Vaše příběhy

Astrální bytosti

Zjevení anděla - (komentáře)

vo.h
Číselná znamení
24. 07. 2017 9:55

Dobrý den, jestli nad vaší cestou hodně přemýšlíte, a veříte v anděly, jsou více s vámi a mohou vám dávat znamení většinou číselné. Když jsem se díval na váš článek bylo tam zobrazení 1444x a 444 znamená od andělů dobrou zprávu. Můžete se podívat třeba na výklady čísel od Doreen Virtue, kde je to dobře vysvětleno. Vkládají jednoduše do číselných kombinací vibraci, která vibruje na určité frekvenci protože všechno je energie a všechno vibruje. I pro mě to bylo znamení vám tohle říct protože mi přišlo že by vám to mohlo pomoci. Chtěl jsem napsat článek nebo cokoliv o tomhle, a najednou vidím váš příběh. A podle toho co píšete, tak vám anděl možná dával znamení aby jste se více sjednotila s jednotou, jestli mi rozumíte. Jinak je úžasné že vám ještě poslal pírko oknem. Já pírko vídám občas jak padne z vrchu a nebo jen na zemi, ale vždy si ho všimnu. Jestli nevíte kde se nejlépe poradit, poradtě se sním. Protože když vám mohl vejít do snu, a vy si ho hlavně pamatujete, tak máte velkou výhodu, a určitě i možnost ovládnout LD (lucidní snění)vím, že jsem spíše psal o znamení pro mě, ale vše spolu souvisí a je propojené. Jinak vám klidně můžu doporučit jak zlepšit sny atd. Hodně štěstí a lásky v životě. V
Petrlaur
Telepatie
8. 01. 2017 23:21

To nebyl sen. Přišel k tobě anděl jako duch. Nechal ti tam pírko. Komunikoval s tebou telepaticky. Tělo má auru. A ta se napojila na jeho auru. Tak duchové komunikují. Je to stejné, když přijdeš k člověku a máš pocit, že je zlý. Pokud jsi senzibil. Já ano. Tak trochu mám také vizualizaci. Nutné pro práci s křišťálovou koulí. Nedoporučuji čistou skleněnou kouli, je to kanál pro demony. Komunikují spolu. Když někdo popisuje mlhu a bezcenné symboly. Je to porucha, aby neviděli jak komunikují. Dívat se tam často jako špion je nebezpečné. Máš anděla strážného. Neříkej. Bitva stále pokračuje. Andělé umí víc magie (telekinezu), ale není silný.
Kybernaut
Moja analýza textu.
18. 07. 2016 1:44

Tá veľmi lákavá ponuka "práce v zahraničí" nemá niečo spoločné s Veľkonočným ostrovom? To sa preto pýtam, lebo ma napadlo to, že ten "strnulý obličej sochy nějakého muže mezi obláčky" by mohla byť socha s názvom "moai" z Veľkonočného ostrova (Rapa Nui). Ak je to naozaj tak, tak potom ani ten akože "anjel" nemusel byť žiadny anjel, ale vtáčí muž "Tangata manu" (od boha Makemake) z tohto ostrova.
missi
Ahojky
11. 07. 2016 16:37

Mohla bys ten sen jeste nejak doplnit? Co prostredi, kde se dej odehraval? Nejake jine zvuky? Zkus se do toho snu "vratit" a vsimej si malickosti..
Jestli Ti mel ten sen.. Andel..neco sdelit, jen Ty sama to muzes najit..;-)
Zbyněk P.
Souhlasím
11. 07. 2016 11:24

Paní Markéto zcela musím souhlasit s Danou P. Ta nehybná tvář na nebi zcela jasně dává na vědomí, že ta práce pro Vás bude "mrtvá"! A mohlo by se i říci, že by to něco jako podraz na Vás, mohlo býti. Vskutku velice dobře zvaž své budoucí rozhodování a kroky................. Pěkný den. Zbyněk P.
Dana P.
Markéto
10. 07. 2016 18:08

tu nabídku dobře zvaž, snad to bylo znamení, že možná ještě "neuzrál" čas....