Vaše příběhy

Setkání s UFO

Ako to je? - (komentáře)

missi
Kybernaut
14. 08. 2017 16:05

Noo..podle toho, co jsem se dozvedel ja, jsou, aspon tedy jedna rasa, ze stejneho vesmiru jako my. A jsou nam hodne podobni. Jsou v mnohem dal nez my, presto, ze nepouzivaji, aspon jsem to nevidel, zadne technologicke vychytavky. Dneska bych se ptal uz asi vic a na jine veci. Tenkrat jsem byl jeste ,,kluk,, .
Kybernaut
Moje zistenia.
10. 08. 2017 0:42

Dana P., som síce "očitý svědek/oběť únosu do UFO" ale nebudem nič objasňovať. Iba vyjadrím svoje názory a moje zistenia. Niečo podobné tu písala aj Energi, čo teraz ja napíšem. Tie bytosti, ktoré unášajú mrzačia dobytky a proste asi všetky mimozemské civilizácie alebo takzvaný "mimozemšťania", zvyčajne pochádzajú z iných, nehmotných vesmírov a z iných dimenzií. Sú to interdimenzionálne javy, ako to tvrdí aj Energi. Nepochádzajú z tohto nášho hmotného vesmíru. Sú to vyspelejšie energetické a informačné paralelné svety. To je ich domov. Odtiaľ sem k nám oni prichádzajú a nepochádzajú z nášho fyzicky hmotného vesmíru, že napríklad "z inej planéty" alebo "z inej galaxie", to sú len také sci-fi keci a výmysly podľa mňa. Zvyčajne sú to niečo ako "kozmický duchovia", ale sú medzi nimi aj pozemský, zvyčajne zlý a negatívny duchovia ako čerti, démoni, ... ktorý sa len tvária a maskujú sa ako mimozemšťania. Používajú na to takzvané mimikry, na ktoré prišiel náš ufologický kolega z Nemecka, pán Peter Fiebag. Aj som ich osobne videl ako unášajú mňa, aj iných ľudí z činžiaku oproti, takže mám s nimi aj osobné skúsenosti. Skrátim to tak, že podľa môjho názoru, je naša zvyčajná, spoločensky verejná predstava a mienka o mimozemšťanoch, ako u takmer všetkého (aj o čase, realite a tak podobne) mylná, špatná a nepravdivá, nie sú to hmotne fyzický kozmonauti a ani astronauti v kozmických skafandroch, ktorý sem na nejakých raketách prileteli z iných galaxii a z iných planét ale sú to tak viac niečo ako "duchovia", ktorý sa tu u nás zhmotnili. Odbornejší názov pre nich je "extradimenzionálne bytosti", ktoré pochádzajú z iných, menej hmotných, ale aj úplne nehmotných, energeticko informačných, paralelných svetov v ktorých funguje úplne iná, kvantová a aj iná fyzika o ktorej naši vedci nemajú ani poňatia. Toto isté, nezávisle odo mňa, už dávno zistili aj iný významný ufológovia z celého sveta ako boli napríklad John Edward Mack z Harvardskej univerzity, alebo pán Alva John Kiehle (John Keel) alebo som v jednom dokumente videl aj pána Nicka Popeho (Pope-a?), bývalého pracovníka Britského ministerstva obrany ako expert na UFO, ako tak nenápadne naznačoval o tomto šokujúcom zistení. Stále viac ufológov na toto zistenie, nezávisle od seba prichádzajú a stále častejšie sa to všade tvrdí, takže to vyzerá ako niečo dôveryhodné a dokonca možno aj pravdivé. Tie únosy majú veľa spoločného s javom, ktorý sa nazýva ako "nočná mora". V tomto vynikajúcom dokumentárnom filme je na to veľmi dobre poukázané: https://youtu.be/rbPMb9bCDXg
Dana P.
42dada
28. 07. 2017 16:38

čekám, že to tu objasní očitý svědek/oběť únosu do UFO...
:)
missi
Vehement
26. 07. 2017 19:48

