Vaše příběhy

Zvláštní schopnosti

Jsem blázen? - (komentáře)

missi
Lucius
15. 03. 2016 19:27

Nepsal jsem nic o tom myslet si ze jsi skritek..
nenapsal jsem to uplne nejlepe..
Nejde o to, cemu verime my..ctenari..
Dulezite je, jak to vnima teb kdo to prozil..
Lucius L.
missi
2. 03. 2016 20:08

myslím tím někoho komu je přes 20 a nevymýšlí si blbosti, aby někoho zaujal. To je moje definice pro normálního člověka v tomto oboru. Takže podle tebe,když věřím, že jsem skřítek, tak jsem skřítek? :D to snad né, píšeš tu nesmysly :D pa Lucius
missi
Lucius a Leopold
10. 02. 2016 19:14

Ono totiz vubec nezalezi na tom cemu verime my, ale na tom, cemu veri ten, kdo pribeh vypravi..;-)
Jo a Lucius..zkus definovat co je to byt normalni..:-D
Leopold Y.
LUCIUS
22. 01. 2016 16:56

Souhlasím s LUCIUSEM L., že se tady věří naprosto každé stupiditě, co sem kdo napíše (a netýká se jen tohoto příběhu). Já se o se také rád zajímám o nadpřirozeno, i když nemůžu říci, že vědecky, ale také odmítám věřit každé blbosti, co jsem kdo napíše.
Leopold Y.
....
22. 01. 2016 16:47

Pokud dokážeš "podsouvat myšlenky jiným lidem", byl by z tebe dobrý politik.
Tanečnica
no
12. 12. 2015 18:51

je celkom možné, že si vymýšľa. Ale ja poznám 10 ročné dievča, ktoré tiež vidí duchov, ale ona sa ich bojí a nikto v jej blízkosti nesmie duchov spomenúť. Keď chytí predmet do ruky, tak vie odkiaľ pochádza a kto ho mal prvý. Podľa fotiek vie, kto je živý a kto nie. Takže na veku nezáleží a ten kto neverí, nech sa nesmeje,môže byť rád, že nič také nevníma.
missi
Lucius L
4. 12. 2015 19:06

Bla bla :-D
Ono nezalezi na veku..a detska mysl je schopna takovych veci, ze bys o nich mohl filozofovat do..... :-D no hodne dlouho..
Lucius L.
bla bla
2. 12. 2015 17:07

Zdravim všechny, jedna otazka : je tady někdo normální ? Někdo s kym bych mohl filosofovat o záhadách ?
Promiňte, ale tohle je na me moc, věřit 12 holce, ze mluvi s rostlinkama a dava rozkazy pejskům a všichni ji to tady věřite, a podporuje te ji v tom. Co bude příště? Někdo napíše o tom, jak tančí se skřítkami na louce, potom nasedne na pegase, a odleti vstříc zapadajícímu slunci?
Prosím, ať je tady někdo, kdo se aspoň o tohle téma zajímá, nějakou dobou, jako Já. (Vědecky).

A ted se pusťte do mě :D
missi
Jardo
15. 11. 2015 11:43

Ne..nemusis to delat..muzes ted oponovat ze je to jen slovo. Ano jde jen o slovo..ale co vsechno se za nim ukryva..pokud je to Tvuj zivotni sen..
K tomu usinani..stava se to pomerne casto..a to jak pri meditacich..tak pri praci s podvedomim..proto jsem napsal Roxy to co jsem napsal..ja travil meditacema dost casu..casto usnul..pak ale jeste casteji byl jinde cele hodiny..a mezi tim utikal cas..kazdy to ma jinak..nekdo se bude cely zivot hnat za poznanim neceho co podle me bema valny smysl..jiny mezitim bude jen obycejne zit..ono kdyz je neco schovane tak to ma svuj duvod..;-)
Jarda
missi
15. 11. 2015 11:17

Je to můj způsob, který se mi osvědčil. Zjistil jsem bohužel, že bez cvičení nejsou výsledky. :-D Aby to u mě mělo efekt, musím to dělat s určitou intenzitou a pravidelností. Jakmile jednou vynechám, ta mám větší šanci, že příště se na to vyprdnu zase... :-D Samozřejmě můžeš být koncentrovaný a bdělý ve všech denních situacích... k tomu se dostanu později.
missi
Jen
15. 11. 2015 11:03

Neni to tak trochu blbost..:-D
Kdyz je člověk unavenej..nemel by sedet a cucet nekam na jeden bod..mel by si jit lehnout a spat..:-D
Jako jo..je to kazdeho vec..sedte desitky hodin a cumte do blba..ja zatim pujdu a budu zit!
Jarda
re:
15. 11. 2015 10:36

Usnout znamená zpravidla ztrátu bdělosti. V nebezpečných situacích a v situacích, které vyžadují zodpovědné jednání není radno usínat :-)

Ono v podstatě stačí mít otevřené oči, rozsvíceno v pokoji , fixovat pohled do jednoho bodu a sedět bez opory zad. A během těch desítek možná už stovky cvičení se mi nestalo ani jednou, že bych usnul. A to jsem byl často velmi unavený a byla třeba jedna hodina ráno.
missi
Oprava
14. 11. 2015 21:05

Jsem asi unaveny..ale videl jsem tam ze to psala Dana..
missi
Dano
14. 11. 2015 21:04

