Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Máme někoho u sebe? - (komentáře)

"demon hopskulka"
strazny Andel
24. 11. 2016 15:15

Hezdy den po roce :-) Proc necítím přítomnost Anděla strážného ale jinych bytostí a démonů ano?Nejspis ho nepotrebuji cítit nebo nedokazu rozeznat pritomnost zle nebo "dobre bytosti".Nicméně jsem mohl byt za zivot nekolikrat mrtev a jsem si jist,ze me dycky Andel z "oblohy" zachranil-jenze proc by "lital" sem a zpet.Takze se priklanim k tomu,ze ho mame u sebe.Jen me ted napada,k cemu je Andel strazny u cloveka co od mala vrazdi lidi a mysli si,ze zabijet je spravne?Andel s tim nic nenadela,kdyz ma vrah demony v hlave i kolem sebe i kdyz je Andel"silnejsi".Myslim,ze je to individualni.Nevim uplne jaka spravedlnost nahore je,ale vim o pripadu jedne Satanistky,ktera tak cinila a az byla starsi Andel se ji zjevil a ona se hned obratila.Vetsina,ale nejspis prijde dolu :-(
Sába
Mame nekoho u sebe
19. 12. 2015 22:29

Ano,každý ho má,je velký cca ještě jednou tolik co vy a je pořád vedle vás.
Nevím zda se to dá popsat přímo jako anděl nebo jako opar bílé energie.
:-)
Leopold Y.
....
23. 08. 2015 14:52

Já bych na to moc nespoléhal.
Engai
Přemku
29. 07. 2015 22:56

Castaneda se zmiňuje,pokud si dobře pamatuji,že za zády po levé straně stojí vždy energie/entita,se záměrem ublížit
missi
Pamet
29. 07. 2015 21:35

Jo Zbynku..zeptej se Ivety..stezoval sis u nas na chate..i na chatu..ze vsichni maji neco..zazitky..nejake schopnosti a Ty..nic..a znova pisu..Ja nic nemusim! A znovu polozim tu samou otazku Ty musíš?
Zbyněk P.
Missi,
29. 07. 2015 20:33

slyšel jsi mne někdy si stěžovat? To, že to sem třeba napíši, tak to jest pouze ve formě informace! Nikoliv ve formě stížnosti! A to je prosím obrovský rozdíl! Ale beru to! Nějak jsi svůj vstup ukončit musel! Beru to! Pěkný den. Zbyněk P.
missi
No
29. 07. 2015 20:15

Delej jak chces..ale pak si nestezuj!
Zbyněk P.
Missi,
29. 07. 2015 20:03

Omlouvám se Ti, ale musím Ti to napsat! Píšeš mi samé fráze! Ale nechme toho! To vskutku nemá smysl! Neboť Ty si myslíš, že jsi něco pojal, a jsi o tom, přesvědčen, já zase jsem přesvědčen o svých poznatcích! Bohužel, zatím nemáme šanci se někde uprostřed potkat. A abychom si za chvíli třeba nadávali, tak to raději už nyní utínám, abych tomu předešel. Pěkný den. Zbyněk P.
missi
Pletes se
29. 07. 2015 19:38

Za valku ve vietnamu nejspis nemuzes..ale za to ze si spadnul..tak za to jo..s tim autem..bude to podobne..myslis li negativne..to spatne si Te najde..privolas si to..a nerociluj se..skodis sam sobe..
Zbyněk P.
Missi,
29. 07. 2015 19:20

na mne taková slova: kdyby, možná, snad, aj., tak na mne neplatí! Nic takového neexistuje! Pochopitelně, že nadávám a to dost poctivě! Proto se mi nelíbí, když někdo tady začne tvrdit, že kdyby, náhodou, snad, musíš poslouchat, aj. To pro mne není nic jiného, než-li jen tzv.: citové vydírání! Nic jiného! Missi, klidně si věř na cokoliv, na anděly, víly, nixe, salamandry, na soudruha božíčka...... Je mi to vskutku šumafuk! A již to nebudeme pitvat, neboť je sto neustále jen o mlácení prázdné slámy! Ano, za všechno můžu já sám! I za to, že amíci v minulém tisíciletí napadli Vietnam, za to, že se na silnici zabíjí tisíce lidí, zkrátka za všechno....... Tak se měj! A pozdravuj ty svý zhnusy!! Pěkný den. |Zbyněk P.
missi
To
29. 07. 2015 18:15

No pak se nediv..nejsi ochotny naslouchat..jde jen o to jestli tomu bylo vzdycky tak..mizna ze kdybys umel poslouchat a nemel zavrene srdce a uzavrenou mysl..mozna bys tenkrat slysel jejich hlas..mozna by bylo tenkrat vse jinak..jim vinu nedavej..muzes si za to sam! Nadavej si jim jak chces..ale ty nadavky by mely smerovat jinam..zlobit se muzes jen sam na sebe..
Zbyněk P.
Missi,
29. 07. 2015 17:56