K tomu stvoriteli. Zni mi to lip nez buh. Jak si to predstavujes? Kde se vzal? Zkus to trosinku rozvest pls.
Jinak k tem teoriim. Me docela zaujala myslenka holografickeho sveta. Metrix. Ono by to bylo totiz i celkem realne proveditelne. A i by tomu nasvedcoval technologicky vzestup. Kor. Co se komunikace tyka. Hraje tomu do kapsy rozvoj mobilnich telefonu, propojeni socialnich siti a komunikace na nich. Internet atd.
Ani softwerove by to nebylo tak narocne a hardware, nejspis by to mohlo bezet i lepsim hernim kompu. Ono totiz neni potreba, aby byly v interakci miliardy postav. Vzdyt, za roh nevidis. A vem si kolik postav, lidi, jen mijis aniz by te jakkoli ovlivnili. Netvrdim, ze to tak je, ale slo by to. Me by to teda neuveritelne nastvalo, pac predstava, ze te biftek je jen iluze..? No to je desiva predstava :-D
Energi
víš Vehement
26. 07. 2017 15:40

opravdu každý má tu svoji teorii...pravda může být ale naprosto zcela jiná než uvádím já a nebo ty.
Takže asi tak...já se nehádám a ty se nehádáš...jde o to respektovat a neurážet tu nikoho.
To je základ všech diskuzí.Pokud tohle nejsi schopný akceptovat,tak nemá smysl s tebou cokoliv rozebírat....a je to škoda neboť já osobně jsem nakloněna těmto diskuzím a ráda filozofuji.
Já osobně jsem jak se lidově říká svobodomyslná baba, která se jen tak nenechá někým a něčím omezovat.
Nezlobím se na tebe za nic co píšeš...ono totiž aby si pochopil moje zkušenosti,tak to rozhodně není jen na pár vyměněných informací.
Ono totiž diskutovat se dá do nekonečna a stejnak člověk není schopný vžít se do zkušenosti toho druhého.
Zas ale na druhou stránku jsi na tom podstatně lépe s těmi diskuzemi než někteří co sem dříve chodili....jejich nenávist k mým postojům je doslova přinutila mě odsud vyštípat.

Vehement
For Energi
26. 07. 2017 13:31

Kdyby jsi to měla dávno za sebou,tak nemůžeš psát jednu nesprávnost za druhou.Nechci se hádat.Nezlob se na mne,ale to má úroveň jedné velmi čtené mladé blogerky,která opravdu věří,že žijeme v duté zemi a to že žijeme na povrchu je jen naše zdání,ve kterém nás navíc vlády napotvoru podporují.Tam je taky tolik navzájem si odporujicich informací.V konspiračních teoriích nejedu.Rád si některé přečtu,ale když ignorují základní triviální fakta,nemá cenu s nimi ztrácet čas.Vím že svým teoriím vycházejících z vlastních zkušeností i v dobré víře věříš,mají však tolik trhlin a protichůdných tvrzení,že zůstanou navždy jenom teoriemi vznášejícími na svém konci více otázek,než na počátku,stejně jako například Trhlina Jozefa Káriky.Obojí zajímavé,ale bez koncepce,východiska a jasného cíle.Když nevěříš,nemůžu tě přemlouvat,jen pro připomenutí-jsem nezvratně přesvědčen o existenci stvořitele,ten rozhodně je vůči mě a tobě a vůbec komukoli úplně jinou,druhou osobou,která svou inteligencí dalece převyšuje jakékoliv lidské představy.Co lidské oko nikdy ani ve snu nevidělo,co člověku ani v nejrůžovejsich představách na mysl nepřišlo,to připravil pro ty,kdo ho milují.



