Vaše příběhy

- Sny a realita -

Naplnění snů
Asi už dva měsíce se mi zdají divné sny. Nedávájí skoro žádný smysl až na to že, se potom stanou z části skutečný (spíš se stanou takový ty normálnější věci z toho snu.) Většinou se odehrávají ve městě, kde bydlím a vídám v nich moje přátele. Často se mi zdá jeden sen několikrát a většinou má nějaký pokračování. Asi tak před třemi dny se mi zdál o mojí kámošce a ten se teď tak napůl vyplnil. Byl to jeden z mých normálních snů, i když těch moc nemám.

Šla jsem ulicí k domu mé kamarádky. Protože nemají zvonek, musela jsem do oken jejího pokoje házet kamínky. Mezitím kolem mě prošli dva kluci (které taky znám) a kvůli něčemu se mi smáli. Tak jsem se naštvala a začala jsem do nich kopat. Moc se mi nedařilo a po chvíli do mě začali strkat a já jsem spadla ze schodů. Pak už jsem kolem mě viděla jenom krev a jak kamarádka otevírá dveře od domu.

V tu chvíli jsem se probudila. Bylo mi z toho šouflo a tak jsem se šla napít. Když jsem konečně zase usla, začalo to od znova. Šla jsem ke kamarádce... Bylo to takový zrychlený, jako když přehráváte kazetu až na to, že o tom, jak kolem mě prošli ti kluci, jak jsem spadla ze schodů, už nic z toho předešlýho snu nebylo. Normálně kamarádka otevřela dveře a šli jsem společně s jejím psem ven.

Ráno jsem si skoro nic nepamatovala, jenom takový útržky. Jako obvykle jsem šla do školy a kámošce o snu radši nic neřekla. Odpoledne jsem se pro ní jako vždycky stavila. Šla jsem ulicí k jejímu domu, neměla jsem mobil, abych jí zavolala, že už jsem tam, tak jsem musela házet kamínky do okna. Mezitím kolem mě prošli kluci z toho snu a smáli se mi. Byla jsem na ně naštvaná, ale zarazila jsem se. Až teď mi došlo, že je to úplně jako v tom snu. Naštěstí jsem si to brzo uvědomila a nic s z toho snu se nestalo. Kamarádka jenom otevřela dveře a šli jsme společně s jejím psem ven.

Takovýhle sny se mi teď zdají skoro obden. Většinou jsou úplně normální, ale pak se mi zase něco stane. V tom okamžiku se probudím a skoro nic si nepamatuju. A třeba až za týden se vyplní...

Zajímalo by mě, jestli to náhodou nejsou nějaká znamení...

Vydáno:   18. 1. 2008

Přečetlo:  1677 čtenářů
Autor (vložil): Boofy

TIP: Pro zobrazení všech příběhů autora klikněte na jméno



Komentáře k příběhu...
Předmět:
Datum:
Jméno:
¤ Videt budoucnost
6. 02. 2008 21:16
Ch!nGo
¤ to zná jinak
20. 01. 2008 20:43
postradatelny