Vaše příběhy

Nevysvětlitelné jevy

Změna místa a prostoru - (komentáře)

Energi
Martine
15. 11. 2016 17:07

snad ještě něco...pes jako takový je symbolem Mayů a Aztéků,možná s nimi máš něco dočinění z minulých životů.
Soška psa byla součástí pohřbívání.
Martin Svoboda
Energi
5. 11. 2016 14:44

Děkuji, velmi poučné :)
Energi
Martine
4. 11. 2016 20:05

tak například já mám totémové zvíře jistou kočkovitou šelmu...před mnoha lety a právě ve změněném stavu vědomí,ke mě potichu přišla a začala se otírat o moji pravou ruku.
Její srst na břiše je hedvábně jemná,když jsem si na ní sáhla byla jsem doslova okouzlena.Přicházela ke mě a sedávala těsně vedle mě,občas si lehla na moje břicho.Otírala se o mě a její přítomnost mi vždy dodala spoustu energie,přinášela mi poselství teré se nedá sdílet s jinými.
Energi
Ahoj
4. 11. 2016 19:51

no silové zvíře alias totémové...je to o tvých vlastnostech,schopnostech a síle.Právě proto že se udává jistá změna ve tvém životě se toto zvíře objeví právě v těchto změněných stavech.
Važ si toho že máš schopnost těchto stavů a vyuívej vše co se tam dozvíš....tato cesta sebepoznání ti doslova otevře oči. :-)
Martin Svoboda
Dekuji
4. 11. 2016 16:00

za reakce. Energi: Co si prosím mám představit pod pojmem "silové zvíře"?
Garfi
Zdravím Martine,
4. 11. 2016 14:45

u hlavního příběhu těžko říct, tam bych se přikláněla k Missimu, že mohlo jít o paralelní realitu, případně tak ještě o atypický lucidní sen. AC to nejspíš nebylo a NDE je zážitek blízký smrti, takže to určitě ne. Jiná věc je ta, že zesnulí nás mohou kontaktovat a také to dělají. Nejčastěji v první době po své smrti (to by u vás a vaší matky pasovalo v případě snu s otcem) a také když chtějí varovat, upozornit na něco hodně důležitého. Občas jsou aktivní na nějaká výročí či prostě "zajdou" se podívat.:-) Přičemž čím déle je to od úmrtí, tím většinou aktivity slábnou. Dost známé je tvrzení zděděné po našich předcích, že pokud ve snu zesnulý na vás promluví, není to pro vás dobré znamení. Řekne se - pověra, ale podle vyprávění lidí se plní. Takže mohu být ráda, že můj táta ve snu zatím mlčel, ale projevuje se i jinak. A tady se vrátíme k vašemu pejskovi. Věřím, že se může projevovat tak, jak popisujete. Docela často to lidi o svých zesnulých miláčcích říkají.
Kybernaut
V.R.
3. 11. 2016 20:09

Pekná ukážka virtuálnej reality vytvorenej mozgom.
Energi
Ahoj
3. 11. 2016 17:09

je to podle mého vždy o změně vědomí a to tě přirozeně dostane do jiné dimenze s jiným časem.
Ať to lidé nazývají jakkoliv...AC nebo NDE,holotropní dýchání,šamanské praktiky a co já vím co ještě...vždy jde o samotnou změnu vědomí.
Myslím si však že to tvůj pes nebyl,nemá s tvoji změnou nejspíš nic společného...ten pes je tvoje silové zvíře.
missi
Ahoj
3. 11. 2016 12:55

Hezky napsane..ten prvni pribeh, spis ne AC bych to videl, pripustime-li existenci paralelnich vesmiru, na jejich propojeni..ten druhy pribeh, tam tezko rict. Tady jde spis o to, jak to vnimaji zucastnene osoby a nazor kohokoli z venku muze byt zavadejici..