Energi
missí jistě že
26. 07. 2017 12:32

existují...jsme to my všichni,starověká civilizace jsme my a budoucí civilizace taky my,neboť to vědomí nikdy neumírá.
Vědomí je neskutečné množství světelných dat které se dokáže vměstnat do neskutečně malého prostoru a začne se chovat jako jednolitá hmota ze které je realita na kterou si můžeš sáhnout.
Hmota je jen jiná energetická světelná hustota která má schopnost procházet skrze další reálné světy.
Člověk který zemře se stává vědomým světlem,tu hustotu odhodí díky tomu že projde skrze ale zcela se hmoty nezbaví neboť světlo si sebou nese zápis oné hmoty.
Až zemřu a budu procházet skrze onu červí díru do jiné dimenze světlo tedy mé vědomí zase zrychlí a nabude hustotu tedy hmotu.Prostě přeměna světla ve hmotu a naopak je na pořadu dne již od počátku všehomíra.
Jestliže si tohle dáš do souvislosti s mimozemšťanama tak ti musí dojít že mimozemšťané nejsou nic jiného než my po x smrtích a x životech.
Starověké civilizace jsou minulé zároveň budoucí a současné civilizace které jsou stále aktivní neboť aktivita vědomí neumírá.
Jak chceš zničit nezničitelné?...to se vždy musí někde projevit...takže to co mi dnes prožíváme tu transformaci vědomí je jen o interakci z dalším prostorem za horizontem který sebou nese veškeré již dávno vymyšlené....a my se divíme jako troubové že tohle všechno stvořil někdo cizí...ne vše co je vědomím stvořené je inteligentní proces který si stále nemůžeme a nemůžeme vybavit.
Vehement to co píšeš já už mám dávno za sebou....já se snažím o to přijít na kloub právě těm vlastnostem a z čeho se sestává to vědomí.
Víš mě už ty duchovní kecy které slýchávám od spousty lidí jako jsi ty nezajímají..tohle jsem řešila kdysi,rozumím tomu co se snažíš říct.
Já se snažím už v tuto chvíli hledat na jakém principu tohle vše funguje.Ten prvotní impuls.
Ten prvotní impuls je o tomto...U=mu3=3

missi
Energi
26. 07. 2017 10:10

Ale oni existuji. A jsou stejne hmotni jako my. Jsou z ,,masa a krve,, jako my. A jsme s nimi, aspon s jednou rasou plne kompatibilni. Aspon, co se rozmnozovani tyka. Jsou nam hodne podobni..
Vehement
O mne
26. 07. 2017 10:01

si vůbec nedělej starosti,já jsem zcela v klidu a pohodě,o mne vůbec nejde.Taktéž se nestarej jestli vědomí něco váží a tak,ale snaž se ho prakticky poznat-uvědomit.Toho jediného je v prvé řadě třeba.To,že se tomu tak ve tvém životě ještě nikdy nestalo nepíšu,abych tě urazil,ponížil,ale protože to jasně vyplývá z tvého psaní.Taktéž nejde ani o eeg mozku apod.Mozek je hmotný biopocitac pro převod působení nehmotneho vědomí na hmotné tělo a tím i na hmotnou úroveň.Nic víc.Vědomi opravdu nic neváží a ikdyz je vakuum prázdné čehokoli hmotného,je zcela plné vědomí.Stejně tak i celý vesmír je prodchnut vědomím.Toto vědomí je svhopno myslet a taky myslí.Toto vědomí je bůh.Jedinou možností jak toto poznat je uvědomit si základ své individuality,což když kdokoliv udělá do důsledku,pozná,že je vědomím.Toto vědomí je soupodstatne s vědomím,o kterém jsem psal,že je bohem a které samo ze sebe tvoří individuality.Dokud tyto jsou si vědomy sebe sama ikdyž pozorují svět,žijí bozskym životem,pokud pozornost k objektům převáží natolik,že přestanou žít ve vědomí,které je si vědomo sebe sama,ztrácí tím i vědomé spojení s bohem a okamžitě se zařazují do různých zrodů v různých světech,které již však nejsou božské,bůh je v nich zcela neznámou veličina,která je přinejlepším tušena a je v ni alespoň věřeno.
Dále jinde píšeš,že mimozemšťané by neletaly ve strojích z plechu apod.Myslím,že ti co vědí to co jsem psal o vědomí a žijí s tím třeba miliony let v souladu a je to pro jejich svět samozřejmost jako u nás např.abeceda,tak můžou mít natolik zvládnutou i hmotnou úroveň,že ji ovládají na sto procent,včetně např.hmotných těl,na kterých však nelpi stejně tak jako řidič na svém autě pokud se pokazí,doslouží.Taktéž třeba ovládají antigravitaci apod.Proč by to dělali a na co by ji měli,když již vědí že nejsou hmotou?Právě pro její ovládnutí,opracovavani jí,její převoz atd.atd.Právě proto můžou a pravděpodobně taky mají takové stroje,které jsou pro nás nepředstavitelné.Jsou přeci multidimenzionalní.V těchto směrech by byli opravdovými bohy,a nic v tom není protichudneho proti existenci boha,který je zcela přesahující,nezrozený,nehmotný a stvořitelem všeho a vše pronikající.Jsou s ním přece ve spojení a tím žijí ho a on žije v nich i individuální existence...
O mé kvality taky nejde,na ničem si nezakládám,jde čistě o věc.Mé znalosti jsou ryze praktické.To o čem píšu,nejsou vyctene věci a nepisu o nich abych se s nimi vychvaloval,ale aby co nejvíce lidí našlo to,oč v první řadě jde.Vědomí.Dokud není uvedoměno,jakoby neexistovalo.
Energi
hm
26. 07. 2017 1:08

