Vaše příběhy

Sny a realita

Sen o ufo - (komentáře)

Adanom
:)
23. 10. 2015 15:41

Kdyz jsem byla jeste dite ( nevim kolik mi mohlo byt roku ) tak jsem zahledla v televizi porad o Hirosime a Nagasaki a pamatuju si ze jsem tim byla uplne vydesena a nedokazala jsem chapat proc se neco takoveho muze vlastne stat.
Zustal pocit smutku a bolesti z utrpeni tech lidi. No a pak se mi zdal naprosto dokonale zivy sen ( podvedomi zapracovalo ? Nebo to byl zaznam z minuleho zivota ?)
Ve snu jsem si hrala na ulici s detma na honicku a v tom neco hrozive bouchlo. Vidim v dali neco rozumem nepochopitelnyho a neuchopitelnyho, vstoupajivi ohnivy mrak. Zacli jsme " utikat " byl to snad jen krok. Citim tlak, dusim se a uvedomuju si ze umiram. Prozitek te smrti byla ale naprosto osvobozujici. Citim ulevu a pak se probouzim. Zjistuju ze to co jsem prozila se mi zdalo. Zdalo? Nevim, jista si tim dodnes nejsem. :)

Co se tyka prozitku s mimozemstany nevim co bych si myslela. Nicmene me se setkani s unosem ani nic podobneho ohledne tohoto tematu nestalo a dost mozna i proto ze tomu nejsem podvedome nijak naklonena a nebyla jsem tomu naklonena ani jako dite kdyz se o nich zacinalo mluvit.
Verim a vim osobne ze v mnoha pripadech vedomi - podbedomi funguje dokonale.
Ma silu i zhmotnovat. :)
ahife1
Odpoveď.
9. 10. 2015 11:29

Ja viem,že to bolo málo,ale za poslednú dobu som bola vydesená.Lekár mi postupne znížil lieky a povedal,že som bola prepracovaná.V pondelok som zašla za jednou ,,známou,, mojej bývalej kolegyne.Na ten sen mi povedala,že som v minulom života zažila nejakú vojnu alebo nejaký tragický zážitok a preniesla som si ho so sebou.Ale ten sen bol tak desivý a skoro skutočný akoby som bola uprostred deja. film Terminátor nebol nič oproti tomu.
missi
No
22. 09. 2015 17:51

Pockame..treba povi vic..
Dana P.
missi a Zbyňku
22. 09. 2015 17:05

napsala nám děvčica toho opravdu málo, aby se dalo dedukovat. Takhle jenom střílíme naslepo. Ale troufám si myslet, že ahife1 - když se pohybuje zde na esoterickém webu - se zajímá o tajuplné fenomény a UFO k nim patří, takže předpokládám, že u ní pracuje podvědomí. Možná by nám mohla říct víc?
missi
Jenze
22. 09. 2015 15:51

Napsala toho moc malo..moc malo na to aby se i jen konstatovalo ze je to divne a nepochopitelne..
Zbyněk P.
Pokračování
22. 09. 2015 14:48

Všichni víme, že o UFO-ech nevíme zhola nic konkrétního, nebo-li tedy, že je to oblast velmi tajemná, tajuplná a velmi neznámá! A proto je tudíž možné, že někdy dříve si to nevědomky v hlavě tak zaškatulkovala, a tudíž vždy, když se jí ve snu má zdát o něčem tajuplném, neznámém a tajemném, tak že se jí v její symbolice zobrazí ono UFO...... Pěkný den. Zbyněk P.
Zbyněk P.
Do diskuse - můj názor
22. 09. 2015 14:42

69-ko, svým způsobem máte pravdu! Pouze nesouhlasím s tím, že by se to mělo týkat minulých životů!!!!! To nemá v tomto případě logiku! Spíše bych se přikláněl k názoru, který zde již uvedlas kolegyňka Dana P., a to, že si onen symbol "UFO" přenesla nevědomky ze současného reálného života (film, videa, různé PC hry, aj.) do svého snového světa! Pěkný den. Zbyněk P.
69
Dana
22. 09. 2015 13:48

ano!
Typický přístup naší moderní medicíny,jenže to psychiku naopak odrovná než aby ji to vyléčilo.

Dana P.
pro: ahife1
22. 09. 2015 13:17

missi mně přiměl k malému zamyšlení a otázce. Napsala jsi, že ti doktor dal prášky na spaní. Znamená to, že máš i jiný problém se spánkem? Nebo bylo cílem, aby se ti už nezdál ten sen?
Anebo aby sis ho nepamatovala?
69
No každou
22. 09. 2015 13:13

chvíli se setkáváme s jevy,které působí na naši psychiku ale aby se kvůli opakujícím se snům ládovala práškama (a evidentně nejsou nikterak považovány za noční můry)mi příjde divné.
To bychom si preventivně museli brát prášky na cokoliv, co nás v životě potká,protože to nejsme schopni zvládnout.
Nesoudím,jen konstatuji z toho co tu autorka napsala.
Možná by můj komentář vypadal jinak kdyby napsala že ji to každou noc děsí,nenapsala!Takže evidentně běžný sen,který se vrací a má nejspíš původ v minulých životech.
missi
?
22. 09. 2015 10:40

Proc divne? Proc nepochopitelné? Nevime co ji k tomu vede..nevime jak to na ni pusobi. Takze nemuzem soudit..
Dana P.
pro: 69
22. 09. 2015 10:06

To je přece typický přístup té naší úžasné moderní medicíny...
Dana P.
pro: ahife1
22. 09. 2015 10:05

Pro mne jsou moje sny taky často velikou záhadou :o)
Tebou popisovaná scéna mohla klidně být uložená do podvědomí následně po zhlédnutí sci-fi filmu, hraní počítačové hry...?

Cituji ze zajímavého článku, který jsem četla: "Zatímco našemu vědomí vládne rozum a vůle, nevědomí má blíže k iracionálnu, projevuje se ve snech a intuici a jeho výrazovým prostředkem jsou symboly."

// více na: http://www.vitalia.cz/clanky/motyl-v-nas-aneb-moc-podvedomi-nebo-sila-rozumu/#ixzz3mS7Rftvn
69
Kvůli tomu
22. 09. 2015 7:19

do sebe láduješ prášky??Divné a nepochopitelné.
missi
Ahife1
20. 09. 2015 19:07

To probuzeni o kterem pises je jeste ve snu? Co to dalsi probuzeni? Jako do "realneho" sveta? Jake pocity to provazi?
Ty prasky na spani..je to po nich lepsi? Jako jestli kdyz si je vezmes tak jestli ten sen zmizi? Respektive neprijde.. Vim..moc otazek..