Vaše příběhy

Astrální bytosti

Zpráva z astrálu - (komentáře)

Aurione
Lživé fantazie a sny
2. 05. 2024 12:13

Dobrý den,

Jakýkoliv člověk na světě není schopen svévolného, nevědomého astrálního cestování. A také potom existuje asi milión bláznů co si myslí, že astrálně cestují, ale absolutně se mýlí. Vše co se vám zdálo, byl jen živější sen při kterém jste byla vědomě namístě (mentálně svévolně cestovat lze - ale jen velmi vzácně), ale spíše jsou to všechno jen sny. Sny jsou projevy našeho podvědomí, které během spánku pracuje, když je naše normální vědomí vypnuto a nachází se ve stavu klidu. Sny jsou zpravidla pokřivené zrcadlící se zážitky, týkající se vždy našich vlastností, schopností a nebo našeho ducha. mnohdy nás pomocí symbolů poučují nebo varují. Mluví s námi řečí přírody - v obrazech. U duchovně vyzrálejších jedinců může být k obrazu přiřazen zvuk, barva, hmat, čich, pocity. Ale nikdy se nemůže jednat o astrální či mentální putování, neb to je navázáno na univerzální zákony. Děkuji Richard Krajča / Aurione
=Jitka=
....
19. 04. 2023 9:52

ted s odstupem casu vim kdo mel odejit.
byl to muj manzel! Odesel 11.10.22. :-(
=Jitka=
Enigma
27. 05. 2020 12:02

Diky...to jsem chtela vědět!
Tušila jsem to, je to asi muj ochrance a nebo ten co odvádí...jen me vylekal ten pohled na něj.Dik..pomohla jsi mi moc!
Enigma
strach
15. 05. 2020 21:05

A proc to chces zahanet? to prece neznamena ze protoze je to bytost s kapi ze je zla a chce ti ublizit? tohle se rodi v nasich naprogramovanych mozkach...ten nas strach...paradigmy a asociace.
Ja jsem treba v astrale videla nad sebou vznaset se obrovskeho napul muze a napul ptaka, mel obrovske cerne kridla, cerny velky zobak, cerne telo a leskle cerne oci ...ale proudila z nej nadherna cista energie plna lasky.To jen nase mysl si vytvori ze pokud je to tmave ci cerne ci ma kapuci a nevim co jeste ze je to zle.Je to nesmysl.
mohl to klidne byt tvuj ochrance:)
=Jitka=
Ahoj
1. 04. 2020 8:25

Jsem Jelitko.
A dnes jsem videla ze jsem tu moznost uzavřela...šlo to.
Ale s pomoci boží...
Presně jsem videla jak jsem zaryglovala ztěžka kovove dveře na petlici a byl to vchod do teplé tmy...příjemně lákavě teplé ...ale tmy.
Vehement
Jitko,
31. 03. 2020 21:23

Někde ve tvých starších příspěvcích a následných komentářích se o tomto diskutovalo, tedy jestli jsi měla nick Jelítko...A jednalo se o anděla smrti, byl tam i odkaz na knihu Kdo se bojí smrti od Jana van Helsinga, kde je s touto bytostí rozhovor...
Nebo jsem si špatně v chvatu vyložil, že jsi Jelítko alias Jitka? ????