takže se přímé odpovědi nedočkám opět....jen snad že v rámci mikrosvěta vědomí,vakuum a myšlenky jsou opravdu těžké objekty ikdyž o vědomí se tvrdí,že jsou to chemické reakce tak i tyto reakce mají hmotnost.
Myšlenky a vědomí jsou vždy o nějakém plánu je nějakým způsobem zabarvený jako ta chemická reakce a ty máš vůli a sílu ten plan uskutečnit a tak stavíš a když to všechno použiješ za tohoto "neobyčejného materiálu" tak přirozeně vytvoříš hmotu...vědomý plán je propojen s hmotou a naopak.
Ale to ty nechápeš,chápu...ty jsi pouhý pozorovatel svých emocí ale nedokážeš je ovládnout a proto ta žumpa je tvoje.
Energi
prosímtě
26. 07. 2017 0:19

když si takový namířený pozorovatel tak bys tyhle odpovědi měl znát....
Energi
Vehement
26. 07. 2017 0:13

jsem zvědavá jestli mi dokážeš odpovědět...myslíš si snad že vědomí nic neváží?
Chceš mi tvrdit že například vakuum je prázdné a nic neváží?...z čeho se skládá prosím tebe myšlenka?
Energi
ano pozor
26. 07. 2017 0:01

na mě přátelé...Vehement ale já tě nechci obrat o tvé kvality a hodnoty které zastáváš...ty máš strach nejspíš ze všeho,bojíš se toho co neznáš a to je tvůj obrovský problém.Myslím že tohle není jen o emocích ke mě..tohle je tvůj životní postoj.
Zajdi si na EEG a on se ten tvůj životní postoj k lidem určitě projeví ve výsledku na tvé mozkové aktivitě.
Vehement
Vystoupení z těla
25. 07. 2017 23:22

vůbec nic neřeší.Není to žádný duchovní zážitek,mrtví jsou stejně nevědomí jako lidé a bez správného úsilí nejsou spaseni,nedosahují života ve vedomem spojení s bohem a nevracejí se zpět odkud padli.To,co se rodí a umírá,má minulé a budoucí životy je jedinec ve stavu neprav
ého já,v egu.
Člověk byl stvořen k obrazu bozimu,ale odsud celé pokolení odpadlo,to je třeba zdůraznit.Bůh nikoho se smrtelným tělem k obrazu svému nestvoril.
Dále-vědomí nemá s hmotou ani s jakoukoliv i nejmenší její částečkou,tedy i s fotonem vůbec ale vůbec nic společného.Je na nich zcela nezávislé.To neznamená,že s tím nemůže mít interakci.Může,ale taky vůbec nemusí.Zanikne-li všechna hmota-vědomí zůstává.Je zcela neodvisle a nezávislé.
Pokud se týká světla,to rozhodně není vědomi.Světlo je pouze jeho emanací,jeho vyzařováním.I bez něho zůstává vědomím a to zcela sebe si vědomým.To je stav boha.Ten je vědomí,které je si sebe vědomo.Narozdíl od člověka.Dále světlo je dvojí povahy-duchovní,zcela nehmotné a hmotné z fotonů,které je zhmotněným stavem toho prvního.
Pro duchovní cestu je zcela zbytečné myslet na spiny a jakékoliv částice,ale namířit pozornost na pozorovatele.To se u pisatelky ještě ani na vteřinu nepovedlo.Pisatelka Energi píše z žumpy a naprosté nevědomosti.Pozor na ni přátelé!Tváří se znalecky,ale vůbec nic neví a plete nesmysly.Spřádá naprosto neplatné zákonitosti a nestará se o to co je jí nejvíc třeba.Dále a dále zůstává v egu,které je navíc přesvědčeno,že je duchovní.This is the road to hell.
Energi
musím se ještě
25. 07. 2017 21:52

