Vaše příběhy

Výklady snů

Recyklace lásky - (komentáře)

Sylvia
Ladyss
5. 08. 2015 22:37

drz sa svojho kopyta radsej, tu stratene sebavedomie nenajdes. Ale rozumiem, ze nejak sa z tej podpriemernosti snazis vyhrabat.
ladysss
omyl
5. 08. 2015 21:42

vy sklapněte a vraťte se k tématu..
Garfi
Iveto,
5. 08. 2015 21:33

každý, kdo si dole najede na odkaz a otevře si ten snář, si přečte to, co tu vydáváš za vlastní myšlenky. Tak už aspoň sklapni.
ladysss
bylo by fajn vrátit se k
5. 08. 2015 21:17

tématu..tohle tu nikoho nezajímá...krom vás tedy ale tak to si běžte podrbat jinam :-))
Sylvia
Co
5. 08. 2015 21:09

Ti ide dokonale su lzi, vlastna tvorba je uz horsia, dolu mas odkaz a dokaz, ale Ty zase nemas nic, cim by si ohromila, tak pises nieco, co nikto nepisal. Nikto Ta neobvinuje z kradnutia myslienok vlastnych a to, ze to schvalne prekrucujes nikoho neoklame.

Je to jak s tym vedenim, nechapes, ze vedenie formuluje prave tie myslienky, preto mas potrebu si vymyslat sama. Ked mas cerpat z vlastneho, tak je to velice plytka nadoba, ktora staci na plevel, nic ine sa tam nevojde.

ladysss
no totok??
5. 08. 2015 20:59

takže jestli tomu dobře rozumím...chcete ze mě stůj co stůj udělat zloděje vlastních myšlenek??no to je ale blud že??...to nemyslíte vážně že?to bych si musela o vás myslet tedy věci:-))
Tak podruhé...bylo by fajn vrátit se k tématu....
Engai
Ladyss
5. 08. 2015 20:04

A jak ses názorově projevila,když ten názor není ani tvůj,pořád poukazuješ na nějaký ovce jak nějakou zástěrku,poukazuješ neustále na to jak si odlišná a neuvědomuješ si ani fakt,že si to přeješ tím býti a proto na to neustále ukazuješ,bohové a bohyně,jak ty o sobě neustale pises ze jsi,na to nemusí poukazovat a neustale to připomínat neboť druzí to vidí
Sylvia
Ovcoidne
5. 08. 2015 19:56

je jedine to, ked niekto neustale opakuje myslineky druhych a ani si neuvedomuje, ze treba uvadzat zdroje. Absolutne namas argument na to, ze si ukradla dalsi prispevok, tak nazyvas ludi ovcami a myslis si, ze tym odvedies pozornost od toho, ze ani jeden prispevk neni z Tvojej hlavy. A to tu predvadzas roky neustale. Navyse papouskovat snar, ktory sa ma hodit na kazdeho bez ohladu na psychiku a vek moze naozaj len ovcoidna babka na posiedke.
ladysss
no jo
5. 08. 2015 12:52

jakkoliv se názorově projevím,okamžitě se strhne lavina posudků...já vám za to nemohu,že moje odlišnost tím že nezapadám do vašeho schématu ovcoidnosti se neodpouští a nemůžete se s tím srovnat:-)))
Sylvia
Ano
5. 08. 2015 12:03

chce aby zmizlo to, ze zase nema svoje vlastne nazory skusa p. Ladyss, kto jej na to skoci zas a znova a neustale cele roky dookola, ze by snad pisala zo svojej hlavy, to ani nahodou. Ty sa proste Iveta nezmenis nikdy, chvilu si das pauzu a ked sa podla Teba nikto nepozera, zas a znova kradnes pispevky druhych a vydavas to tu za svoje mudra.

Co sen pre Johna alebo ineho predstavuje moze byt jak hlboke, tak povrchne. Chlapec je introvertny, takze moc toho neventiluje navonok (tak jak Ty a Tvoja velkohubost), ale dost si nechava pre seba, takze mu podvedomie vobec nemusi ukazovat v symboloch, ale v jasnych vetach. A to je to, co pise Engai dolu, aj ked kdejakej Ladyss by sa to mohlo zdat dost zlozite.

Tvoj prvy prispevok je kompletna opiska niekoho inho, ale Ty proste s tym podvadzanim neprestanes, ani keby si mala tisic sanci. Potom sa dvis, ze sa tu vacsine ludi hnusis. Kedze je trend mazania prisevkov, admin posluzte si, je mi to jedno.
Ka
:)
5. 08. 2015 11:17

