Vaše příběhy

Sny a realita

Kdo volá moje jméno? - (komentáře)

missi
Růženo
20. 08. 2018 21:54

Sny jsou zvlastni. Citim, ze Te to trapi. Mas minimalne dve moznosti. Bud to nechat byt a brat to jen jako sen. Ten pocit z toho snu zmizi. A nebo se v to trochu ,,postourat,, a zkusit zjistit, jestli se ti nesnazi podvedomi neco rict.
Růžena
sen o mamince
20. 08. 2018 20:13

zrovna na dnešek,moje maminka dávno zemřela,nezdává se mi o ni vůbec. Její pohled byl pozorný, pátravý, zdálo se mi o ní těsně nad ránem.Jakoby tím pohledem říkala, že ví o mě všechno.Ani se neusmála a nic mi neřekla.
Růžena
díky za komentáře
20. 08. 2018 0:02

zatím se nic dalšího zvláštního nestalo, ale jěště stále čekám, co přijde. Dám vědět, třeba i s časovým odstupem. Trochu mimo tuhle situaci, mám občas sny, co mě varují. Není v nich žádné přímé sdělení jen symboly, ale protože se mi zdají opakovaně, už je znám a vím co se stane, funguje to na 100%.
Garfi
Růženo,
19. 08. 2018 10:29

myslím, že možné jsou obě varianty. Může to být tvé vyšší Já, neboli ty sama, ale může to být někdo jiný. Ať už živý či zemřelý. My ti tady můžeme říct svůj názor, ale jen ty sama, pokud se pozorně nacítíš, rozlišíš, co nebo kdo to je...
missi
Dano
13. 08. 2018 12:56

Poznam sen znam i stav mezi snenim a bdenim. Nic z toho to nebylo.
Dana P.
missi
13. 08. 2018 11:33

do doby mezi spaním a bděním se nám vynořuje kdeco. I to, co jsme někdy viděli ve filmu a dávno na to zapomněli, ale ono se nám to do podvědomí uložilo...
missi
Dano
13. 08. 2018 6:14

Sen to nebyl..do snu se tezko vracim. A chybely v tom klasicke snove chyby. Navic, do snu, kdyz se vracis, tak je ta scena stejna. Tady ne, cas plynul dal, na na tech hodinkach, ale po kazdem navratu bylo vsechno vic zaprasene, pes co tam byl predtim uz odbehl, to co predtim horelo, uz jen doutnalo. Ta cisla na tech hodinkach byla hur a hur videt. Nevim, jak jinak to nazvat nez vizi ..
Dana P.
missi
11. 08. 2018 19:37

je otázkou, jestli to vůbec byla vize?
Dana P.
Růženo nemyslím si to,
11. 08. 2018 19:35

varovala tě intuice
Růžena
záhadné volání
11. 08. 2018 19:21

Jak psal missi 9.8., tak přesně tak to mám také. Nedokážu ze vzkazu nic zjistit. Jsou to náznaky a pokud ty zprávy od někoho jsou a není to nějaký mateník z mého podvědomí, tak ten někdo co mě volá,nemůže nebo nechce sdělit o co jde jaksi konkrétně. Jsem v pohodě, všímám si víc okolí, ale nic nevydá divně, nebezpečí zatím necítím. Až ne jednu situaci, kdy se mi nezdál jeden neznámý chodec, ve městě naštěstí, tak jsem se mu vyhnula. Ale pak jsem si řekla, že cvokatím...
missi
Dano
11. 08. 2018 11:05

To bych nerekl. Jedinnou vizi, kterou jsem mel realnou , byl ten ,,konec sveta,, jak jsem na tech hodinkach videl presny cas a datum, ale ani tady to nebylo presne, chybely posledni dve cislice roku. Tam byl displej na hodunkach rozbity.
Takze taky vlastne jen naznak.
Dana P.
že to dělají složitě?
11. 08. 2018 10:53

a co když vůbec nemusejí? a co když jsme my tak nevědomí, že to nejsme schopni přečíst? Co když nás vědecká doba obrala o schopnosti, které měli naši předci hezky vyvinuté?
missi
Růženo
9. 08. 2018 23:30

Tezko rict. Mozna ano. Mozna to bylo varovani. Ja se pokazde ptam, proc to sakra delaji takhle slozite. Proc proste nedostanem zpravu jasnou. Neco jako. Hele 7.8. Si dej bacha na tahac co pojede v protismeru! Vetsinou to jsou jen nejake naznaky, nekdy utrzky toho, co by se mohlo stat. Naznaky. Volani jmena, uryvek z pisnicky, malo kdy neco urciteho. Proc? Mozna vic nemohou. Ale jak se v tom mame vyznat?
Jsem rad, ze si v poradku.
Ale radsi zustan ,,ostrazita,, to neni na skodu.
Růžena
ten hlas mě asi varoval??
9. 08. 2018 21:23

