Vaše příběhy

Kontakt se zemřelými

Setkání se zvláštní bytostí - (komentáře)

=Jitka=
...
3. 09. 2019 20:21

oni se totiz taky snazili duchum pomoci aby je odvedli na jiny svet,ale duchove nechteli,zustavali porat tam.Byli na tu usedlost asi vazani a nic nepomohlo.
=Jitka=
....
3. 09. 2019 20:19

reknu ti jednu perlicku.
Moje teta jednou koupila v jedne vesnici u Velke Bytese stary dum.Ten byl taky stary asi 150 let a kdyz jsme k ni prijeli a ptali se ji jak si tu zvykla a jestli se tu neboji tak rikala,neee a prooc?Tady za touto zdi kazdy vecer hraji karty duchove a my je slysime a povidame si s nema. :-)
Bylo to tak,ona s dcerou dospelou a jejim pritele tam bydleli a tedy to slyseli 3 lide,ne jen ona.
No a a by si je neposlali proti sobe,tak ten nahrobni kamen co meli ve stare stodole tam radeji nechali,protoze ti duchove by si mohli pekne podat!
Zbavili se jich,az se odstehovali jinam, totiz ti duchove tam zustali s tou strarou usedlosti nebo co to bylo.
=Jitka=
Dalibore
3. 09. 2019 20:12

ted ti z toho pomuze jen tvuj ochrance,protoze on te vyslysel a toho ducha ti poslal,protoze sis to silne pral…
Vlastne jsi ho oslovil tim pranim….no a mas to!
Podle vseho to neni nic stasneho.
Dalibor12
Jitce
2. 09. 2019 22:46

Nikdy jsem žádné vyvolávání nezkoušel. O tyto věci se zajímám zásadně pouze teoreticky a načetl jsem si poměrně dost. Už asi 12 let sleduji Esoterikweb a čerpám i z dalších zdrojů. Ale na přímé setkání jsem připravený nebyl (myslel jsem si, že na to nejsem citlivý). Jen jednou jsem si silně přál, aby se duch ukázal mamce a to se podařilo. Předem jsem jí o tom řekl a mrzí mě, že se to podařilo a vystrašil jsem jí. Chtěl jsem jen vyzkoušet, jestli to jde.
Zkusím se řídit Vašimi radami a obrátit se na svého ochránce.
Jinak ono se řekne "Nebýt srágora", ale člověk to vůbec nečeká a pak je stále napnutý, kdy se to stane znovu. A také neví, jestli už je opravdu pryč nebo to jen slíbil a neodešel.
Možná si za to mohu i sám, měl jsem u piva diskusi s mamky přítelem ohledně těchto věcí a říkal jsem "Jen ať se ukáže, pošlu ho tam, kam patří" (slušně řečeno).
=Jitka=
....
30. 08. 2019 21:01

hlavne se neboj.Kdyz budes srakora,budou te obtezovat porat.Vzdy mej na pameti to,ze tvuj ochrance te slysi i kdyz myslis ze ne.Jen ceka az ho oslovis...je to tvoje prava ruka.
=Jitka=
Dalibore
30. 08. 2019 20:58

vis ony nektere duse lidi zustavaji v mistech kde zili a nechteji odejit z ruznych duvodu.
Nejlepsi bude aby jste se od nich chranili a podle meho nazoru zadej o ochranu sveho ochrance,ktereho mame kazdy sveho.Ja to tak delam kazdou noc pred spanim a mam klid.
Jestli nekdy vyvolas nejake duchy tak pocitej s tim,ze se muze na tebe nejaka entita(spatna) na tebe nalepit a pak ji jde tezko zahnat.Proto nevyvolavej nikdy nekoho koho neznas.Ja kdyz neco potrebuju tak mluvim jen s rodici,ktere tam uz mam.Takze ty jen nekoho nejblizsiho.Ale tvuj ochrance je nejlepsi.
At aji maminka se ochranuje tim,ze Zada sveho ochrance o ochranu od veskerych astralnich bytosti a zlych lidi,protoze aji zivy lide muzou astralne pekne otravovat a treba ani o tom sami nevi...
Dalibor12
Dalibor12
29. 08. 2019 23:15

Dobrý večer.
Děkuji za rady. Vše vygradovalo až tento týden, ale už by měl být zase snad chvíli klid.
Zkusil jsem rady jedné kolegyně (sůl do rohů místností, vykuřovat šalvějí). No pro jistotu mamka zkusila ještě, když byla v bytě sama, rituál odeslání duší za světlem. Jenže ta entita to odmítla a když jsem přišel z práce, byla mamka v depresi a úplně bez energie a říkala, že se na ní navázala a vysává jí energii. Okamžitě jsme kontaktovali v článku uvedenou paní, ta byla ochotná a pokusila se navázat kontakt s tou bytostí. Nakonec se i podařilo jí poslat pryč.
Je trochu zarážející, že ta bytost se prý zmínila i o tom, že se velice dobře BAVILY (to mě trochu zaráží) mým "šaškováním" se šalvějí a solí a že mě sledovaly celým bytem. Jinak paní kontaktovala ještě jednoho pana faráře, který prý o tomto domě a místních problémech ví a ujme se toho.
Vehement
Já jsem tady doma!
19. 08. 2019 15:47

Já bych řekl:,,Co tu chcééš dědku plesnivý?"
Garfi
Zdravím Dalibore,
17. 08. 2019 17:51

to bydlení vám tedy vůbec nezávidím. Ačkoli je více možností, co by to mohlo být, fakta skutečně hovoří nejvíc pro zesnulé. Nevím, co ta paní ve vašem bytě všechno provedla, ale každopádně bych zkusila takové ty "babské" rady jako vykropit si byt donesenou svěcenou vodou apod. Odvádění duší se dí taky zkusit-zkušeným člověkem, ale-na hřbitově? To už je trošku moc. :-) Lze zkusit požádat o souhlas těch duší, omluvit se jim, že je nechcete nahněvat a rušit,ale vycházet s nimi přátelsky, jinak nevím...