Vaše příběhy

Minulé životy

Neuvěřitelné zjištění - (komentáře)

Blanka1969
věštění
22. 07. 2024 12:25

Jak se věštění slučuje s vaší duchovní vírou nebo intuicí? Myslíte si, že věštění může být užitečným nástrojem pro rozvoj sebepoznání? Rád bych si přečetla různé pohledy a zkušenosti, abych lépe pochopil, zda má věštění reálný základ, nebo je to jen zajímavá, ale neověřená činnost.
Předem děkuji za vaše odpovědi a názory!
soniakowac
Jiná rodina
7. 06. 2024 11:20

Ahoj! Také na takové věci věřím a naprosto chápu, proč ti z tohoto zážitku naskočila husí kůže. Děti někdy vnímají věci, které my dospělí nevnímáme. Téma reinkarnace a minulých životů zajímá mnoho lidí a existuje o tom mnoho zajímavých příběhů. https://www.vestkyne24.cz/blog-vestcu/jasnovidectvi/ Zde je podobné téma. Je dobře, že jsi navštívila věštce a jasnovidce, protože ti ti v takových situacích mohou často pomoci. Pokud máš něco konkrétního na srdci nebo otázky, mnozí zde jsou otevření a chápaví, ráda si s tebou a myslím, že i s ostatními o tom popovídám.
Blanka1969
Jiná rodina
6. 06. 2024 10:04

Nedávno jsem měla zkušenost s „jinou rodinou“. Můj chlapeček se začal zmiňovat o tom, že má jinou rodinu, bratra, maminku. Mám z toho husí kůži, ale udělala jsem si průzkum, navštívila jsem věštce a jasnovidce a začala se tímto tématem zabývat. Je to velmi zajímavé. Věří na to ještě někdo?
Maar
video podoba
26. 01. 2020 13:26

Ahoj, zpracoval jsem příběh do video podoby - když bude zájem posílejte příběhy ke zpracování i mě - info na kanále

https://youtu.be/bPsQONar_8E
Dana P.
Petr05
8. 10. 2019 12:15

věřím, že je možné se vrátit do minulých životů, nejsi první autor, který své zážitky sděluje. Ostatně jsem přesvědčená, že se tam všichni vracíme i ve svých snech.
Napíšeš nám i o svých dalších prožitcích?