Vaše příběhy

Výklady snů

Syn se topí - (komentáře)

=Jitka=
ahoj
5. 09. 2018 15:06

omlouvam se,ja se poradne dostala sem az ted.
Podle meho nazoru je to tak.
Tvuj syn se ti ukazoval jak kdysi te vnimal,kdyz byl v oplodove vode a ty jsi vnimala ho.Myslim,ze nejde o nic vazneho a uz vubec ne o varovani.Mas s nim pouto na cely zivot to tohle znamena.
On prece na sobe nejevil zadne znamky bolesti nebo utrpeni,ale usmival se.A dolezite je,jake pocity jsi mela ty....On se netopil,ale byl ve svymn zivlu,to topeni pochopil tvuj mozek,ktery vse bere po svem(hmotnem),takze se neboj.
Dana P.
lidi se od nepaměti
22. 08. 2018 13:58

pokoušejí vyložit sny, ale já si myslím, že často smysl ani nemají.
Dodnes odborníci, psychologové vlastně nic nevědí a mají opravdu jenom TEORIE :
https://ona.idnes.cz/proc-se-nam-zdaji-sny-zde-jsou-nejcastejsi-teorie-fba-/zdravi.aspx?c=A120813_092155_zdravi_pet
missi
MonikaL
21. 08. 2018 18:29

Je tu jeste jedna vec, kterou je dobre zvazit. V nekterych snech totiz vubec nejde o to, co je naprosto jasne videt. Ja temto dejum, ktere si zapamatujem rikam ,,kotvy,, Jako na lodi. Ta kotva slouzi k tomu, abychom si ten sen zapamatovali. Byva to casto neco desiveho. Protoze to se lip zachytne v pameti. Ale neni to to, co se nam pokousi sen sdelit. To neco muze byt uplna blbost, ktere si hned nevsimnem. Nejaky predmet na stole, postava v pozadi celeho snu. Ty si z toho snu pamatujes , ze je syn pod vodou a Ty ho zachranujes a pak jeho krasne modre oci. Ale co veci, co jsou kolem bazenu, predpokladam, ze je to bazen. Co dno? Obleceni, co ma na sobe. ??

Ten sen muze byt jen sen, ale muze Te smerovat treba k bazenu, nebo k ocim Tveho syna. Treba potrebuje brejlicky, nebo co ja vim.
Neni dulezite co v tom snu bude videt kdokoli z nas, ale dulezite je to, co si v tom snu najdes Ty sama.
missi
Ale
21. 08. 2018 18:15

Je to jen jen muj pohled na Tvuj sen. Jen to co z toho vnimam. Dobre je, ze z toho snu mas dobry pocit.
missi
MonikaL
21. 08. 2018 18:13

Dobre..:-)
Na me to pusobi tak, ze se snazis syna chranit pred necim, pred cim neni treba.
MonikaL
Missi
21. 08. 2018 18:05

No právě proto to zveřejňuji, abych slyšela resp.četla názory jiných a udělala si pak nějaký závěr :)
Takže za názory budu vděčná.
missi
MonikaL
21. 08. 2018 12:48

Je dobre, ze jste oba v poradku.
Tim, cos ted napsala bych to pro sebe asi mohl uzavrit. Ale necham na Tobe, jestli si v tom snu chces neco najit sama, nebo jestli Ti mam napsat, jak to na me pusobi. ;-)
MonikaL
Sen
21. 08. 2018 11:14

Díky za Vaše echo. Co si pamatuju je, že to byla vždy čistá průzračná voda. Nemyslím si, že si v ní syn lebedil, protože byl pokazde pod hladinou a já jsem měla na mysli, že ho musím zachránit. Nicméně pocit ze snu byl pozitivní, protože se mi vždy podařilo ho vytáhnout bez újmy. A sen je pokaždé trochu jiný, jen průběh je stejný a zůstávají na mě koukat ty jeho modré velke oči. Zdravotně jsme oba v pořádku. :)
Dana P.
Moniko
20. 08. 2018 23:00

tak tě zkusím uklidnit já :)
Měla jsem kdysi dávno sen, že se moje děti topí, kalná voda se valila až těsně pod balkonem a já byla zoufalá, neviděla, ale věděla jsem, že tam jsou (nevím jak se do té vody dostaly) a snažila jsem se je v té vodě nahmátnout a vytáhnout.
Tehdy jim byly asi dva roky, letos už kluci oslavili 40, takže občas si vzpomenu, co to asi mělo znamenat? Dodnes nevím...
Energi
A proč
20. 08. 2018 22:55

si myslíš že se topil?...sama píšeš,že se mu v té průzračné vodě líbilo.Takže já osobně bych se zaměřila na to proč se mu v té vodě tak líbilo.No a taky na ty otevřené oči, které na tebe hleděli.myslím že to s tvým synem nemá nic společného...sny většinou odhalují tvé podvědomí a jsou o především o tobě.Osoby,které se ve snu objevují jsou tvým niterním odrazem,vypovídají něco o tobě.
missi
MonikaL
20. 08. 2018 22:30

Ja driv taky hledal odpovedi ve snarich, ale nejak to nebylo ono. Tak jsem je odlozil a zacal vnimat obsah jako takovy a soustredil se na pocit.
Moc rad bych Ti pomohl to rozklicovat, ale je to slozitejsi, nez to vypada. Teda neni to az tak slozite, jen je tezke se dostat k odpovedim. Uz tim, jak polozim otazku muzu a ovlivnim trochu Tvoji mysl a tim i odpoved.
Zkusim to zatim tak trochu vseobecne.
Vsimla sis, vybavujes si, nejake malickosti z toho snu. Drobnosti. Uplne prkotiny, kterym bys nevenovala pozornost.
Dalsi otazka..je ten sen pokazde stejny? Uplne stejny?
To prozatim staci ;-)
Jeste jsem chtel nakonec napsat neco pozitivniho, jako abych Te uklidnil, ale zrovna me nic nenapada..:-D
Celkem bych rekl, ze jsi v pohode, jako, ze nejsi z toho snu moc vyplasena. Snad se nepletu.
Hodne stesti..
MonikaL
PARDON
20. 08. 2018 22:08

Omlouvám se za překlepy, mobil mi nabízí a upravuje některá slova sám, takze místo ji, má být ho ????
Jinak ano, snažím se si vyložit sny sama. Mám dva snáře a případně symboliku googlim. Z tohohle snu vůbec moudrá nejsem. Nic mě právě nenapadá, ale zvláštní jsou ty jeho otevřené oči. Ty jsou asi nejvýraznější v tom všem.

A až admin zveřejní ten můj druhý sen, budete si myslet, že jsem na nějakých drogách ????.
missi
MonikaL
20. 08. 2018 21:24

Jak si to vykladas Ty sama? Je neco, co Te v souvislosti s tim snem napadlo?
Je tezke si ve svem vlastnim snu najit to co tam je, jestli tam vubec neco je, natoz to hledat ve snech nekoho druheho. Nicmene, je dobre, ze si to sem napsala a muzem se pokusit v tom Tvem snu neco najit.