vrátit k těm změnám stavu... vše co existuje se sestává z kvantové provázanosti částic.
Je to o kvantové teleportaci nebo jak to nazvat,je to přenos o stavu oné částice a částic.
Tento stav převezme onu informaci a stává se původní částicí.
Člověk jako takový je též kvantový biologický fyzický mechanismus,je složen s těch samých částic...fotonů(světla)jeden jediný foton neboli světlo sebou nese fyzikální zákon...například zvuk protože vibruje(mnohonásobně vyšší rychlost světla než doposud známe)vše je pouze o světle které je ve všech fyzikálních aspektech hmotné jako ta jediná částice.
Světlo se vzájemně ovlivňuje s jiným světlem v prostoru jak tady tak za hranicí dalších světů.
Světlo je vědomí,je to nekonečné množství informací,částic které se v jednom bodě(okamžik výstupu z fyzického těla,tedy změna vědomí) rozdělí do té provázanosti mezi světy a prostorem,jinými dimenzemi.
I ta nejmenší možná částice dokáže stvořit takovou rychlost spin který ve své podstatě stvoří černou díru.Vědomí je toho schopné taky neboť jak jsem popsala již nahoře je toho schopné.
Tahle provázanost ve změně stavu trvá po celou dobu té změny vědomí.
Jedna jediná částice(duše,JÁ) sebou nese veškeré informace o minulosti a budoucnosti a je schopna tvořit další kvantové možnosti...tomu se říká minulé a budoucí životy,neboť minulost je zároveň naší budoucností.
Navazuje na Karmu...na příčinu a následek...je to vzájemné ovlivňování natolik provázané že každičká částečka(to naše JÁ) je schopno proniknout přesně tam kam si zamane ať vědomě či nevědomě a tomu se říká duchovní cesta.
Veškeré parajevy jsou přirozenost sama o sobě...ono je krásné pokoušet se porozumět například Bibli,Ježíšovi a nebo Budhovi ale to jsou jen symboly....ono je těžké porozumět sam(a) sobě když je člověk neustále ovlivňován cizími vlivy.
Pokud máte to štěstí dostávat se do změněných stavů jako onen Ježíš a nebo Budha protože oni prožívali ten samý zákon jako každý z nás kdo měl to stěstí vystoupit z těla.
Každý naprosto každá bytost to je toho schopna...interdimenzionalita je pouhý přirozený stav světla,částice,fotonu..prostě té nejmenší možné informace.
Ve vašich fyzických tělech koluje neuvěřitelné množství černých děr,červích děr...jsme z nich složeni je to o rychlosti,rotaci,vibraci...pohybu,vše je v pohybu a vše je hmotné...čas je též kvantový bod(částice,světlo) který pluje prostorem a je provázaný s dalšímy body které tvoří další příčinu a následek..tedy další rádoby nezávislost,tvoří další realitu.Vše se vším souvisí...fyzika je na počátku obrovských objevů které dokáží právě tu duchovní část všeho živého.
Energi
hm
25. 07. 2017 20:04

žádné oběti únosu to nejsou.
Je to z mého pohledu pouze návrat tam,kde to již znali ale NEPAMATUJÍ si to.
Píšeš "Přežijí" a to jen proto,že jsou ve změněném stavu vědomí.
Veškeré tyhle stavy jsou transcendentálního charakteru kdy dotyčný opouští své fyzické tělo.
Lidem kterým se tyhle stavy dějí jsou velmi citlivý a vnímavý,prostě nadaný po duchovní stránce,je to jejich cesta k uvědomění.
Jsou dva typy lidí...jedni nechápou co se s nimi děje a proto hltají nesmysly o sedivácích s mandlovýma očima a anténkama na hlavě apod.:-)....a to je jen díky tomu,že jejich mysl se zabívá bludy o mimozemšťanech,které kdysi v padesátých letech se zrovna hodili do amerického krámu,aby lidé něčím opět zaujmuli a nezajímali se o pravou podstatu těchto zážitků,že tyto zážitky jsou právě o vykreslených mediálních podobách kdy lidské vědomí je schopno právě té mediální imaginace oněch emzáků s anténkama),prostě a jasně nemají žádné jiné vysvětlení.Prostě dnešní svět je uchvácen mimozemskou civilizací....
A pak existují druzí,kteří tyhle stavy dost dobře chápou.
Takový lidé umí žít ve dvou světech...ve světě duše a těla a vědí že se vyvíjí, probouzí k našemu přirozenému potenciálu, kterým je "nefyzický" stav vědomí.
O tom nefyzickém stavu vědomí je to taky na dlouhé vyprávění.
Vědí že je tahle duchovní cesta posouvá směrem dovnitř k našemu inter-dimenzionálnímu Já a schopnostem,k minulosti a budoucnosti(minulé a budoucí životy)
Vědí že se můžou přepravovat bez jakýchkoliv plechových dopravních prostředků,tím mám pochopitelně na mysli létající talíře emzáků.
Podle mě jde více o myšlenkově vědomě řízený proces duchovně vyspělých lidí...lidská transformace vědomí je nevyhnutelná,tohle je cesta k uvědomění....přirozené změněné stavy vědomí které Vám otevřou oči a dřívě nebo později zavrhnete myšlenku kterou vám cpou přiblblý media.
Tohle je moje poznání...

