen tak proste melo byt..
Preji si pro Tebe a Tvoji dcerku at to dopadne dobre..vic nemuzu..teda muzu..ozvu se Ti ;-)
Garfi
Ahoj Jelítko,
15. 11. 2014 9:20

je mi jasné, že tě to rozhodilo a že jsi plná obav. myslím, že určitě tím, že budeš u dcery, uděláš to nejlepší a zmenší možná možnost nějakého maléru. Pokud k něčemu dojde, budeš poblíž a s ní. Pořád se dějí nepříjemnosti, nikdo nežijeme bez starostí a malérů a ty děláš, co jen jde. Věřím, že pokud se něco stane, dobře to dopadne. Myslím, že pokud ti to říkají tví blízcí z druhé strany, spíš tě tím varují, abys byla u dcery a ne v cizině, takže je fajn, že už jedeš zpět.