Ano, ano! Věř si čemu chceš! A jak jsem psal kolegovi Alefovi, tak nejsem v žádném vazalském vztahu vůči nim, takže si mohu říkat a psát, co chci! A až mě opravdu oni, ti zhnusové, navštíví, osloví a ukáží se, tak potom snad pozměním svůj názor. Do té doby je mi to líto! Spíše mne mrzí to, že Ty sám žiješ v takových bludech a ve strachu. Ale budiž! Je to Tvá sklénka! Pěkný den. Zbyněk P.
missi
Nemel bys
29. 07. 2015 17:34

Nadavat tomu cemu nerozumis..humbuk povidas..jo nede to zvazit..nejde to zmerit..da se tomu jen verit..a Ja nic nemusim!..Ty snad jo?
Zbyněk P.
Missi
29. 07. 2015 17:26

Je to škoda, ale jsi mimo skleničku! Myslet si můžeš, co chceš! Tvrdit si můžeš co chceš! Pouze si musíš uvědomit, že když tvrdíš, že je to údajně ověřené, tak že je to vskutku humbuk na takové lidi, jako jsi právě Ty! Věř si čemu chceš! Pouze mě mrzí to, že Ty zdařilý to člověk akovým věcem věříš! Ale jak Ty sám píšeš, je to Tvůj život! Takže čest práci Tvé práci s těmi zhnusy! Pěkný den. Zbyněk P.
missi
Ono
29. 07. 2015 17:19

Neni spatne necemu..nekomu.. duverovat..myslim jinemu nez jen sam sobe..;-)
missi
A
29. 07. 2015 17:17

Vis o tom ze andele za to nemuzou? A proc zavrhujes to co je overene? Jen proto ze je 21. stoleti..to snad ne? Ty takovy pozitivni clovek? Nebo je v tom neco jineho? Ze ono to nebude vsechno tak ruzove a barevne jak se snazis tady prezentovat?
No me do toho nic neni..je to Tvuj zivot..
Zbyněk P.
Missi
29. 07. 2015 17:12

Nečekal jsem vůbec nic! Pouze mám snahu o to, aby lidé ve 21. století se nedrželi různých rituálů a dogmat ze středověku, či ještě z doby dřívější! Tedy u takových lidí, jako jsi třebas i Ty sám!Pěkný den. Zbyněk P.
missi
Zbynku
29. 07. 2015 17:02

A cos jako cekal? Andelska kridla?
Je to Tvuj postoj k tematu..budiž..
Zbyněk P.
Pro Alefa
29. 07. 2015 16:28

Vážený kolegáčku, pane Alefe. Právě že stavím na svých zkušenostech! Pád ze 14 m vysoké skály, sražení nákladním autem, atd....... Takže, jestli že se ani u takových zážitcích oni "zas.anci" neukázali, a vůbec se o mne nezajímali, tak co si potom o nich má člověk vlastně myslet? A jestliže jsem se z takových věcí probral, tak pak to není zásluhou těch zhnusů, ale mé agresívní přírodní síle. Ano, opravdu mám klidný život! Pěkný den. Zbyněk P.
Alef
Zbyňku
28. 07. 2015 21:07

záleží na životních zkušenostech. Když Vás zachytí vlak a vláčí 200 metrů po nádraží, než si toho "náhodou" mašinfíra všimne a zastaví, případně spadnete s náklaďákem z 10. metrového srázu a vylezete jen s otřeseným sebevědomím začnete vnímat svět jinak. Buďte rád, že máte klidný život.
missi
No Kvetuldo
28. 07. 2015 15:40

Nazor si udelej sama.. Ale at se rozhodnes jakkoli..je to Tve rozhozdnuti..

Preji Ti hodne stesti a at Te andele provazi..

