Vaše příběhy

- Nevysvětlitelné jevy -

Tajuplné kroky
Zdravím všechny čtenáře tohoto webu. Na tento web jsem narazil nedávno a rád bych se s vámi podělil o svůj zážitek, který se mi přihodil včera ( 27. 1. - 2007 ).

Již delší dobu si jako brigádník přivydělávám hlídáním staveniště u nás ve městě a nikdy se nic extra nedělo, ale to, co se mi přihodilo včera, mě doslova vyděsilo.
Asi ve dvě hodiny ráno sedím jako obvykle ve stavební buňce s knížkou v ruce a čtu si. Venku sněží a já si hovím v teple. Najednou uslyším asi pět kroků, jak se blíží směrem ke dveřím buňky a těsně za dveřmi jakoby se zastavily. V tu chvíli mi probleskne hlavou, že mě asi přišel zkontrolovat šéf stavby, jestli nespím.
Chvíli čekám, jestli se neotevřou dveře a někdo nevstoupí dovnitř, avšak nic se nedělo. Vstanu tedy ze židle a jdu se podívat. Otevřu dveře a tam nikdo, dokonce nebyly vidět ve sněhu ani žádné stopy. Najednou mi příšerně zatrnulo a projel mnou mráz. Okamžitě jsem se zamkl v buňce a čekal, co se bude dít... Asi po pěti minutách se to celé opakovalo, tajemné kroky, které u dveří ustaly. Už mě ani nenapadlo jít se podívat ven, co se tam děje. Asi po půl hodině jsem se odhodlal, že se podívám ven. Otevřu dveře a opět nic. Žádné stopy ani známky toho, že by byl někdo u dveří.

Sice jsem neviděl žádné záhadné postavy ani stíny, jak ve většině vašich příběhů popisujete, ale věřte mi, že tahle anomálie mne vážně hodně vyděsila.

Zajímal by mě tedy váš názor.

Vydáno:   29. 1. 2007

Přečetlo:  1929 čtenářů
Autor (vložil): H0NZA-H1

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Hm...
10. 02. 2007 17:10