Vaše příběhy

Pocit Deja Vu

Pomoc s tým, čo sa mi děje... - (komentáře)

Martinasa
All
16. 05. 2016 12:03

Vďaka
missi
Kybernaut
15. 05. 2016 21:27

Lip bych to nenapsal..dava to smysl..
Engai
Odkaz
15. 05. 2016 16:25

Tady jeste ten odkaz:
https://m.youtube.com/watch?v=VJEtxMJwT-A
Engai
Martinasa
15. 05. 2016 16:24

Vsak Vám píši,že to pravděpodobně zažívate v jiné pararelní realitě,jen vám u toho chybí to vědomé vědomí-uvědomnění.U každého je to individuální,ne jeden člověk bude mít ten sám zážitek či prožitek jako druhý,já to přirovnávám,ne srovnávám.
Tady tenhle kluk to popisuje uplně výstižně,pokud to nechcete shlédnout celé,tak od 50té minuty popisuje jak žil měsice v pararelní realitě a to se pak odehrálo tady v naši fyzické realitě,s tim rozdilem,že on má vědomí nacvičené,tudíž si to pamatuje,u vás je to sponntání a proto si uvědomujete/cítite pouze to,že už jste to někde prožila.

Kybernaut
Psychosenzorická porucha?
15. 05. 2016 13:08

Martinasa, v komentári z desiateho mája (května) som písomnou formou netvrdil, že "trpíš" alebo máš schizofréniu. Písomne som tvrdil, že pravdepodobne máš psychosenzorickú poruchu vnímania reality. V tvojom prípade sa možno jedná o falošné alebo nepravé déj? vu, spôsobené poruchou pamäti v mozgu, pri ktorej sa spomienkové informácie neukladajú len do krátkodobej pamäti ale aj do dlhodobej, čo vyvoláva falošný pocit a dojem, že to niečo, čo sa iba pred chvíľou stalo, sa stalo už niekedy dávnejšie. Tieto prejavy psychosenzorickej poruchy môže spôsobovať stres a vnútorné trápenia z jednej ("veci") udalosti, ktorá ťa už päť mesiacov trápi a z ktorej máš aj psychiku úplne "v tom" a nič nezvládaš a "vše" sa ti rúca.
Martinasa
Engai
15. 05. 2016 12:26

Lenže to nemám sny :/ ale realita. Nieco sa deje a ja to uz presne tak poznám. Proste nepredvidam ale prežívam zas akoby . neviem naozaj
Engai
Martinasaa
14. 05. 2016 23:29

Já jsem prožívala něco podobného,s tím rozdílem,že jsem věděla,kde už jsem to viděla/zažila-po dobu zhruba 3 měsíců se mi vždy ve čtvrtek zdálo,co se stane v pátek-posloupně a vždy v pátek se to dělo přesně tak jako ve snu.
Nemám tušení proč se to dělo jen ze čtvrtku na pátek ale co se mi stává celý život je,že se stanou situace,o kterých si v ten daný monent kdy se přihodí uvědomím,že se mi o tom už zdálo,at už to jsou měsice či roky,vybaví se mi přesně ten sen-prostě to jakoby prožívám znovu a tudíž mě napadá a souhlasím i s Bigbízem,že se ti o tom buď zdá a nebo to vidíš v astrále,ale pouze ti chybí to uvědomění,nepamatuješ si to a jen zůstal pocit že už jsi to někde viděla/prožila.
Martinasa
MISSI
14. 05. 2016 14:51

Nie nie.mne sa nic nezda. Ja len prezijem nieco co uz mi je známe . sny s tym nic nemaju.
missi
Jestli
11. 05. 2016 18:55

Jestli to spravne chapu, tak se Ti zda o tom, co se pak stane? A to co se stane stane Te pak trapi..
Martinasa
MISSI
11. 05. 2016 18:38

Sny su roznorode. Ale vacsinou take co ma neskor trapia.
missi
Sny
11. 05. 2016 7:00

Co sny? ;-)
Martinasa
MISSI
11. 05. 2016 6:33

Je pravda ze sa to zacalo diat az po tom, co sa stala jedna vec ktora ma trapi uz 5 mesiacov. Psychiku mam uz úplne v "tom" a nezvladam nič vse sa mi rúca. Ale nemyslim ze to moze nejako súvisieť s tým ze viem veci napred alebo skôr poviem ze su mi známe. Je to vse nepríjemné.
Martinasa
Bigbiz
11. 05. 2016 6:30

Bigbiz vdaka za reakciu. No som si ista, ze to nema nic s astralnym cestovanim v mojom zivote. Ono to je tak, ze proste to nemam zo sekundy na sekundu. Ale Akoby sa to stalo uz hrozne dávno a teraz znovu. Napriklad nemenovana osoba čo sa niecomu venuje napise na FB nejaky status a ja proste presne presne presne od slova do slova akoby som to uz citala. Neviem uz no.

Aj udalosti co sa deju, akoby uz boli . napríklad teraz bol den matiek.....kupila som mame kamenny svietnik a dokupila ešte čajové fialové sviecky.a uplne akoby som jej uz tento darcek kupila. Vse také známe. Videla som tam aj svietniky sadrove kde boli vydierovane mená ze to potom tak pekne svieti a proste aj to som uz poznala. Velmi vela veci.

A k predoslemu komentaru, nie netrpim schizofreniou to som si ista .
Bigbiz
Zvláštní,
11. 05. 2016 1:19

ale možné vysvětlení mám. Myslím si, že by to mohlo být tím, že v noci astrálně cestuješ a vidíš do předu v čase dejme tomu pár hodin. Nepíšu budoucnost, protože to je trochu jiné. V tom tvém možném astrálním cestování se nejspíš děje to, že se dostaneš do reality, která už existuje, ale zde se to stane až za pár hodin. Doporučil bych ti si na youtube najít videa s Tomášem Poutníkem, který takhle astrálně cestoval několik let a kolikrát se mu stalo, že v astrálním cestování prožíval něco, co se mu pak tady stalo za měsíc. Jde o to, že všechny události, které prožíváme teď, už v jiné realitě proběhly, ale my to tady zaregistrujeme až se zpožděním.
Kybernaut
Psychosenzorická porucha?
10. 05. 2016 22:45

Môže sa jednať aj o psychosenzorickú poruchu vnímania, čo by mohli byť aj príznaky schizofrénie. Odporúčam návštevu psychológa.
missi
Ahojky
10. 05. 2016 20:21

Zacnu tim, ze ne, neprozivam to co Ty..
Ale celkem si dovedu predstavit, ze pokud mas pocit, ze jsi to uz zazila, a nedeje se to jen sem tam nekdy, ze to neni moc prijemne..
Mohla bys to Tve prozivani nejak vic rozvest?
Kdy to zaclo? Co bylo pred tim, nez to zaclo? Jestli se delo neco zvlastniho.. Jestli to vnimas kontinualne, jako ze vsechno, co prozivas vnimas tak, jako ze jsi to uz prozila?
Nenapada Te, proc by se Ti to mohlo dit?
Ono nic se nedeje jen tak..
To asi prozatim staci..
Nebi jeste jedna otazka..co v noci? Spis aspon klidne?