Jo..neni spatne necemu..nekomu.. verit krom sebe ;-)
Zbyněk P.
Pro Alefa
28. 07. 2015 9:20

Milý Alefe, na rozdíl od Vás si to mohu dovolit! Neboť nejsem v žádném vazalském vztahu k němu, a k jiným takovým stvůrkám! Kdyby mne opravdu měl dle Vás uchránit od velkých hrůz, tak bych to musel vědět! A už to, že nevěříte v sám sebe naznačuje, že v tom vazalském bázlivém vztahu Vy jste, a proto se bojíte nahlas říkat si pravdu sobě do očí, a omlouváte takové jednání Vaší frází: co kdyby.... Pěkný den. Zbyněk P.
Alef
=
27. 07. 2015 19:12

Každý ho máme. A nenadávejte mu. Nevíte jakých hrůz vás uchránil.
Přemek.Slavík
Vážená paní Tanečnice,
23. 07. 2015 20:59

pro zjištění, kdo Vám stojí "za chrbtom po ľavej strane", doporučuji přečíst poslední tři řádky na straně 39 v knize Cesta do Ixtlanu od Carlose Castanedy.
Zbyněk P.
Pro kolegu Slavíka
22. 07. 2015 20:12

Kolego Přemku Slavíku, velmi dobře napsané! Přímo polopatisticky!!A jak píše i kolegyňka Tanečnice, tak také jsem se musel uchychtnout! Pěkný den přeji. Zbyněk P.
missi
Nestaci
22. 07. 2015 17:23

Nestaci vedet ze tam nekdo je..dulezite je naucit se naslouchat..
Tanečnica
odpoveď
22. 07. 2015 15:42

Pán Přemek Slavík ma naozaj krásne pobavil.Tak to napísal, že som sa musela nahlas zasmiať.Veľmi vtipné!!!Ale jednu vec vám prezradím- Keď čítam večer tieto články, niekto mi stojí za chrbtom po ľavej strane. Cítim ho, počujem ako dýcha, ale keď sa pozriem, nie je tam nikto. Tak to radšej čítam teraz poobede.
Přemek.Slavík
Ano
21. 07. 2015 22:46

Jestli o tom někdo něco ví? Milá slečno, vím o tom všechno. Andělé, jak známo, žijí v nebi. Tam to sice není tak hrozné, jako v pekle, ale zato je tam děsná nuda. Jako anděl se musíte pořád usmívat, hrát na šalmaj, čistit si křídla, provolávat "Bohu sláva!", a tak není divu, že o funkci anděla strážného je velký zájem. O každé narozené dítě se strhne hádka, někdy i rvačka, až peří lítá, protože vypadnout z nebe na Zemi, kde je spousta zábavy, to chce každý anděl. A právě ta zábava je důvodem toho, o čem tady hovořil pan kolega Zbyněk. Proč by ho anděl kontaktoval? Proč by se mu zjevoval, když s ním vůbec není? Lítá si po světě a na chudáka člověka, ke kterému byl přidělen, nemá zkrátka čas. Po smrti svěřence se sice anděl vrací zpátky do nebe, kde za tohle chování slízne ostré pokárání, ale většina andělů si z toho nic nedělá. Pouze malé procento lidí mají opravdu svědomité anděly strážné, kteří si skutečně hledí svých povinností. Takové lidi pak nazýváme "děti štěstěny". Budete-li mít ještě nějaké dotazy, neváhejte se na mne obrátit.
missi
Ono
17. 07. 2015 14:09

Jedno z vysvetleni andelu straznych je to ze clovek je sam sobe andelem straznym..tedy ze sam na sebe dava pozor..ta cast která hlida tuhle nasi cedomou schranku z masa a kosti by melo byt nase vyssi ja..takze Zbynku..nebud k sobe tak moc zlej..skodi Ti to..a i ten jak Ty pises soudruh bozicek..jsi vlastne Ty sam a kazdy z nas..tak nehazejme vinu na neco..ale zamysleme se sami nad sebou jak svim chovanim ovlicnujeme okoli..co si Zbynku v posledni dobe udelal pro nekoho..co kdo kdy udelal pro Tebe? A nezapomněl si to dobre poslat dal?
Zbyněk P.
Pro Kvetuldu
17. 07. 2015 10:56

Bohužel na rozdíl od Missiho a další početné většině, tak jsem opačného názoru. A to, že žádného nikdo nemá! Za prvé: osobně jsem ho nikdy nezažil 2.nikdy mne nekontaktoval a nikdy se mi neukázal 3. jestli by vskutku někdo takový existoval i u mne, pak je to stejný prevít, paskvil, tyran a zhovadilec jako ten soudruh božíček, který si libuje v tyranii, v podvodech, vraždách, atd....... Protože kdyby někdo takový vskutku existoval, tak potom by mne nevláčel v tom bordelu, falši a nenávisti kolem mne a ve světě? Tímto svým vstupem Vás ale milá Kvetuldo nechci negativně ovlivňovat, či deptat. Pouze jsem vyřkl názor člověka, který se realisticky dívá na svět. Pěkný den. Zbyněk P.
missi
No
16. 07. 2015 22:46

To je otazka co?
Ja jsem presvedceny ze jo..ze mame neco jako andela..proste ze nad nami nad kazdym z nas nekdo nebo neco drzi ochrannou ruku..je vic vysvetleni kdo nebo co to je..