Kdyz usne..tak proste usne..ma se stresovat tim ze usina? To je blbost..pokud na to ma..zvladne to..pokud ne..muze i nadale pouzivat svoji intuici.. Se kterou, podle toho co pise se docela kamaradi..a poradny spanek da mnohdy vic nez "vymodlena meditace"
Zbyněk P.
Missi,
14. 11. 2015 13:04

promiň, ale píšeš nesmysl v tom, že když: cituji:".....Když u toho usneš, tak to vůbec nevadí......" ! To že neusne, jest velmi důležité! Protože po takovémto excesu, se ji bude velice těžko začínat nanovo..... Je to něco podobného, jako když je poškozená gramodeska, a jehla se pak následně bude vždy dostávat k bodu a posloupnosti, že následně vždy bude usínat.......! A toto Ty chceš? Aby Roxy usínala? Pěkně děkuji!!!!
missi
:-)
13. 11. 2015 17:38

Jarda to napsal hezky..hlavne se mi libi ze nepouziva sluvko.. Musis..;-)
Rozhodne Ti to bude ku prospechu..Kdyz pri tom usnes, tak to vubec nevadi..
A kdyby Ti to nahodou neslo..tak i nadale pouzivej svoji intuici..
Roxy
Jarda
13. 11. 2015 17:01

Ok.
Jarda
re: Roxy
13. 11. 2015 1:08

Pokud budeš chtít komunikovat s neviditelnými alespoň trošku bezpečně tak, bys měla zvládat:
1) nejméně 10 minut sledovat všechny myšlenky v hlavě... o všech vědět, žádná nesmí zůstat nepovšimnuta
2) nejméně 10 minut udržet myšlenku na jednu věc a na nic jiného nemyslet
3) nejméně na 10 minut umět vyprázdnit mysl. V mysli bude naprosté prázdno.

K čemu to je dobré?
a) poznáš, že máš v hlavě myšlenky, které nejsou u tebe obvyklé
b) když se bude vtírat nežádoucí myšlenka, tak díky bodu 3 a 2 víš, že každé takové myšlenky se umíš zbavit. Máš natrénováno, že umíš myslet pouze na to na co chceš ty. Pokud se ti to ale nedaří, tak může být něco špatně. Pak je tu možnost, že ta myšlenka není tvoje.

Zvládnout tohle zabere hodně času. Aby to mělo dobrý efekt, tak to chce tak hodinu denně. Každopádně se to hodí, ať už to chceš na komunikaci nebo ne.
Roxy
Re: Jarda
10. 11. 2015 20:34

Jasně že nevěřím. možná Max. 40% :P Ty žádosti ani příkazy neplním. A svoje myšlenky rozeznávám na 90%. :) Jinak díky a myslím, že budu trošku víc trénovat...
Roxy
Re: missi
10. 11. 2015 20:27

:D
missi
Roxy
10. 11. 2015 20:05

Premka si nevsimej..je to ptak..:-D
Přemek.Slavík
ano
10. 11. 2015 18:59

Blázen jsi, ale neboj, není to napořád. Až budeš velká, spraví se to. Uvidíš.
Jarda
re:
10. 11. 2015 18:04

No pokud tvoje ovlivnování funguje s dobrou úspěšností, tak nejsi :-)

Každopádně, pokud k tobě bude mluvit někdo z neviditelného světa, nikdy mu 100% nevěř ani kdyby se všechno plnilo. Také plnit příkazy a žádosti neviditelných není bezpečné. A pokud s nimi budeš chtít komunikovat nauč se nejdříve rozpoznávat svoje myšlenky od jejich. Pokud budeš považovat jejich myšlenky za svoje, tak je to problém.
missi
Ne
9. 11. 2015 20:40

Nejsi blazen..a cvokare nepotrebujes..teda podle me..to ze si povidas se stromama je opet podle me naprosto v pohode..oni maji co vypravet..;-)
A mas srovnane co je spravne a co spatne a podle toho co pises nezneuzivas toho co "umis"
A nejspis se budou Tvoje schopnosti nadale rozvijet..
Preji hodne stesti....

Jung celkem jde ale Freuda bych osobne moc nedoporucoval..:-D
Roxy
Díky
8. 11. 2015 18:13

Díky za názory. Když budu mít někdy čas, tak si budu číst toho Gustava Junga. Docela by mě taky zajímaly ty minulé životy, protože se mi čím dál častěji další vzpomínky. To hlavní jsem napsala do téma minulé životy... :)
Růžena
empatická osobnost
8. 11. 2015 17:58

tak bych to hodnotila.Já na živé tvory (stromy , zvířata , kytky )taky mluvím.Vyšší savci vůbec nám prostě rozumí a mnohdy jen překvapí, jak dokonale.Je dokázáno, že živá, ale i neživá příroda reaguje na hudbu, třeba známý fakt o vodě, která krásně vykrystalizuje, když slyší hudbu Mozarta a nebo laskavá slova.Ale to s tou vodou žádné kouzlo není, energie a zejména vlnová délka kmitů krásné hudby působí přímo na molekární stavbu vody.Mnohé z toho, co prožíváš má zpracované tzv.Silvova metoda, kdysi moc populární.Silvova metoda kontroly mysli-to je celý název a podle mě špatný překlad, slovo control není kontrola ale řízení, v té metodě se jedinec, a to každý, naučí ovládat své myšlení třeba i v tom,že nejen sobě , ale i druhé osobě dá pokyn k jednání. Má to jedno pravidlo: pokyn nesmí být negativní nebo vyžadovat zlo, žádné aby sousedovi chcípla koza.Sny jsou docela ošidná věc a jejich interpetace co značí, je náročná.Ale jestli máš čas a trpělivost číst Gustava Junga, tak ti bude mnohé jasné z duševního dění. Jinak ale nevidím žádný důvod považovat tě za blázna.
Garfi
nemyslím, že
8. 11. 2015 12:46

jsi blázen. Spíš budeš tzv. "stará duše", která se už mnohokrát reinkarnovala, má zkušenosti a proto i takové schopnosti.