Vaše příběhy

Výklady snů

Pavouk - (komentáře)

Zbyněk P.
Zdravím Tě June
23. 04. 2019 18:40

Ti dotyční, co ti již napsali, mohou míti svým způsobem pravdu. Avšak já to vidím poněkud v jiném světle.
Jak sama píšeš, tak někdo Tobě blízkým byl natolik "záškodnickým" a také sobecky "nepřejícným", že Ti do Tvé mysli vnesl nějakou (pro Tebe nepřijatelnou) myšlenku či záměr, aby Tě to znepříjemnilo a poněkud omezilo (jen si vzpomeň, co dělá pavouk : spřádá pevné sítě, za účelem spoutat, omezit, a nakonec sežrat) ve Tvém volném myšlení či smyšlení! Proto říkám dávej si pozor na to, co, kdy a s kým hovoříš a mluvíš! A hlavně nevěř všemu, co Ti kdo řekne či napíše!! Ono by se třeba mohlo státi, že Ti někdo známý něco slíbí za určitou hromadu peněz.... Ty mu je ochotně předáš, a nic se nedozvíííš!! Jen to, že jsi zbytečně třeba vyhodila hromadu peněz....... a tak dále, a tak dále.... :-) :-)
=Jitka=
....
23. 04. 2019 16:23

v kazdem pripade ti preji,aby to byl jen sen!Nekdy to tak je,ale ja to mam jinak.Ja kdyz o neco jde,zavolam z toho sna a podle toho poznam,ze jde o vaznou vec a upozorneni ze se neco stane.
Drzim palce at to nic neznamena....ale bud v ostraze.
=Jitka=
ahoj
23. 04. 2019 16:21

no ja ti reknu muj pripad..
ja videla ve snu dva skorpiony a protoze to beru jako upozorneni,protoze z takovych snu ja vzdy zavolam na hlas,tak jsem se z toho probudila,abych si to pamatovala a reknu ti,ze z toho vylezlo to,ze ja I manzel jsme oba vazne onemocneli.Manzel skoro mesic mel bolesti slinivky a ja virus,ktery jsem mela pryc za par dni.Vyslo z toho ze jsme meli oba stejny virus ktery vse spusobil.Ale zacalo to tin skorpionem,tedy to znamenalo NEMOC! A ten pavouk tedy tarantula ,jak rikas ty,nevesti nic dobreho.Myslim,ze to zavini ten clovek co ho dal na tebe.Muze to byt cokoli ale bude to od nej...treba uraz,zrada,atd.,bolest
missi
June
23. 04. 2019 15:49

Ahojky. S vykladem snu je to osemetne. Jasne, muzes se podivat do snare a tam si najit, ze pavouka videti bla bla bla....
Ja vykladum snu moc neverim. Ale nezatracuji je.
Dovolim si otazku.. Jak ten sen pusobyl na Tebe?
Ono v tech snech casto to desive nemusi byt vubec dulezite. Nekdy je sen ,,jen sen,, a neznamena nic, jen mozek se asi nudi a tak si hraje. Ale nekdy ve snu muze byt nejake sdeleni, vzkaz. Od koho, to je tezke rict. A abys nezapomela ten sen, tak do nej vrazej neco desiveho. Co si proste zapamatujes. A kdyz se zacnes soustredit na to desive, pomalu se zacnou objevovat detajly z toho snu. A cim dele se budes v tom snu ,,rypat,, tim vic detailu najdes. A pak se ,,ozve,, takove ,,cvaknuti,, a najednou Ti docvakne ze ja nevim..priklad. Jeskovi voci dyk toho pavouka na me polozil Tomas a ja mu nepoprala k narozkam.. :-)
Lidska mysl je zvlastni.
Zkus se k tomu snu vratit a vsimej si detailu. Treba se ozve ,,cvak,,

Drzim palce.
A klidne piš a muzem hledat odpovedi.