Vaše příběhy

Výklady snů

Sen o padání - (komentáře)

Růžena
Můj zážitek
24. 01. 2017 21:28

je možná podobného druhu. Zdálo se mi ve snu, že létám, úplně volně a kam chci, Jaká škoda, když jsem se vzbudila, normálně a přirozeně. V práci mi kolega říkal, že on to zažil taky, když jsem mu svůj sen vyprávěla, ale on měl opakovaně stejný sen o létání. V mém případě tedy žádná záhada, ale krásný sen, zatím se neopakoval. Snů mám obvykle za noc víc, přitom se často budím a někdy nemohu spát, mnohé se mi opakují a hodně si jich pamatuji, nejstarší jsou z doby, kdy mi byly ca 3 roky, některé jsou až děsivé a taky mám za sebou takové, kdy se setkávám se zesnulými, ty bych teda oželela.
Energi
Najira
24. 01. 2017 13:32

máš pravdu...souvisí se změnou vědomí pochopitelně.
Inteligentní život nebo chceš-li vesmír je o změnách vědomí...souvisí to také s tím, co je dole je i nahoře.
Jsme provázání se vším a to nemusím koukat ani na film,stačí si ho pustit do vědomí,protože to vědomí si vše co se odehrálo od samého počátku pamatuje.
Bigbiz
Haha,
24. 01. 2017 0:33

Iveta před časem viděla film Interstellar a myslí si, že je to pravda. Interstellar je sice velmi dobrý film, ale předkládá jen jednu s teorií, nikoliv jasnou pravdu. Ale chápu, že pro tebe je to dost složité.
Najira
ahoj
23. 01. 2017 19:58

ja si myslim ze to ma souvislost s astralnim cestovanim.Je jedno kolik nam je roku,protoze v astralu vek nehraje roli,tam jsme porat stejni a tak se ti to stalo aji v detstvi.Mohla jsi se prave vracet do tela.Skoda ze si nepamatujes neco vice,trosku pred tim,aby vedela kde a s kym jsi byla.
Proste tu podstatu si nepamatujes ale kdyby te nekdo dal do hypnotickeho spanku tak by jsi se dozvedela o co slo.
Energi
co se týká
23. 01. 2017 17:15

těch zelených mužíčků...vidím to takto:
Je to pouhé zavádění lidí opět na jinou cestu...lidé budem vás bavit zelenými mužíčky aby jste nedospěli k vaši vnitřní pravdě na kterou máte přirozeně každý nárok.
Zelení mužíčkové jsou zase a opět jen lidé kteří tu byli a zase budou opět v celém nekonečném prostoru vesmírů,dimenzí apod....jsme to my jako starověká civilizace a jsme to my jako současná civilizace a budoucí civilizace...tedy něco jako budoucí minulost a minulá budoucnost.
Energi
Ahoj
23. 01. 2017 17:06

Vědomí jako takové je rozprostřeno všude,prostě je v celém nekonečném prostoru.
Takže klasika....člověk který usne(pochopitelně nemusí ani spát aby si tento stav navodil),změní se mu přirozeně stav vědomí...prostě se jeho vědomí(energie,astrální tělo, duše atd.)rozprostře zrovna tam,kam podvědomě patří a nebo patřil.
Takže vědomí defacto létá všude tam,kde někdy v minulosti zanechalo svůj otisk.
Žádný únos do UFA a tak podobně,žádní zelení mužíčkové...ale čistý přirozený proces. Člověk umí létat né že ne!
Tuším však že brzy nám vědci osvětlí,jak to s tou novou fyzikou je...když nedbají na starověké nauky.:-))Tak každý jednou musí dojít k nějakému závěru :-))
Kybernaut
Podozrenie na abdukcie.
21. 01. 2017 22:56

To isté sa stalo aj mne, len s tým rozdielom, že moje telo bolo už staré asi tak okolo tridsať rokov. Zobudilo ma to, že som pred zobudením visel vo vzduchu a z malej výšky som ako keby spadol do postele. Okamžite ma to spadnutie do postele zobudilo a tak prebralo, že som bol veľmi rýchlo hore, že som už nebol nijako rozospatý, že som veľmi rýchlo už nebol medzi spánkom a bdením, bod som v úplne bdelom stave, takže také niečo ako pokračovanie sna, nehrozilo. Hneď som vedel, že o čo sa jedná a zanadával som si, že "už zase?! Znova uniesli?!". Veľmi rýchlo, ako sa len dalo, som sa pozrel von cez dokorán otvorené okno a to, čo som videl na oblohe, ma už zobudilo úplne. Bol to žiarivý, neidentifikovaný lietajúci objekt, ktorý sa od nášho činžiaku veľmi rýchlo vzďaľoval a postupne strácal smerom hore na oblohe. Aj v tvojom prípade sa pravdepodobne mohlo jednať o abdukčný únos do UFO. Odporúčam ti to preveriť odpovedaním na isté špecifické, odborne zostavené otázky, napríklad na takéto: http://www.hacmor.cz/clanky/tajemstvi-minulosti/tajemstvi-minulosti---cely-svet/test--byli-jste-objektem-unosu-do-ufo-.html. To sú také niečo ako testy, že keď na tie otázky často odpovieš kladne, že "áno", tak sa pravdepodobne jednalo o tie únosy. Aj tu sú také otázky, len v anglickom jazyku, cez prekladač od Google si to prelož, ak tomu nerozumieš: http://www.mufon.com/experiencer-questionnaire.html. Dosť dôležitá je aj otázka o takzvanom stratenom čase alebo rôzne zlé sny a videnia niečo ako očí sovy, zvierat a tak podobne. Tu je 52 takých otázok http://www.abovetopsecret.com/forum/thread222759/pg1 a na nete ich nájdeš viac, len pozor, aby sa nejednalo iba o akési srandičky.