Vaše příběhy

Něčí přítomnost

Mrtvá babička mě pronásleduje II. - (komentáře)

Justify
Děkuji za odpovědi
11. 12. 2016 17:50

Ano, možné je že jsem při vyvolávání omylem přivolala jinou entitu místo babičky. Jenže tyto potíže začaly těsně po její smrti, kdy jsem jí nevyvolávala. Například ty sny. Asi je pravda. co píše paní Růžena, že jí nechci nechat odejít a proto se pořád točím v bludném kruhu a nic se mi nedaří. No každopádně, už to nedělám a doufám, že se mi život navrátí do správných kolejí. Přeci jen se mi už přihodilo tolik špatných věcí, že už by to mohlo stačit.
Kybernaut
Zahrávanie sa s ohňom.
5. 12. 2016 22:20

Růžena ti dobre poradila a presne tak, Bigbiz, aj mne sa zdá, že pri vyvolávaní to bola "úplně jiná entita" a čo je ešte horšie, dobrá asi nebude.
demon hopskulka
Mr.Démonio
30. 11. 2016 17:29

Pěkný večer. Chtěla byste vidět na fotce, kdo nebo kteří u Vás mohou býti? Jde mi jen o to, že oni se lidem, ale vůbec nepodobají a možná, že i je nemůže nikdo napodobit:-(. Ps. A jak jste se na tom teď?Jaké kroky jste učinila?
demon hopskulka
.
28. 11. 2016 11:49

Aha,az ted to ctu,vyvolávání.To bych nikdy nedelal.Toe ten problem.Myslela sis,ze se budes bavit se svoji hodnou babickou a chtela si ji vyvolat a opak je pravdou.
Bigbiz
Mám dojem,
28. 11. 2016 0:40

že sis s tím experimentováním se spiritismem pěkně zahrála. Myslím si, že babička není ten skutečný problém. Spíš se přikláním k tomu, že se za babičku při seanci vydávala úplně jiná entita a ta ti teď škodí. Možná by stačilo jen v duchu tuto bytost razantně požádat, aby z tvé blízkosti odešla a dala ti pokoj. Nedávno jsem něco podobného řešil u sebe a zabralo to.
Růžena
babičce dopřej klid
27. 11. 2016 22:22

a sobě taky.Musiš se smířit s tím, že už nežije,připoměň si společné hezké chvíle, ale už žádný drásavý smutek, nebo dokonce kontakt se záhrobím.Ono je to nejspíš tak, že tě pronásledují negativní myšlenky,smutek, výčitky, ale ne ten blízký člověk, který už s tebou není.Podívej, dnes začíná advent, to je magická část roku i pro nevěřící.Měli bychom se zklidnit, přemýšlet o minulém roce,adventem začíná nový církevní rok, kalendářně sice ještě pár týdnů do skutečného nového roku chybí,poděkovat za to dobré, co jsme v tomto skoro už uplynulém roce získali a připravili se na kouzelný čas vánoc.Dej si takový jako cíl, že už se nebudeš trápit, že toho zlého bylo už dost.Dobré je zapálit si svíčku, o samotě, babičce poděkovat za hezké společné chvíle a popřát ji klid.Jsem dost přesvědčená o tom, že se ti uleví , sny nebudou už tak trýznivé a budeš smířená a vyrovnaná, moc ti to přeju.