Milí přátelé moc děkuji za vaše komentáře. Jsou pro mě moc důležité a jsem za ně ráda. Teď jsem byla na cestách po Francii, dnes jsem se podívala sem. Ráda bych vám napsala,že jsem se málem stala obětí dopravní nehody.V protisměru mě míjelo auto s návěsem,takovéto co převáží auta. Bylo bez nákladu, ale asi vlivem vysoké rychlosti, se dostalo do protisměru, kde jsem zrovna projížděla. Minulo mě o centimetry. Kdyby se se mnou střetlo, asi bych tu už nebyla.
Kybernaut
Heslový pajser.
7. 08. 2018 1:37

Niečo mi to pripomína. Možno sa mýlim, že mám moc bujnú fantáziu. ... Bolo to asi pred dvadsiatimi rokmi, ešte v minulom storočí, ešte počas "ufologicko paranormálnej horúčky". Tak sa to nazývalo, že "Silvova metóda ovládania mozgu" alebo tak nejak podobne. Autorom tejto metódy bol pán José Silva. Mnohý z vás to určite poznáte a tiež sa na to pamätáte. Touto ale aj inými praktikami, sa okrem iného, dá na diaľku ovládať druhými ľuďmi (alebo aj zvieratami). Najlepšie to vraj pôsobí a funguje počas spánku manipulovanej obete a to najlepšie krátko pred zobudením dotyčnej manipulovanej osoby. To taktiež pekne sedí v tomto prípade. Ako prístupouvý kľúč (pajser) do vedomia obete, je najlepšie použiteľné a najosvedčenejšie jej meno ale napríklad aj taký dátum narodenia (alebo aj iné osobné údaje) sa dá "pekne" zneužiť, ale to sa už robieva ináč. To meno obete ako prístupové heslo do jej vedomia, vraj treba sústredene často krát opakovať a vysielať smerom k obeti. To opakovanie mena sa vraj v hyperpriestore (v astráli) ako keby zleje do jedného "energetického supermena". A teraz pozor, lebo niektoré citlivejšie (senzorickejšie, vnímavejšie, mediálnejšie) obete toto opakované energetické supermeno pred zobudením môžu zaznamenať, môžu ho napríklad aj počuť (tak skôr telepaticky). Zvyčajne toto energetické supermeno znie tak nahlas, že to obeť okamžite zobudí a vyplaší tak podobne, ako keby zlodej hlučne otváral dvere nejakým pajserom. Aj Růžena hneď "byla vzhůru". Keď nad tým uvažujem, tak takéto mnou vyššie spomenuté, interdimenzionálne "energetické supermeno", by malo mať presne také isté vlastnosti, ako ich popísala samotná Růžena.
Energi
Jsou to vzpomínky
5. 08. 2018 20:27

hlasové vzpomínky...vaše.Je to o tom, co jste prožili v minulých životech či v tomto.Žádná informace se neztratí...
Dana P.
Růženko
4. 08. 2018 15:17

mám podobné zážitky. Nikdy ten hlas nebyl výhružný. Snad jenom jednou mne hlas vzbudil, většinou se to stane během dne, když jsem sama a vnímám to jako takové zavolání. Identifikovala jsem (aspoň mi to tak znělo) už hlas svojí maminky, když mne zavolala jménem a také dětský hlas, který zavolal "mami".
A stejně tak si vždy říkám, co to je, může to být volání ze záhrobí?
missi
Růženo
3. 08. 2018 23:05

Muj dojem z toho je takovy, ze ten hlas vola Tebe. Asi jako kdyz mamka okrikne dite, kdyz dela neco co by nemelo. Zavola na nej jmenem, aby si samo uvedomilo, ze t co dela, neni uplne v poradku. Mozna se ve Tvem zivote odehrava ted neco co by se dit nemelo, nebo melo, ale treba trochu jinak.. ;-)
Energi
Ahoj
30. 07. 2018 10:53

ty sama voláš své jméno :-)
=Jitka=
ahoj
26. 07. 2018 20:48

tohle se mi stalo taky…
Na me
jednou nekdo zavolal...vis co jsi mi slibila?!
A ja se z toho vzbudila a porat premyslela co s tim...
Vis ja si myslim,ze je to nekdo,koho jsi v astralu poznala a on ti neco pripomina.Nebo se ti ozyva,aby si ho brala na vedomi.Pripomina se ti.
Muze to byt aji nas pruvodce.Ja jsem slysela meho pruvodce hlas a taky to nebyl hlas nikoho koho znam.
A to ze jsi se probudila ma vyznam,aby jsi si to pamatovala,protoze jinak rano bys nevedela nic.Je to takova pojistka.
To vse nam unika...nas mozek si nic nepamatuje i kdyby jsme se namahali jak nejvic to jde.Ale nekdy behem dne se to muze vyjevit,neco nam to pripomene.Buh vi,co ti ten co volal tve jmeno ti chtel pripomenout...asi aby jsi ho brala na vedomi...