Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Vídám ve snech mrtvé lidi - (komentáře)

=Jitka=
ahoj
3. 08. 2017 16:05

nojo,to jsou kolikrat takove zazitky z noci,ze clovek je z toho vylekany a premysli copak to asi znamena.
Ja taky rano tak koukam chvili nez vstanu,protoze ty zazitky co clovek zazije ve spani rano rychle unikaji z mozku.
Ja te chapu,tyto zazitky prichazeji samy od sebe a my na ne jen tak cekame.Ja jsem si ale vsimla,ze se dostavi aji na nase prani,kdyz potrebujes neco zjistit a je to nemozne v nasem beznem ziti...pak si vsimni,ze ti NEKDO proste pomaha.Me pomohli hodne rodice a prez ne jsem se toho hodne dozvedela a to veci,ktere me samozrejmne druzi verit nebudou,je to proste jen pro me.
A ted,kdyz jsou rodice asi uz dost daleko nebo nemuzou me porat pomahat,tak citim pritomnost ochrance.
Takze tobe asi pomaha tvuj deda a nebo jestli tam mas jeste nekoho jineho....
Tak at se ti dari a nezamotej se do neceho co by ti ublizilo...
Barbora15
Ahoj Jitko
2. 08. 2017 11:18

Jitka: Děkuju za zprávu. Já se nesnažím nic vyvolávat. Sny přicházejí samovolně jednou za čas. Jednou jsem ale měla opravdu velmi nepříjemný sen. Muselo to být v astrálním světě. Spala jsem o prázdninách na té chalupě. Sen byl takový, že jsem se "probudila" a všechno kolem bylo stejné, jak kdybych otevřela oči. Viděla jsem kolem stejný nábytek, svoje nohy pod peřinou (ne shora, ale z mé ležící polohy) a najednou jsem cítila, že se ke mně něco blížilo a dotýkalo se mě to a chtělo se to dostat do mě. Naštěstí jsem se pak doopravdy probudila a jen díky tomu jsem si uvědomila, že to byl "jen" sen, protože to bylo celé velmi skutečné. Bylo to v místnosti, kde jsem se vždy bála spát a přenocovala jsem tam jen proto, že jsme měli návštěvu. Už bych tam ale nikdy v životě sama nespala.
=Jitka=
ahoj Barboro
2. 08. 2017 10:31

myslim,ze to nejsou sny,ale mas v sobe vnimavost slyset lidi z "druheho brehu",takze ti zdeluji ruzne informace o nich,obzvlast jak rikas ,ze se ti zjevuji lidi ,kteri asi zili v te vasi chalupe.
Verim ti,protoze sama jsem zazila podobne veci jako ty.
Je ale mozne se setkavat aji s zijicima lidima.Jsou to prave ti,kteri vejdou do astralu jako ty.Nekdo o tom vi a nekdo ne.
Davej si ale pozor na zle astralni bytosti,ktere se jednou nalepili aji na me.Melo to na me velke deprese,ktere muzou vest aji k sebevrazde,obzvlast kdyz oni sami takhle odesli.
Kdyz budes sama o setkani usilovat,pojisti se svym ochrancem.Me dost pomahala mamka,ktera i s tatinkem tam uz jsou.Ale oni tu moznost asi na dlouho nemaji.Takze ochrance....
Radeji nikoho sama nevyvolavej,radim ti dobre.
Garfi
Ahoj,
1. 08. 2017 21:24

myslím, že to možné je. Lidé schopní spojení s "oním světem" existují, třeba jsi na to vnímavá i ty. V Anglii existují dokonce školy, kde si vnímaví lidé tyto schopnosti rozvíjejí. Sama mám nějaké zážitky a nejen ze snu, ale jen jednou za čas, ty je máš mnohem častěji.