Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Divný zážitek - (komentáře)

missi
marzana
1. 05. 2015 20:32

necítím v tom spojitost s byvalym manzelem..a navic nic takoveho nepises..
Vysvetleni je nekolik..lupani skrini muze zpusobyt zmena vzdusne vlhkosti..nebo take nemusi..ta televize..muze to byt jak psal Zbynek..zastrcka byla z nejake priciny povytazena a tim jak se ohrala doslo k odpojeni ztratila kontakt..ale mohlo to byt i jinak..a ten mraz co Ti prebehl po zadech..tak ten byl opravdovy..jde o to co jej vyvolalo?
Stalo se Ti to uz nekdy predtim?
Vsimla sis nejake zmeny v Tvem vnimani okolniho sveta? Jako ze vidis to co ostatni ne.. Ze slysis i to co by slyset byt nemelo..
Zbyněk P.
Pro Maržánu
1. 05. 2015 12:19

Vážená maržáno! Podle mne se nemáte čeho bát. Je možné, že Garfí a Jelítko mohou míti v něčem pravdu, ale já to vidím v něčem docela jiném. Řekl bych, že příčina není v duchovním světě a v astrálních energetických chuchvalcích…….. Vidím to spíše na oblast naši, materialistickou.
Nebo-li: dozajista intenzivně a poctivě uklízíte celý Váš byt. A znám to u sebe, že když člověk takto uklízí, tak je „rozjetý“ a také do toho tak „zažrán“, že téměř nic jiného nevnímá, než-li jen to, co je právě uklízeno. Již si třeba moc ani nevšimne, že nechtěně, a jakoby podvědomě někde něco položí, a již ani moc neřeší, je-li to položeno tak, jak to bylo, či nějak jinak, třeba trochu nestabilně (viz ta plácačka). Již si ani nevšimne, že když něco dělal a chodil okolo telky, tak že nechtěně něčím zavadil o šňůru od ní, a ta se popostrčila tak, že chvíli běžela, a pak se vypnula…….
A nyní to poslední, pro Vás to nejkrizovější!! To Vám nezpůsobil duch, astrál, atd……. ale Vy sama. Osobně to vidím následovně: píšete, že Vás Váš partner týral. Na základě tohoto konání, jste si psychicky v sobě vybudovala určitou již aversi a podvědomý strach, co zase Vám On udělá nepěkného a ne-dobrého. A tím, že Vás obrazně řečeno vystrašily obě předchozí příhody (plácačka a telka), tak jste si to podvědomě okamžitě přiřadila k němu, tedy k Vašemu bývalému partnerovi, neboť jste si nemohla řádně vysvětlit, proč se ty dvě předchozí příhody udály, a na základě toho, Vás přešel mráz po těle (či jeho části). Myslím si, že je mi jasné (a tady mi prosím promiňte mou troufalost), že vždy, když se Vám z nějakého důvodu bude díti něco ne-dobrého (tedy jen ve Vašich očích ne-dobrého), tak si to okamžitě budete vysvětlovat zase jeho přítomností a jeho údajnou tyranií. Podle mne je zapotřebí se psychicky vyrovnati s minulostí, abyste nabyla klidu, míru a pokoje. Píšete, že se Váš dřívější partner zasebevraždil, a že Vás týral………….. Vzhledem k tomu, že nevím, co přesně se u Vás tehdy stalo, a z jakého popudu k tomu došlo, a také proto, že z Vaší strany cítím určité nesrovnalosti, tak přesto si dovolím Vám sdělit, že by Vám dozajista velice prospělo, kdyby jste provedla v sobě hlubší analýzu, tedy vyjasnila si, čím, proč a z jakého důvodu Vás údajně týral, že nakonec se zasebevraždil………. Řeknu na rovinu, že musel zřejmě řešit asi nějaké velké zdravotní problémy, kterým nebyl schopen zdárně se bránit, a asi ve Vás moc opory nenašel, a tudíž učinil to, co učinil. Tedy zasebevraždil se. Ještě jednou nezlobte se, ale dle mne to chce vskutku provést hlubší analýzu s cílem případně přehodnotit Vaše postoje, a to jak Vás samotné, tak Vašeho bývalého partnera, tak nakonec i Vašeho celkového soužití. To, když vykonáte, tak Vás potom již nic strašit nebudfe!!!!!!!! Pěkný den.
Garfi
Ještě
1. 05. 2015 8:50

mě napadla i jiná věc. A to při čtení rozhovoru s Ladislavem Štaidlem, kterému v bytě třikát vlítla z police stejná kniha, jednou před dalšími svědky. Jeho dům stojí na místě bývalého hostince-slavné Jedové chýše, kde se scházela celá tehdejší pražská galerka. Čili se tam leccos i událo. Nemusí to být nutně někdo tobě blízký...
Jelitko
ahoj
1. 05. 2015 7:53

aji ja si myslim ze Garfi ma pradu ...
rozni svicku a pomodli se za nej.
A jeste mi rekni,on snad odesel v teto dobe,ze se ti ted zrovna ozval?
Ubehlo tolik let,tak proc ted?Neco v tom je...treba i nejake varovani,..ne,mas treba noveho pritele?
Garfi
Ahoj,
30. 04. 2015 14:58

osobně bych to fakt tipovala na ducha, ale proč by to byl manžel až po tolika letech? Mně zemřel náhle před osmi lety a nebyla to předtím ani po tom zrovna zábava, jednoduché to s ním nebylo, ale o týrání nešlo. Několik let po jeho smrti(dost)se mi zdálo, ve snech často a opakovaně, že se znovu v mém životě objevil, zhatil mé plány a můj vlastní život. No, takové věci se dějí. Chce to se nebát, jít si svou cestou a jemu zkus zapálit svíčku a pomodlit se za jeho duši-já si našla modlitbu na internetu, nejsem ani křtěná, ale udělala jsem to. Třeba si přišel pro odpuštění, bylo by dobré mu odpustit, necítit nic negativního.