missi
Kybernaut
22. 07. 2017 22:23

Ne pravdepodobne. Jsou.
Kybernaut
No problem.
22. 07. 2017 10:14

Tvrdenie, že "veď na lodiach z vesmíru nie je atmosféra podobná našej", sa mi zdá byť dosť odvážne, veď odkiaľ ty tak veľmi dobre vieš, že aké zloženie atmosféry tam oni mávajú? Missi to dobre napísal, že pravdepodobne "jsou rasy, ktere nam jsou dost podobne a dychaji stejny vzduch, jako my". A ak oni, tí unášači, nedýchajú to isté, čo my, tak celkom určite nie je pre nich žiadny problém, umelým spôsobom vytvárať pre unášané obete dýchateľný vzduch v miestnostiach v ktorých sa nachádzajú. Takže to vôbec nevyzerá tak, že by s dýchateľným vzduchom, mal byť akýkoľvek problém. ... missi, v archívoch majú ufológovia na celom svete aj také pozorovania neidentifikovaných lietajúcich objektov, ktoré vôbec nijako nesvietili, boli aj úplne čierne a tiché (nenápadné) a takmer splývali s tmavou nočnou oblohou. Tie neosvetlené mávajú dosť často tvar trojuholníka. Príklad: https://youtu.be/2NkeVV_FfHI?t=1m10s. Alebo napríklad sme dostali takéto hlásenie o dennom pozorovaní nad Prahou, tu je odkaz: http://www.projektzare.cz/ufo-nad-prahou-hledame-mozne-svedky/aktualne/. To boli len príklady, takých pozorovaní je podstatne viac na celom svete.
missi
Vehement
21. 07. 2017 23:21

Jo, to byvalo kdysi. Vlasy zbabele ustupuji, ale klobouk porad mam..

A pak tu jsou dslsi veci, ktere mi v souvislosti s UFO vrtaji hlavou.
Proc sviti? Ja byt EMzak a byt na cizi planete, tak teda nebudu svitit ani za nic. Byl bych hezky zhasnuty, abych nebyl videt.
Vehement
missi
21. 07. 2017 20:18

A já myslel,že máš dlouhé vlasy,klobouk a chodíš rýžovat gold :-). Asi evokace od slova Klondajk z chatu :-)
missi
:-)
21. 07. 2017 19:05

Dobra otazka.
Ale jsou rasy, ktere nam jsou dost podobne a dychaji stejny vzduch, jako my. Teda, tam u nich nemusi byt asi uplne stejny, ale tady u nas na Zemi se mohou pohybovat bez jakychkoli zarizeni.
Me zase vrta hlavou jina vec. Nechci tvrdit, ze me unaseji EMzaci, ale neumim to vysvetlit. Jsem kurak ,ale nikdy jsem v noci nemel potrebu si zapalit. A to se normalne probouzim cca petkrat. Ale cas od casu jsem se probral po hodine ,,spanku,, s neskutecnou chuti na cigo. Mel jsem hlad, zizen. Rano po tom jsem si vsimnul, ze i vlasy mam delsi, ze jsem vic zarostly, ze i nehty na ruce, ktere jsem si peclive okousal jsou zase tak na to je ostrihat. Jak rychle roste nehet? Vlasy si striham na kratko, trojkou a vousy taky. U dlouhych vlasu se prirustek nepozna, ale kdyz ma jeden hlavu, ze mu fotograf nadava, at nekam zaleze, ze mu to haze prasatka, tak tam je kazdy milimetr videt.
Jde to nejak vysvetlit?