Vaše příběhy

Opuštění těla

První zkušenost? - (komentáře)

MonikaG
poděkování
3. 08. 2015 11:13

Děkuji všem za názory, od každého z Vás jsem si něco vzala, tudíž je už na mě, jak se s tím poperu. Sama jsem zvědavá, jak k tomu přistoupím :)
I když mám celkem strach se o tom více informovat :) Ani sama nevím, zda toho využiji a budu své možnosti dále prohlubovat, informovat se o nich a nebo jen zůstanu pozorovatelem.
Od té doby se mi zatím nic podobného nestalo. S tím traumatem, nevím, ničím jsem si hrozným neprošla. Ani nějak unavená jsem nebyla..Ale přišlo to. Aspoň vím, jak tomu říkat.
ladysss - díky mrknu na stránky :)
Engai
.)
2. 08. 2015 0:57

Astralni cestování neboli projekce je projekce tvého já,tvého podvědomí.
Missi píše,ze můžes uvidet démony,to vse ale záleží na tvém vnitřním rozpoložení,pokud tě tvé vědomí stáhne někam dolů,do nízkovibračních sfér,jeden moudrý člověk prohlásil-Dobře Ti tak:-)i to je zkušenost a stahlo tě to dolů jen proto,aby ses s tím poprala a vyzdvihla se takhle do výšin.Nemusíš se ničeho bát.
Já jsem zažila několikrat stavy,kdy jsem pouze vnímala astrálníma očima,tzn,nevystoupila jsem z těla ale pouze vnímala okolí.
Nemyslím si,že výstupy z těla jsou pouze produktem traumatu,člověk vystupuje z těla skoro každou noc,pouze si to nepamatuješ.
Dělat do vědomě a účelně je věc jiná a mnohem náročnějši,ale je to v každém z nás.
Já jsem vystoupila plně z těla a spontánně několikrát a nebylo to po žádném traumatu,každé vědomí je nastaveno jinak.
Garfi
Ahoj,
31. 07. 2015 10:36

pěkný první výstup z těla. Jak říká Ka, je to na tobě, zda chceš či nechceš v tomto pokračovat. Zdaleka ne každý to dokáže, dokonce i ti, co tu píší, že ano. ;-) Někdo na AC nedá dopustit, někdo tvrdí, že mu to nic nepřináší. Ti, kdo to opravdu prováděli většinou po několika letech přestali právě s tím, že už jim to nic nového nedává. Zajímavá zkušenost to však bezesporu je a člověk se dostane leckam-v závislosti na své povaze ovšem. Takže lépe se neptat a naslouchat jen sama sobě. Jen ty cítíš a víš, zda tě to láká nebo ne...
Ka
:)
31. 07. 2015 10:05

No tak každopádně jste to jen Vy kdo si na svoje otátky má odpovědet sama. A jste to zase jenom Vy sama kdo si sama rozhodnete co s tím budete dál dělat, co s tím chcete dělat a jak s tím budete nakládat.
Tady není nikdo kdo Vám na to za Vás samotnou může dát odpověd. :-))
Asi jste přišla na to jak vědomi expandovat a poznávat jeho možnosti, jinak by se Vám to nestalo samo sebou. ;) Kdo umí umí jiným se to naopak poprvé stane zase za jiných okolností. Je to individuálni záležitost. Žadná uniformita. :))

ladysss
snad jen ještě pro
31. 07. 2015 7:35

doplnění..zjistíš jak svobodně se dá prožívat univerzální bytí jenž je důsledek toho....jak svobodně to ovládat.
ladysss
Ahoj
31. 07. 2015 7:12

ano byl to výstup z těla.Prvním spouštěčem většinou bývá nějaké prožité trauma,které zapříčiní první zkušenost...tedy příčina a následek.Nic není bez příčiny a tak si troufnu tvrdit,že o spontánnosti nemůže být řeč.
Prohlubovat?no jistě že ano...ono totiž ať chceš či nechceš to bude přicházet samo,neovlivníš to.Proto doporučuji stát se naprosto vnímavým pozorovatelem a hlavně analyzátorem.
Je to jen o tom,že co ti má být připomenuto tak bude....tvá duše vědomě otvírá minulost,paměť..napojuje se na univerzální pamět.Je to součástí procesu sebezdokonalení.Otvírá se ti spoustu možností a vlastností co duše jako taková umí...je to přirozenosti bytí.Nebraň se tomu a nech to plynout...budeš překvapena.
AC se zabývám a prožívám už spoustu let...pokud chceš,přečti si něco z mých poznatků zde: http://ivet.netstranky.cz/

missi
Neomlouvej se
30. 07. 2015 20:27

Nejspis se jednalo o vystoupeni z tela..je to zajimavy zazitek..a jestli to prohlubovat? To je otazka..Neni na skodu zjistit co vsechno jsi schopna..ceho jsi schopna..kam az se dostanes..
Dalsi otazkou je a na to si odpovez sama..co od toho ocekavas..
Dalsi logicka otazka kterou se budes zaobirat je..jestli je to bezpecne..no a tady se nazory rozchazeji..muses se pri cestovani setkat a ruznymi bytostmi..bude tam spousta hodnych..ale muzes narazit na kde co..a to kde co..nechci hned psat "demoni" nemusi byt mili..ale je to jen astral..muj nazor je ten ze kdyby Te to moc desilo..neco nebo nekdo..Te vrati zpet do tela.. To zle co tam muzes potkat..muze byt i to co mas v podvedomi a vezmes si to tam s sebou..a nebo to tam je..nekdo tvrdi ze tam nic zleho neni..jiny zase ze se tam s "demony" setkal..
Vic k tomu urcite pripise nekdo dalsi;-)
Astralnim cestam zdar..

Preji hodne stesti..
To nemyslim ironicky..jsem proste takovy..