Vaše příběhy

Výklady snů

Život ve tmě - (komentáře)

Zbyněk P.
Pro Omegu80
23. 10. 2019 19:02

Milá Omego. Dovoluji si Ti předložiti svůj výklad, jak na mne ten Tvůj sen zapůsobil.
Stav ve tmě: Prožíváš stav, kdy zjišťuješ, že Tvůj život jest "o ničem", jako by jsi nic řádného nevykonávala. Proto ono "NIC, prázdnota"...neboť se točíš jen okolo maminky, a svých dětí...tento pocit prožíváš den co den (aspoň si to myslíš)! Vždyť ani Tvůj manžel dnes není pro Tebe tak důležitý, jako je Tvá maminka a Tvé děti...
Stále máš poněkud v představách, že máš jakoby něco udělat (abys mohla volně žíti), ale Tvůj selský rozum Ti říká, že je to pro Tebe dnes nebezpečné, a že se toho máš zříci.
Podle mne, jako by jsi prodělávala v sobě krizi, že se Ti nic nedaří, a že nemůžeš dosíci toho, po čem toužíš a nemůžeš najít. Tento stav "krize" řešíš i se Svojí kamarádkou.
Jen Tě chci požádat, aby jsi nevykonávala žádných zbrklých a nepředložených kroků v domnění, že by jsi už konečně našla svou "půdu pod nohama". Pěkný večer.... Zb.
=Jitka=
Omega
21. 10. 2019 20:48

me pripadne ze vam chce tatinek neco rict a ze ten hlavni zivot je tam kde je on a stejne dojdete tam kde on je.
A taky si mnyslim,ze budete brzo neco duleziteho resit.Mozna s tvoji maminkou,asi by jste mely vy dve pochopit nahled na nas svet…
Proc jsi tam nevidela manzela je proto ze tatinek ma vliv na vas.
Ta karadka je jen v tve mysli,proste tvuj mozek to chtel resit,tohle neni hlavni vec…
missi
Sny
15. 10. 2019 20:02

Omega80.
Ono s vyklady snu je to tezsi nez to vypada. Kdyby se ten samy sen zdal dvema lidem, bude pro kazdeho z nich znamenat neco jineho. Jestli tedy vubec neco znamenat ma.
Tma je vseobecne vnimana vetsinou lidi jako ,,zla, tajemna, desiva,, ale tma neni nic jineho, nez misto na ktere nesviti slunce. :-)
Neni dulezite, jak Ti sen nekdo vysvetli, vylozi. Dulezite je, jak ten sen pusobil na Tebe.
Je tezke, az bych rekl nemozne ,vylozit sen nekomu, koho vubec neznam. Nevim jaky vztah mas ke tme, jaky k rodicum, co jste prozily s tou kamoskou. Tohle vsechno a spousta dalsiho v tom muze a nejspis hraje roli. Nerikam ze vim vsechno. Jini budou mit jiny nazor a mozna se najde i nekdo, kdo ve Tvem snu neco najde.
Preji Ti hodne klidnych noci a spoustu krasnych snu ..