Mohu vás taky ujistit že moje slova o vaší bezvýznamnosti mají velký význam.
Že tomu nerozumíte je jen vaše věc.
Přístě už jen k tématu prosím. :-)))
Vím že chcete aby to zmizlo. :-)))
ladysss
no ale to byla jen taková
5. 08. 2015 11:01

vsuvka aby se už nestalo to...že se to zvrtne někomu(v tomto případě Ka) do soukromé vskutku charakterní roviny,neboť tohle tu není předmětem...doporučuji vrátit se k tématu :-))
ladysss
ale no tak Ka
5. 08. 2015 10:42

je mi jasné,že plně a vědomě nerozumíš tomu,proč jsem napsala záměrně "nedotvořené"...pak také plně chápu proč a co tě vede se snižovat k tomu...psát o něčí bezvýznamnosti(zas a opět ukazuješ jak na to jsi)...mohu tě ujistit,že nic v UNIVERZU není bezvýznamné! a že i ta nedotvořenost,kterou ti přisuzuji...má svůj význam a vztahuje se k tvé práci na "definitivní dokonalosti". :-))
Ka
Ano
5. 08. 2015 10:17

Malá bezvýznamná Ladysss. :-))) (jestli se vám to líbí v tyhle rovině)
ladysss
milé nedotvořené Ka
5. 08. 2015 10:15

opravdu?? :-))
Ka
Ladysss
5. 08. 2015 10:06

Co se týká čehosi co jsem já předvedl podle vaších představ, to se týká jen vašich představ. Nezajímají mi.
Nepotřebuju o tom nic védět. Je mi i úplně jedno v čem se s někým rozcházíte nebo ne.
Co se týká recyklace vašich vlastností do nich mi je taky wurst. Ale jestli vy myslíte že o moje se potřebujete zajímat tak to je jen vaše věc.
Žvatláte naprázdno.
Ještě jedna věc. Nejsem ženská.
ladysss
no ano!
5. 08. 2015 9:45

jenže věc se má tak....že s jeho přesvědčením ohledně duchovního vývoje a co se týká nevědomí,tak v tom nedůležitějším bodě se rozcházíme.Ona totiž ta celistvost je hlavně o tom jak dokážeme zpracovat ten fakt že pudová,citová a duchovní rovina je ve své podstatě přesný otisk toho božského rozměru všech protikladů.
Bohové se taky množili díky svým pudům...aby následně ukázali že nic se nemá oddělovat ale naopak stmelovat a že pudy a city jsou součástí duchovního směru a že je to úplný a platný stav UNIVERZA tak jako hmota a energie.
Když napíšu že je to recyklace nepotřebných vlastností a charakteru...myslím tím zrovna například takových jaký si momentálně předvedla ty...ty malé nedotvořené KA :-))
Ka
:)
5. 08. 2015 9:23

No a teda kdyžbyste Johne aj i další čtenáři chtěli tak si rovnou prostudujte stránky Jaromíra Medo odkud čerpala pohked na věc i slečna nebo paní Ladysss.
Viz: http://medo.cz/jaromir/kniha_snar/
ladysss
jednoduše řečeno
5. 08. 2015 8:54

se dá vždy a za každých okolností mluvit o vztahu(to je ta recyklace nepotřebných vlastností a charakteru) k celistvostí a harmonii v ní.
ladysss
Danuš
5. 08. 2015 8:49

ten nadpis může znamenat mnohé...třeba nám chtěl sám autor nabídnout několik možností a záleží na každém kdo co si z toho vybere.
Recyklace je přeci taky o přeměně,využití na další způsob.
A o tom ten sen,sny jsou... vždy se jedná o tři roviny...pudovou,citovou a duchovní.
Jde o to,jak sám pisatel nahlíží na snovou dívku.
Pudová dívka zpravidla bývá bojovná a útočící ale citová je uctívající.No a konečně duchovní je průvodce do neznáma(do nevědomí snícího)
Zrovna tak ta parta(lidé co se objevují v jeho snech)jsou pouhou nevědomou součástí jeho charakterových vlastností a opět protikladem.
Celý sen je o tom že ty roviny jsou protikladem tak jako tělo a mysl.
Tuším však že pisatel už si dávno vybral jaká roviny mu je bližší.
Ka
Johne
2. 08. 2015 12:20

Souhlas s Engai. :)))
Engai
JohnDoe
2. 08. 2015 0:32

Me ten sen připadá jako tužba.
Přeješ si vnitřně s nějakou dívkou být a podvědomí ti to nasolilo takhle,ve formě snů,ta banda/parta na mě působí jako ta překážka,která v tobě je,překážka se s někým seznámit.zkus toho introvertniho chováni využít opačným směrem-někomu to může přijít tajemné a zajímavé a vesmír ti určitě hodí někoho do cesty,chce to jen chtít pootočit myšlenim a vědomím jiným směrem:)
Dana P.
JohneDoe
1. 08. 2015 21:28

co ten nadpis? Podle toho by jeden soudil, že už těch vztahů bylo mnoho...
Jestli jsi ještě neměl vztah, tak na vině není tvoje introvertní založení, ale nejspíš to, že ani nehledáš. Chodíš vůbec ven? Seznamuješ se s novými mladými lidmi a samozřejmě i s dívkami? Nebo věříš seznamce třeba na webu? Vyzkoušej si možnost, která je ti bližší. Ale hlavně pro to něco dělej :o))